Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

mano plaukai irgi klusnus, o laiko tikrai gerai, nereikia nei laku, nei putu, kol neisplausi, tol ir laikys ax.gif bet as kazkaip apsisprendziau palaidais, o jei jau karsta bus tai jau po visu fotosesiju, sodyboje susisegsiu graziai kaip nors, nes kuodukus susisegusi vaikstau kas diena, o tokia diena norisi kazko neiprasto mirksiukas.gif tuo labiau, kad turiu grazius ilgus plaukus smile.gif
o jei dregna tai sake stiliste prieki suimsim, kad nuo dregmes, nesimatytu to viso plauku glotnumo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 07 kovo 2011 - 13:53
QUOTE(širlė @ 2011 03 07, 14:51)
mano plaukai irgi klusnus, o laiko tikrai gerai, nereikia nei laku, nei putu, kol neisplausi, tol ir laikys ax.gif bet as kazkaip apsisprendziau palaidais, o jei jau karsta bus tai jau po visu fotosesiju, sodyboje susisegsiu graziai kaip nors, nes kuodukus susisegusi vaikstau kas diena, o tokia diena norisi kazko neiprasto mirksiukas.gif tuo labiau, kad turiu grazius ilgus plaukus smile.gif
o jei dregna tai sake stiliste prieki suimsim, kad nuo dregmes, nesimatytu to viso plauku glotnumo ax.gif

idomu, kaip cia planuojate sukelti??
gal galite pavyzduka imesti is interneto 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galetu man paaiskinti kaip pinamos tos ispesiotos kasos blush2.gif panasiai kaip cia, tik buna dar laviau pati kasa tokia ispesiota:
http://img34.imagesh...91/beauty3q.jpg

Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2011 03 07, 15:02)
Gal kas galetu man paaiskinti kaip pinamos tos ispesiotos kasos blush2.gif panasiai kaip cia, tik buna dar laviau pati kasa tokia ispesiota:
http://img34.imagesh...91/beauty3q.jpg

Labai paprastai, supinama kasa ir po truputi traukinejama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2011 03 07, 23:23)
Labai paprastai, supinama kasa ir po truputi traukinejama  mirksiukas.gif

Vat as ir galvojau, ar taip paprastai, ar cia yra kokiu subtilybiu tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 03 12, 21:24)

tikras tortas ant galvos sukrautas.. unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 12 kovo 2011 - 21:25
o man grazu wub.gif aisku kam tinka:) pati galvojau pusiau palaidais kaip dabar populiaru buti bet dabar jau galvoju ar nereiktu kazko panasaus pasidaryti aisku jei tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 07, 09:36)
As galvoju, man garbanos labai labai gerai laiko, ne splaukai sausoki  g.gif

kaip pas jus?

paklusnus siaip ir mano plaukai, greit susigarbanoja ir siaip laikosi...
bet turbut visa esme buvo karstyje... nes viskas varvete varvejo, ir automatiskai plaukai dreko ir leidosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 03 12, 20:24)

na tokia sukuosena ne kiekvienai tiktu, o as dar kai visu tokiu tortu nemegstu, tai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(redata @ 2011 03 13, 00:29)
paklusnus siaip ir mano plaukai, greit susigarbanoja ir siaip laikosi...
bet turbut visa esme buvo karstyje... nes viskas varvete varvejo, ir automatiskai plaukai dreko ir leidosi sad.gif

tikrai padejote apsispresti 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Parodysiu keletą man pasirodžiusių patrauklių šukuosenų, gal kam patiks blush2.gif 4u.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti