Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 02, 20:18)
Mano veidukas irgi is apvaliuju, bet man niekada netinka ant sonu uzleisti plaukai... Todel ir vestuvem bandysiu darytis toki laisva kuodeli, kad veidas butu atviras. O del patogumo... Taip, tikrai norisi, kaip graziau, bet ta diena ir taip ziauriai daug "nepatogumu" ir visokiu "reikia pakentet", tai bent del sukuosenos nesinori nervuotis  4u.gif

Tai super, kad galite būti atsipūtus, kas liečia tokius dalykus, aš taip nemoku blush2.gif Bet sutinku, kad vestuvių diena susideda ne tik iš šukuosenos ir makiažo, bet iš daugelio dalykų, kurių svarbiausia Jūsų antroji pusė wub.gif O jis tą veiduką mato kiekvieną dieną įvairų ir myli tokį, koks yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Draugeliuke @ 2011 03 03, 00:18)
Vilnietems galiu parekomenduoti Diana dirbancia Salon+ Oze, taip pat Virgija dirbancia Trixy, pati dariausi pas pastaraja. Nenorejau nieko ypac mandro, rezultatu likau patenkinta. Drauge tuokesi sia vasara, sukuosena  grazi buvo, dare Sarma Style.

Nors vienas pavyzdėlis, kad ir Jūsų šukuosena suteiktų mums begalinį malonumą biggrin.gif O ir nuotakoms informatyviau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2011 02 22, 17:08)
Sveikos 4u.gif
Jurkutės šukuosena tikrai graži buvo wub.gif Savo vestuvių dieną ir man norėjosi pynimų,kažkodėl tik su kuoduku save įsivaizdavau.
user posted image user posted image

Labai idomiai thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 03 03, 00:37)
Tai super, kad galite būti atsipūtus, kas liečia tokius dalykus, aš taip nemoku  blush2.gif

As irgi nelabai moku, bet stengiuos islaviruoti ir bandau 2 zuikius vienu suviu nusaut: ir kad graziai butu, ir patogiai hihihi.gif
Tik ziuresim, kaip seksis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 03 03, 01:37)
Nors vienas pavyzdėlis, kad ir Jūsų šukuosena suteiktų mums begalinį malonumą  biggrin.gif  O ir nuotakoms informatyviau...  ax.gif

Benice's prasymu idedu foto, kazkodel neradau nuotraukos kur esu viena g.gif o karpyti foto irgi nesinori.
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 03 kovo 2011 - 09:52
QUOTE(Draugeliuke @ 2011 03 03, 10:40)
Benice's prasymu idedu foto, kazkodel neradau nuotraukos kur esu viena g.gif  o karpyti foto irgi nesinori.
user posted image

Man labai patinka ir pati Jūs esate labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pritariu Benice - buvote nuostabi nuotaka thumbup.gif Ir pati kazkokios panasios sukuosenos noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 03 03, 10:42)
Man labai patinka ir pati Jūs esate labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Fei @ 2011 03 03, 10:51)
Pritariu Benice - buvote nuostabi nuotaka  thumbup.gif  Ir pati kazkokios panasios sukuosenos noreciau  ax.gif

aciu uz grazius zodzius 4u.gif as tikrai buvau patenkinta Virginijos darbu, sukuosena puikiai issilaike, sekancia diena plaukus isleidus ir lengvai pasukavus liko grazios garbanos.
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2011 03 01, 18:25)
as irgi burundukas cray.gif .. , bet labai nemegstu kai kasnors man makaluojas palei veida , va kaip Jusu pavyzdeliuose...  mano plaukai beveik iki uzupakaliuko...visi tiesus nemegstu karpymu... tai(jau kai bus ta didi diena, bet dar jos nezinom) noreciau tik kuoduko ..kokio ar tvarkingos sukuosenos...
eina paslespt burunduka be tu makaluojanciu sruogeliu ?  blush2.gif  lotuliukas.gif mastau.gif

O apie sukuosenas radau stai ka 4u.gif

Apskritas veidas. Norint, kad veidas atrodytų lieknesnis, patariama plaukus pakaušio srityje iškarpyti. Plaukų kirpimas turėtų atidengti skruostus ir smakrą. Išbandykite kaklo ilgio plaukų kirpimą, kuriam tinka trumpesni kirpčiukai. Nesirinkite ilgų kirpčiukų, nes jie vizualiai veidą dar labiau suapvalina. Jei plaukai ilgi, tiks ir natūralios garbanos. Patariama vengti vieno ilgio, tiesaus kirpimo. Taip pat venkite daugiasluoksnio plaukų iškarpymo šonuose, trumpų garbanotų plaukų ar smakro ilgio kirpimo. Rinkdamosi šukuoseną, galite pažvelgti į apvalų veidą turinčias žvaigždes: Fergie, Kate Bosworth, Oprah Winfrey, Cameron Diaz, Kirsten Dunst, Michelle Williams, Catherine Zeta-Jones.

Papildyta:
pvz Fergie dazniausiai buna palaidais garbanotais plaukais, bet ne ka prasciau atrodo ir suristais, nuimtais nuo veido plaukais mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 03 03, 23:45)

pvz Fergie dazniausiai buna palaidais garbanotais plaukais, bet ne ka prasciau atrodo ir suristais, nuimtais nuo veido plaukais  mirksiukas.gif

user posted image

Nu ką aš žinau, man atrodo, kad ji tikrai neturi jokių problemų su apvalumais biggrin.gif Bet viršugalvis vis tiek nemenkai sukeltas blush2.gif
Atsakyti
arba Kate Bosworth

user posted image

user posted image
Kirsten Dunst

user posted image

Catherine Zeta-Jones.

user posted image

user posted image

As manau maziau reikia save bereikalo kritikuoti ir daugiau pasitiketi savimi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 03 kovo 2011 - 23:02
QUOTE(rimvydele @ 2011 03 02, 20:50)
Amari, pati pas ja dareisi? o gal kas zinote apie Gatineau salone dirbancia visaziste NORA VANAGAITYTE?

Taip,Gatineau salone vestuvių dieną šukuoseną man darė LINA, o makiažą NORA smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti