Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

O man šis lankelis pasirodė labai fainutis blush2.gif daugiau nieko ir nereikia kai jis yra, nei įmantrių šukuosenų, nei nuometo.. wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 02 17, 21:26)
O man šis lankelis pasirodė labai fainutis  blush2.gif daugiau nieko ir nereikia kai jis yra, nei įmantrių šukuosenų, nei nuometo.. wub.gif

drinks_cheers.gif tikrai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 02 17, 20:26)
O man šis lankelis pasirodė labai fainutis  blush2.gif daugiau nieko ir nereikia kai jis yra, nei įmantrių šukuosenų, nei nuometo.. wub.gif
user posted image

NEREALUUU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 02 17, 20:26)

Pritariu, tikrai atrodo žavingai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 02 17, 21:46)
NEREALUUU  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 02 17, 18:26)

labai dailu wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tuatra @ 2011 02 11, 20:11)

patiko wub.gif
Atsakyti
grazus lankelis. tikrai nieko daugiau nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2011 02 05, 19:27)
user posted image
Tokios lb noreciau  wub.gif

Su sia tuokiausi smile.gif jai reikia garbanotu plauku, bent jau lengvaiau pasidaro ir ilgiau laikosi mirksiukas.gif bet pries 4 metus kai ja pamaciau ir viskas supratau kad tai mano sukuosena...tada tuokemes CMB siais metais eisim i baznycia...dabar vel ieskau sukuosenos, tik nezinau ar neteks vel ta pacia darytis wub.gif ji man labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2011 02 19, 00:11)
Su sia tuokiausi smile.gif jai reikia garbanotu plauku, bent jau lengvaiau pasidaro ir ilgiau laikosi  mirksiukas.gif  bet pries 4 metus kai ja pamaciau ir viskas supratau kad tai mano sukuosena...tada tuokemes CMB siais metais eisim i baznycia...dabar vel ieskau sukuosenos, tik nezinau ar neteks vel ta pacia darytis  wub.gif  ji man labai labai  wub.gif

Aš tai turbūt stengčiausi išgauti kitokį įvaizdį nei pirmą kartą g.gif Bet čia gal tik man taip atrodo.. blush2.gif Juk einame į bažnyčia, ten ir tematika atitinkama..CMB galima bet kaip išsišokti, o čia jau kažkiek subtiliau reikėtų ax.gif
Galima tą pačią šukuoseną, bet su kokiu įdomesniu aksesuaru ir atrodys kitaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 02 19, 00:28)
Aš tai turbūt stengčiausi išgauti kitokį įvaizdį nei pirmą kartą  g.gif  Bet čia gal tik man taip atrodo.. blush2.gif  Juk einame į bažnyčia, ten ir tematika atitinkama..CMB galima bet kaip išsišokti, o čia jau kažkiek subtiliau reikėtų  ax.gif
Galima tą pačią šukuoseną, bet su kokiu įdomesniu aksesuaru ir atrodys kitaip  drinks_cheers.gif

Na zinok kazkaip mastau apie kuoduka, o MB "baldielina" nuo mano plauku, tai jis sako eik palaidais lotuliukas.gif skaitau komentarus ir galvoju, kad as specialiai auginu plaukus ir baigiu atsiauginti naturalia savo spalva, dazyti tikrai nenoriu, tai negi nesigaus graziai sukuosena?

O gal patarima gali duoti? esu apvalaus veido ir didelio kiekio ir dar garbanotu plauku, gal parekomenduosit koki bent tipa sukuosenos rinktis?
Atsakyti
O gal patarima gali duoti? esu apvalaus veido ir didelio kiekio ir dar garbanotu plauku, gal parekomenduosit koki bent tipa sukuosenos rinktis?

Galit patart iskart dviems, nes esu ir as su garbanotu kupsu ant galvos lotuliukas.gif
tai vis mastau kokia sukuosena reiks darytis, kuodas tikrai atkrenta doh.gif galvoju kazka su palaidais, arba bent jau biski susegtais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella Maris: 19 vasario 2011 - 01:43
QUOTE(mmmune @ 2011 02 17, 19:26)

Be galo grazu, subtilu, elegantiska. 4u.gif
Atsakyti