Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(ugnecija @ 2011 03 14, 17:45)
Sveikos,

aš norėjau pasiteirauti, gal kuri žinote Vilniuje kokią (į) meistrą šukuosenų/ Nes aš norėčiau, kad būtų kažkas pinta, o mano stilistas tokių pynimų nedaro  blush2.gif  tai db nežinau nuo ko pradėti ieškoti  smile.gif  Visažistę susiradau internete, nes man labai patiko jos darbai. Darysiu bandomąjį makiažą ir žiūrėsiu, kas bus  ax.gif

Sio forumo nare Retrostyle daro retro stiliaus sukuosenas, tame tarpe ir pynimu maciau, gal ji gales Jums pabelbeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar būtina derinti gėles puokštėje ir plaukuose? Kaip jūs darėte? Puokštė mano bus iš irisų, bet abejoju, ar jie gražiai atrodys plaukuose blush2.gif gal kuri turėjote juos plaukuose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 03 14, 02:15)
Aš manau, kad tikrai per mažai laiko  g.gif  Tarkim vestuviniam makiažui man reikia valandos, pažįstu meistrių, kurios ir pusantros valandos jį daro, juk reikia paruošti veiduką, užklijuoti blaktienų kuokštelius, retušuoti šešėlius, fiksuoti ir t.t., tų darbukų tikrai daug. Aš mėgstu kruopščiai, todėl pasilieku valandą.

tikrai kad labai mazai laiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
temos pabaigai idesiu keliata mano manymu graziu sukuosenu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Lady Love, labai patiko pirmosios sukuosenos smile.gif
Atsakyti
[quote=Lady*love,2011 03 15, 14:41]
2 ir 4 arciausiai sirdies,taciau ir kitos labai grazios...
Atsakyti
[quote=ingridute88,2011 03 15, 17:39]
[quote=Lady*love,2011 03 15, 14:41]
2 ir 4 arciausiai sirdies,taciau ir kitos labai grazios...
[/quote]
zinokit ir man tai pat 2-4 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sala21 @ 2011 03 14, 22:26)
Ar būtina derinti gėles puokštėje ir plaukuose? Kaip jūs darėte? Puokštė mano bus iš irisų, bet abejoju, ar jie gražiai atrodys plaukuose  blush2.gif gal kuri turėjote juos plaukuose? smile.gif

manau kad priklauso nuo pacios nuotakos mirksiukas.gif mano puokste buvo is spavotu kaliju o i plaukus kalija kad ir mini niekaip man neisipaise... tai pasidariau tamsios orchidejos ziedeliu (kaip tik tuo metu pas mociute zydejo) nes ir kalijos kelios tamsios buvo ir nemaciau problemos rolleyes.gif buvau vyrui pati graziausia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
gal žinote gražių šukuosenų kur būtų ant šono? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiux23 @ 2011 03 15, 21:42)
Sveikos, mergaitės,
gal žinote gražių šukuosenų kur būtų ant šono? 4u.gif

gal kas patiks jums smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti