Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

user posted image
Atsakyti
Arti to, apie ką galvoju, mėgstu tvarkingą netvarką ant galvos smile.gif
user posted image

Dar pora
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Geisha23 @ 2011 03 13, 16:45)

sita lb grazi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiux23 @ 2011 03 06, 01:35)
cia eustomų puokštytė? labai daili

ne, puokste klasikine, is roziu.
Atsakyti
Sveikos, kaip manote, ar realus laikas - 30 min vestuviniam makiazui ir 1 val. sukuosenai? Mane sitaip salone Gatineau uzrase - pas Lina ir Nora.... Paskaiciau temele, rase mergaites - 1 val. makiazui, iki 2-ju val. - sukuosenai. Tai ir galvoju dabar - ar tikrai jos per pusantros val. spes ne belekaip padaryti... Beje, sukuosena pasirinkau, kaip Geisha23 ikelta nuotrauka su kasa ir gele.

O dar tuo paciu - gal turite atsiliepimu apie Sarma Style koki meistra? (ieskau atsarginio varianto be Gatineau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikrobka: 13 kovo 2011 - 23:40
QUOTE(mikrobka @ 2011 03 14, 00:35)
Sveikos, kaip manote, ar realus laikas - 30 min vestuviniam makiazui ir 1 val. sukuosenai? Mane sitaip salone Gatineau uzrase - pas Lina ir Nora.... Paskaiciau temele, rase mergaites - 1 val. makiazui, iki 2-ju val. - sukuosenai. Tai ir galvoju dabar - ar tikrai jos per pusantros val. spes ne belekaip padaryti... Beje, sukuosena pasirinkau, kaip Geisha23 ikelta nuotrauka su kasa ir gele.

O dar tuo paciu - gal turite atsiliepimu apie Sarma Style koki meistra? (ieskau atsarginio varianto be Gatineau).

Aš manau, kad tikrai per mažai laiko g.gif Tarkim vestuviniam makiažui man reikia valandos, pažįstu meistrių, kurios ir pusantros valandos jį daro, juk reikia paruošti veiduką, užklijuoti blaktienų kuokštelius, retušuoti šešėlius, fiksuoti ir t.t., tų darbukų tikrai daug. Aš mėgstu kruopščiai, todėl pasilieku valandą.

Dėl šukuosenos - įvairiai..bet pusantros valandos čia minimalus laikas. Visada reikia paliksi "ekstra" laiko kažkokiam pasitarimui. Kartais vestuvių dieną kokia sruogelė užsimano gulti kitaip nei per bandomuosius, tuomet galima pasitarti, gal geriau ir taip... g.gif o kai laiko nėra - nieks nesicackina - faktas blush2.gif

Man nuotakai išeina 3 valandos laiko ir jas visada rezervuoju, nors kai kurioms ir to atrodo per mažai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 03 14, 02:15)

Man nuotakai išeina 3 valandos laiko ir jas visada rezervuoju, nors kai kurioms ir to atrodo per mažai  blush2.gif  biggrin.gif

Siaubas... Na aisku, reikia kazkur kitur kuo greiciau ieskotis, nes tame salone daugiau laiko man skirti negales. Tik labai keista, kad iskart nepasake, jog uzimtas tas sestadienis. Labai aciu, Benice, uz atsakyma!

Vis dar aktualios rekomendacijos - kur Vilniuje graziai nuotakas sukuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 03 13, 19:17)
sita lb grazi wub.gif  wub.gif

Ir kukli ir graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 03 13, 21:17)
sita lb grazi wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif lb lb wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikrobka @ 2011 03 14, 03:00)
Siaubas... Na aisku, reikia kazkur kitur kuo greiciau ieskotis, nes tame salone daugiau laiko man skirti negales. Tik labai keista, kad iskart nepasake, jog uzimtas tas sestadienis. Labai aciu, Benice, uz atsakyma!

Vis dar aktualios rekomendacijos - kur Vilniuje graziai nuotakas sukuoja blush2.gif

Tuskulenu g. prie iki parduotuves yra salonas Anania (atrodo taip parasiau) internete jie nepublikuoja saves nes tas salonas turi begale klienciu ir jiems to nereikia,sukuosenas daro labai grazias ir patvarias,pati ten dariaui n kartu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisha23 @ 2011 03 13, 14:45)

Esu įsitikinus, kad taip gražiai atrodo tik dėl puikios foto kompozijos, plaukų, gėlės ir suknelės spalvų derinio mirksiukas.gif Na, labiau dėl spalvinės pusės nei techninės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 14 kovo 2011 - 14:08
Sveikos,

aš norėjau pasiteirauti, gal kuri žinote Vilniuje kokią (į) meistrą šukuosenų/ Nes aš norėčiau, kad būtų kažkas pinta, o mano stilistas tokių pynimų nedaro blush2.gif tai db nežinau nuo ko pradėti ieškoti smile.gif Visažistę susiradau internete, nes man labai patiko jos darbai. Darysiu bandomąjį makiažą ir žiūrėsiu, kas bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnecija: 14 kovo 2011 - 16:49