QUOTE(Galvojanti @ 2011 02 19, 00:38)
Na zinok kazkaip mastau apie kuoduka, o MB "baldielina" nuo mano plauku, tai jis sako eik palaidais skaitau komentarus ir galvoju, kad as specialiai auginu plaukus ir baigiu atsiauginti naturalia savo spalva, dazyti tikrai nenoriu, tai negi nesigaus graziai sukuosena?
O gal patarima gali duoti? esu apvalaus veido ir didelio kiekio ir dar garbanotu plauku, gal parekomenduosit koki bent tipa sukuosenos rinktis?
O gal patarima gali duoti? esu apvalaus veido ir didelio kiekio ir dar garbanotu plauku, gal parekomenduosit koki bent tipa sukuosenos rinktis?
Jeigu plaukai jau nuauginti ir nesimato jokio kontrasto, t.y. akivaizdaus skirtumo tarp spalvų - tai viskas ok, kodėl gi turėtų būti blogai..
Dėl šukuosenos pasirinkimo - jeigu apvalus veidukas, tai aišku jo nereikėtų visiškai atidengti, kažkokių sruogų laisvesnių tikrai reikia palikti.
QUOTE(Stella Maris @ 2011 02 19, 02:42)
Galit patart iskart dviems, nes esu ir as su garbanotu kupsu ant galvos
tai vis mastau kokia sukuosena reiks darytis, kuodas tikrai atkrenta galvoju kazka su palaidais, arba bent jau biski susegtais
tai vis mastau kokia sukuosena reiks darytis, kuodas tikrai atkrenta galvoju kazka su palaidais, arba bent jau biski susegtais
Garbanėms siūlau susibanguoti plaukučius, netiesinti jų, nes ištiesinus atrodysite kitaip nei įprasta, jaunikiui gali nepatikti (jei pratęs garbanę matyti). Kartais garbanės išsitiesinusios plaukučius atrodo taip, lyg joms kažko trūkta...todėl siūlau nebėgti nu savo prigimties ir susibanguoti juos, o toliau jau priklausomai nuo norų, veiduko - rinktis palaidus, dalinai susegtus ir pan.