*Amari* jūsų šukuosena labai graži labai patiko ir Jurkutės šukuosena
QUOTE(mmmune @ 2011 02 17, 20:26)
O man šis lankelis pasirodė labai fainutis daugiau nieko ir nereikia kai jis yra, nei įmantrių šukuosenų, nei nuometo..
Tikrai graziai atrodo
Amari sukuosena man daug labiau patiko nei Jurkutes
Jurkutes per didelis man pynimas, kazkaip "uzgriozdina" veida
Jurkutes per didelis man pynimas, kazkaip "uzgriozdina" veida
QUOTE(*Amari* @ 2011 02 22, 20:08)
Sveikos
Jurkutės šukuosena tikrai graži buvo Savo vestuvių dieną ir man norėjosi pynimų,kažkodėl tik su kuoduku save įsivaizdavau.
[
Jurkutės šukuosena tikrai graži buvo Savo vestuvių dieną ir man norėjosi pynimų,kažkodėl tik su kuoduku save įsivaizdavau.
[
Labai
gal atrasit tinkama sukuose ir sau
http://www.youtube.c...;feature=fvwrel
http://www.youtube.c...;feature=fvwrel
Ačiū visoms už gražius žodžius Tikiuosi,kad tos,kurios dar mąstote dėl vestuvinės šukuosenos,išsirinksite pačią gražiausią ir tinkamiausią Jums
QUOTE(kemppinele @ 2011 02 23, 13:53)
Man tos su mazgeliais labai jau originalios pasirodė Bet kaip profesionaliai dirba, atrodo, jog nei vieno bereikalingo rankos judesiuko nėra
QUOTE(mmmune @ 2011 02 23, 17:26)
Man tos su mazgeliais labai jau originalios pasirodė Bet kaip profesionaliai dirba, atrodo, jog nei vieno bereikalingo rankos judesiuko nėra
O aš jų kažkodėl matau ir nemažai Plius medžiaga maketuota, klijuota, tai kaži kiek dar tų nereikalingų judesių buvo
Šiaip šukuosenų darymą-gaminimą suvokiu kaip kurybą ir manau, kad tų nereikalingų judesių būna labai daug ir to neįmanoma kontroliuoti
QUOTE(Benice @ 2011 02 23, 18:27)
O aš jų kažkodėl matau ir nemažai Plius medžiaga maketuota, klijuota, tai kaži kiek dar tų nereikalingų judesių buvo
Šiaip šukuosenų darymą-gaminimą suvokiu kaip kurybą ir manau, kad tų nereikalingų judesių būna labai daug ir to neįmanoma kontroliuoti
Na savaime suprantam - Jūs čia profesionalė šioje srityje, tai įgudusi akis viską pamato O aš tik pasmalsauju ir tiek
QUOTE(mmmune @ 2011 02 22, 15:09)
Man tai cia negrazu, kaip susivele ir ta geliu girlianda labai apsunkina plauku kasa Nesiziuri.
O Jurkutes plaukai tikrai ispudingai atrode