QUOTE(akutivo @ 2011 03 01, 18:25)
as irgi burundukas
.. , bet labai nemegstu kai kasnors man makaluojas palei veida , va kaip Jusu pavyzdeliuose... mano plaukai beveik iki uzupakaliuko...visi tiesus nemegstu karpymu... tai(jau kai bus ta didi diena, bet dar jos nezinom) noreciau tik kuoduko ..kokio ar tvarkingos sukuosenos...
eina paslespt burunduka be tu makaluojanciu sruogeliu ?
Na, jeigu plaukai ir ilgi, vis tiek juos galima sušukuoti taip, kad šiek tiek dengtų bent jau kaktos šonus ir pan., gal net lengviau tai padaryti, nes plaukai ilgi, suguldai pagal fantaziją ir fiksuoji, prisegi, o trumpų sruogų taip lengvai neina sufiksuoti.
Grįžtant prie "mėgstu-nemėgstu", tai manau, kad vestuvių dieną grožis bet kokiu atveju reikalauja šokių-tokių aukų
Aš irgi nemėgstu dietų, bet dėl grožio kartais tenka dietintis, lygiai taip pat ir su atidengtu putliu veiduku
Jeigu žinote, kad jis toks, klausiate ar reikia dengti ar pan, tai sakau kaip tai padaryti, o jei Jums svarbesnis patogumas, ne vaizdas, tai darotės pagal save ir velniai nematė to putlumo, svarbu Jums gerai
QUOTE(solo @ 2011 03 02, 00:10)
sakot? Aš neturiu grifkos, tai jūsų pvz atkrenta, o pagal mano
suknelę palaidų plaukų jau tikrai nebepaliksiu, kažkokį netvarkingą kuodą įsivaizduoju.... nu labai sudėtinga...
Kaip ir minėjau, grifka nebūtina. Šukuosenose juk galima laviruoti