Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Benice @ 2011 03 01, 14:23)
Na, tokios šukuosenos kaip rodote patarčiau nesirinkti, nes visas veidukas atidengtas.
Verčiau kažką tokio:
user posted image
user posted image

as irgi burundukas cray.gif .. , bet labai nemegstu kai kasnors man makaluojas palei veida , va kaip Jusu pavyzdeliuose... mano plaukai beveik iki uzupakaliuko...visi tiesus nemegstu karpymu... tai(jau kai bus ta didi diena, bet dar jos nezinom) noreciau tik kuoduko ..kokio ar tvarkingos sukuosenos...
eina paslespt burunduka be tu makaluojanciu sruogeliu ? blush2.gif lotuliukas.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2011 03 01, 17:25)
as irgi burundukas cray.gif .. , bet labai nemegstu kai kasnors man makaluojas palei veida , va kaip Jusu pavyzdeliuose...  mano plaukai beveik iki uzupakaliuko...visi tiesus nemegstu karpymu... tai(jau kai bus ta didi diena, bet dar jos nezinom) noreciau tik kuoduko ..kokio ar tvarkingos sukuosenos...
eina paslespt burunduka be tu makaluojanciu sruogeliu ?  blush2.gif  lotuliukas.gif mastau.gif

Idomu kokio ilgio cia plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 03 01, 12:23)
Na, tokios šukuosenos kaip rodote patarčiau nesirinkti, nes visas veidukas atidengtas.
Verčiau kažką tokio:

sakot? Aš neturiu grifkos, tai jūsų pvz atkrenta, o pagal mano suknelę palaidų plaukų jau tikrai nebepaliksiu, kažkokį netvarkingą kuodą įsivaizduoju.... nu labai sudėtinga...
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 01, 22:01)
Idomu kokio ilgio cia plaukai?

mano ilgi, siekia beveik uzpakaliuka.. kaip cia isisreikst , nu vienu zodziu ilgi plaukai blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaites,

O ka Jūs manot apie retro stiliaus šukuoseną? ax.gif gal kas jau domėjosi apie ir nuotraukyčių turit? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeta.a @ 2011 03 02, 12:23)
Labas mergaites,
O ka Jūs manot apie retro stiliaus šukuoseną?  ax.gif  gal kas jau domėjosi apie ir nuotraukyčių turit? mirksiukas.gif

My Webpage
Atsakyti
Amari, pati pas ja dareisi? o gal kas zinote apie Gatineau salone dirbancia visaziste NORA VANAGAITYTE?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 03 02, 01:10)
sakot? Aš neturiu grifkos, tai jūsų pvz atkrenta, o pagal mano suknelę palaidų plaukų jau tikrai nebepaliksiu, kažkokį netvarkingą kuodą įsivaizduoju.... nu labai sudėtinga...

beje Jusu suknele labai daili simpatiska ir grazi 4u.gif man prie tokios tik kuoduko noretusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2011 03 01, 18:25)
as irgi burundukas cray.gif .. , bet labai nemegstu kai kasnors man makaluojas palei veida , va kaip Jusu pavyzdeliuose...  mano plaukai beveik iki uzupakaliuko...visi tiesus nemegstu karpymu... tai(jau kai bus ta didi diena, bet dar jos nezinom) noreciau tik kuoduko ..kokio ar tvarkingos sukuosenos...
eina paslespt burunduka be tu makaluojanciu sruogeliu ?  blush2.gif  lotuliukas.gif mastau.gif

Na, jeigu plaukai ir ilgi, vis tiek juos galima sušukuoti taip, kad šiek tiek dengtų bent jau kaktos šonus ir pan., gal net lengviau tai padaryti, nes plaukai ilgi, suguldai pagal fantaziją ir fiksuoji, prisegi, o trumpų sruogų taip lengvai neina sufiksuoti.

Grįžtant prie "mėgstu-nemėgstu", tai manau, kad vestuvių dieną grožis bet kokiu atveju reikalauja šokių-tokių aukų biggrin.gif Aš irgi nemėgstu dietų, bet dėl grožio kartais tenka dietintis, lygiai taip pat ir su atidengtu putliu veiduku blush2.gif Jeigu žinote, kad jis toks, klausiate ar reikia dengti ar pan, tai sakau kaip tai padaryti, o jei Jums svarbesnis patogumas, ne vaizdas, tai darotės pagal save ir velniai nematė to putlumo, svarbu Jums gerai smile.gif

QUOTE(solo @ 2011 03 02, 00:10)

Kaip ir minėjau, grifka nebūtina. Šukuosenose juk galima laviruoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 03 02, 19:11)
Grįžtant prie "mėgstu-nemėgstu", tai manau, kad vestuvių dieną grožis bet kokiu atveju reikalauja šokių-tokių aukų  biggrin.gif  Aš irgi nemėgstu dietų, bet dėl grožio kartais tenka dietintis, lygiai taip pat ir su atidengtu putliu veiduku  blush2.gif  Jeigu žinote, kad jis toks, klausiate ar reikia dengti ar pan, tai sakau kaip tai padaryti, o jei Jums svarbesnis patogumas, ne vaizdas, tai darotės pagal save ir velniai nematė to putlumo, svarbu Jums gerai  smile.gif

Mano veidukas irgi is apvaliuju, bet man niekada netinka ant sonu uzleisti plaukai... Todel ir vestuvem bandysiu darytis toki laisva kuodeli, kad veidas butu atviras. O del patogumo... Taip, tikrai norisi, kaip graziau, bet ta diena ir taip ziauriai daug "nepatogumu" ir visokiu "reikia pakentet", tai bent del sukuosenos nesinori nervuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2011 02 27, 13:02)

man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Vilnietems galiu parekomenduoti Diana dirbancia Salon+ Oze, taip pat Virgija dirbancia Trixy, pati dariausi pas pastaraja. Nenorejau nieko ypac mandro, rezultatu likau patenkinta. Drauge tuokesi sia vasara, sukuosena grazi buvo, dare Sarma Style.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 02 kovo 2011 - 23:40