Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Galvojanti @ 2011 02 19, 00:38)
Na zinok kazkaip mastau apie kuoduka, o MB "baldielina" nuo mano plauku, tai jis sako eik palaidais  lotuliukas.gif  skaitau komentarus ir galvoju, kad as specialiai auginu plaukus ir baigiu atsiauginti naturalia savo spalva, dazyti tikrai nenoriu, tai negi nesigaus graziai sukuosena?

O gal patarima gali duoti? esu apvalaus veido ir didelio kiekio ir dar garbanotu plauku, gal parekomenduosit koki bent tipa sukuosenos rinktis?

Jeigu plaukai jau nuauginti ir nesimato jokio kontrasto, t.y. akivaizdaus skirtumo tarp spalvų - tai viskas ok, kodėl gi turėtų būti blogai.. 4u.gif

Dėl šukuosenos pasirinkimo - jeigu apvalus veidukas, tai aišku jo nereikėtų visiškai atidengti, kažkokių sruogų laisvesnių tikrai reikia palikti. ax.gif

QUOTE(Stella Maris @ 2011 02 19, 02:42)
Galit patart iskart dviems, nes esu ir as su garbanotu kupsu ant galvos lotuliukas.gif
tai vis mastau kokia sukuosena reiks darytis, kuodas tikrai atkrenta doh.gif  galvoju kazka su palaidais, arba bent jau biski susegtais  mirksiukas.gif

Garbanėms siūlau susibanguoti plaukučius, netiesinti jų, nes ištiesinus atrodysite kitaip nei įprasta, jaunikiui gali nepatikti (jei pratęs garbanę matyti). Kartais garbanės išsitiesinusios plaukučius atrodo taip, lyg joms kažko trūkta...todėl siūlau nebėgti nu savo prigimties ir susibanguoti juos, o toliau jau priklausomai nuo norų, veiduko - rinktis palaidus, dalinai susegtus ir pan. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man labai žaviai atrodė Jurkutės šukuosena šį sekmadienį wub.gif gal tik nepalikčiau vienos pusės palaidų plaukų, o per visą galvą būtų kasa.. nerandu kokybiškesnių foto, šiek tiek gal matysis ir čia..

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 02 22, 12:14)
Jeigu plaukai jau nuauginti ir nesimato jokio kontrasto, t.y. akivaizdaus skirtumo tarp spalvų - tai viskas ok, kodėl gi turėtų būti blogai..  4u.gif

Dėl šukuosenos pasirinkimo - jeigu apvalus veidukas, tai aišku jo nereikėtų visiškai atidengti, kažkokių sruogų laisvesnių tikrai reikia palikti.  ax.gif
Garbanėms siūlau susibanguoti plaukučius, netiesinti jų, nes ištiesinus atrodysite kitaip nei įprasta, jaunikiui gali nepatikti (jei pratęs garbanę matyti). Kartais garbanės išsitiesinusios plaukučius atrodo taip, lyg joms kažko trūkta...todėl siūlau nebėgti nu savo prigimties ir susibanguoti juos, o toliau jau priklausomai nuo norų, veiduko - rinktis palaidus, dalinai susegtus ir pan.  smile.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif nu tep ir galvojau, kad geriau netiesinti biggrin.gif

QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 02 22, 12:22)
Sveikos, man labai žaviai atrodė Jurkutės šukuosena šį sekmadienį wub.gif gal tik nepalikčiau vienos pusės palaidų plaukų, o per visą galvą būtų kasa.. nerandu kokybiškesnių foto, šiek tiek gal matysis ir čia..

Man irgi labai ji ta vakar patiko, ir isvis ji man visada patinka isskyrus viena karta kai buvo su tokia sukne kur ant krutu rozes buvo...atsiprasau uz offtopic blush2.gif
Atsakyti
Čia kažkas kitokio ir įdomesnio į plaukus.. g.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jurkutės šukuosena tikrai graži buvo wub.gif Savo vestuvių dieną ir man norėjosi pynimų,kažkodėl tik su kuoduku save įsivaizdavau.
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2011 02 22, 19:08)
Sveikos 4u.gif
Jurkutės šukuosena tikrai graži buvo wub.gif Savo vestuvių dieną ir man norėjosi pynimų,kažkodėl tik su kuoduku save įsivaizdavau.

Wow...jau gražu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2011 02 22, 18:08)
Sveikos 4u.gif
user posted image user posted image

gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 22, 19:22)

Jums labai tiko! Manau visi pynimai daug graziau sviesiaplukems, model man, deja, netiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2011 02 22, 20:08)

lb grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū,merginos 4u.gif
Stilistė taip ir sakė,kad pynimai gražiau išryškėja ant šviesių plaukučių. O aš norėjau "tvirtos" šukuosenos,kad neišlakstytų sruogos ir nereikėtų jaudintis,kad išsileido,nesilaiko ir t.t.Užtenko nerealaus karščio tą dieną...
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2011 02 22, 21:33)
Ačiū,merginos 4u.gif
Stilistė taip ir sakė,kad pynimai gražiau išryškėja ant šviesių plaukučių. O aš norėjau "tvirtos" šukuosenos,kad neišlakstytų sruogos ir nereikėtų jaudintis,kad išsileido,nesilaiko ir t.t.Užtenko nerealaus karščio tą dieną...

labai graziai atrodete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2011 02 22, 19:08)
Sveikos 4u.gif

nerealu bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti