O man šis lankelis pasirodė labai fainutis daugiau nieko ir nereikia kai jis yra, nei įmantrių šukuosenų, nei nuometo..
QUOTE(mmmune @ 2011 02 17, 21:26)
O man šis lankelis pasirodė labai fainutis daugiau nieko ir nereikia kai jis yra, nei įmantrių šukuosenų, nei nuometo..
tikrai grazus
QUOTE(mmmune @ 2011 02 17, 20:26)
NEREALUUU
QUOTE(mmmune @ 2011 02 17, 20:26)
Pritariu, tikrai atrodo žavingai
QUOTE(mmmune @ 2011 02 17, 18:26)
labai dailu
Papildyta:
QUOTE(tuatra @ 2011 02 11, 20:11)
patiko
grazus lankelis. tikrai nieko daugiau nebereikia
QUOTE(Stella Maris @ 2011 02 05, 19:27)
Su sia tuokiausi jai reikia garbanotu plauku, bent jau lengvaiau pasidaro ir ilgiau laikosi bet pries 4 metus kai ja pamaciau ir viskas supratau kad tai mano sukuosena...tada tuokemes CMB siais metais eisim i baznycia...dabar vel ieskau sukuosenos, tik nezinau ar neteks vel ta pacia darytis ji man labai labai
QUOTE(Galvojanti @ 2011 02 19, 00:11)
Su sia tuokiausi jai reikia garbanotu plauku, bent jau lengvaiau pasidaro ir ilgiau laikosi bet pries 4 metus kai ja pamaciau ir viskas supratau kad tai mano sukuosena...tada tuokemes CMB siais metais eisim i baznycia...dabar vel ieskau sukuosenos, tik nezinau ar neteks vel ta pacia darytis ji man labai labai
Aš tai turbūt stengčiausi išgauti kitokį įvaizdį nei pirmą kartą Bet čia gal tik man taip atrodo.. Juk einame į bažnyčia, ten ir tematika atitinkama..CMB galima bet kaip išsišokti, o čia jau kažkiek subtiliau reikėtų
Galima tą pačią šukuoseną, bet su kokiu įdomesniu aksesuaru ir atrodys kitaip
QUOTE(Benice @ 2011 02 19, 00:28)
Aš tai turbūt stengčiausi išgauti kitokį įvaizdį nei pirmą kartą Bet čia gal tik man taip atrodo.. Juk einame į bažnyčia, ten ir tematika atitinkama..CMB galima bet kaip išsišokti, o čia jau kažkiek subtiliau reikėtų
Na zinok kazkaip mastau apie kuoduka, o MB "baldielina" nuo mano plauku, tai jis sako eik palaidais skaitau komentarus ir galvoju, kad as specialiai auginu plaukus ir baigiu atsiauginti naturalia savo spalva, dazyti tikrai nenoriu, tai negi nesigaus graziai sukuosena?
O gal patarima gali duoti? esu apvalaus veido ir didelio kiekio ir dar garbanotu plauku, gal parekomenduosit koki bent tipa sukuosenos rinktis?
O gal patarima gali duoti? esu apvalaus veido ir didelio kiekio ir dar garbanotu plauku, gal parekomenduosit koki bent tipa sukuosenos rinktis?
Galit patart iskart dviems, nes esu ir as su garbanotu kupsu ant galvos
tai vis mastau kokia sukuosena reiks darytis, kuodas tikrai atkrenta galvoju kazka su palaidais, arba bent jau biski susegtais
QUOTE(mmmune @ 2011 02 17, 19:26)
Be galo grazu, subtilu, elegantiska.