Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

Amari, please gal nuotraukyte galetum i pasta kokia tau sukuosena ir makiaza padare. Nes as ir galvojau pas jas darytis, tad labai idomu. buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
merginos noreciau Jusu patarimo, teku liepa neapsisprendziu rinktsi kuoduka ar palaidus, vis galvoju kaip patogiau del galimo karscio,

plaukai sviesus iki vidurio nugaros. veidas kvadrato formos.
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 05, 23:25)
merginos noreciau Jusu patarimo, teku liepa neapsisprendziu rinktsi kuoduka ar palaidus, vis galvoju kaip patogiau del galimo karscio,

Na aš galvoju, kad gražiai turėtų būti dalis plaukų kelta ir garbanos..
Papildyta:
QUOTE(Draugeliuke @ 2011 03 03, 09:40)
Benice's prasymu idedu foto, kazkodel neradau nuotraukos kur esu viena g.gif  o karpyti foto irgi nesinori.
user posted image

cia eustomų puokštytė? labai daili
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 06, 01:25)

kuodukas
wub.gif
Atsakyti
galvoju ar toks priekis tiktu mano veido formai? ( auksciau minejau , kad ji kvadrato formos) 4u.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
maye,paskutėnėje foto man šukuosena nepatinka nes kiek suprantu ten pridetas kuodukas ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 03 05, 20:29)
Amari, please gal nuotraukyte galetum i pasta kokia tau sukuosena ir makiaza padare. Nes as ir galvojau pas jas darytis, tad labai idomu. buciau labai dekinga 4u.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Išsiųsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 06, 13:31)
maye,paskutėnėje foto man šukuosena nepatinka nes kiek suprantu ten pridetas kuodukas ir viskas schmoll.gif

as galvoju apie ta banga priekyje, gal kuri daresi ja? kaip atlaike? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2011 03 06, 18:20)
mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Išsiųsta smile.gif

aciukas! aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 06, 00:25)

del karscio tai gal geriau kuodukas, nes as kaip tik tekejau liepa ir buvau palaidais plaukais, susekti sone ir su garbanom, visos garbanos labai greit issileido...
Atsakyti
QUOTE(redata @ 2011 03 07, 01:06)
del karscio tai gal geriau kuodukas, nes as kaip tik tekejau liepa ir buvau palaidais plaukais, susekti sone ir su garbanom, visos garbanos labai greit issileido...

As galvoju, man garbanos labai labai gerai laiko, ne splaukai sausoki g.gif

kaip pas jus?
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 07, 10:36)
As galvoju, man garbanos labai labai gerai laiko, ne splaukai sausoki  g.gif
kaip pas jus?

Mano irgi labai klusnūs plaukai, pasiduodantys garbanoms, bet dėl nerealaus karščio išsileido.... Dar nuometas pridėjo karščio.... O plaukai tikrai klusnūs, patepus putom ir pamakalavus rankomis - susigarbanoja...
Atsakyti