Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Benice @ 2011 02 06, 15:37)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2011 02 04, 13:41)
čia ka-kaip mandrai.. g.gif
user posted image

Sita labai graziai atrodo. nors bendrai paemus, tai cia Amerikoj puse merginu su tokiom sukuosenom kas diena vaiksto (aisku be veliumu) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 29, 10:35)
kiekviena diena noreciau teketi su skirtinga sukuosena ir suknele lotuliukas.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as tai susinervinau... verysad.gif ieskau is naujo grazios sukuosenos,nes ka anksciau buvau isirinkusi,pasibandem su kirpeja,nu netinka man.... schmoll.gif labai sendina.... blush2.gif zodziu ieskom kazka naujo,senkanti karta turiu uzduoti atsinesti uzuolaidos,tai bandysim kazka ziuresti,tada tarsimes koki cia man veliuma ziuretis ir kaip cia viska susiderinti.... g.gif
Patarimas mano butu toks,kad pasibandyti visgi reiketu ir kuo anksciau tuo geriau,nes paskutine diena,jau bus nelaikas diskutuoti su kirpeja.... mirksiukas.gif
Atsakyti
ieskau profesionalios kirpejos, kuri gerai padarytu vestuvine sukuosena? gal ka galit rekomenduoti? nes laikas bega, o nieko nerandu:(
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 02 10, 19:01)
ieskau profesionalios kirpejos, kuri gerai padarytu vestuvine sukuosena? gal ka galit rekomenduoti? nes laikas bega, o nieko nerandu:(

jei kalbant apie profesionalus, tai siūlyčiau figaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 10, 21:26)
jei kalbant apie profesionalus, tai siūlyčiau figaro smile.gif

Tai siūlykite žmogui konkretų meistą, iš kurio Figaro nurodykite, nes nuotakoms čia reikia konkrečių pasiūlymų, o ne tipo "šokoladas yra skanus, o kuris neaišku" biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 02 10, 23:26)
Tai siūlykite žmogui konkretų meistą, iš kurio Figaro nurodykite, nes nuotakoms čia reikia konkrečių pasiūlymų, o ne tipo "šokoladas yra skanus, o kuris neaišku"  biggrin.gif  blush2.gif

Labai geras pastebėjimas thumbup.gif Daugumoj temų, ne tik čia, matau tokius pasiūlymus. Na kuo nuotakai bus naudinga tokia rekomendacija??? doh.gif
Atsakyti
aha, butu gerai, kad paminetumete vardus tu sukuosenu meistriu is figaro ar kitu salonu:)
Atsakyti
Man šukuoseną darys Vita iš Plaukų Galerijos (Kaune)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsiprašau už nekokybę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2011 02 11, 22:11)

Man šita graži ir nematyta, bet jai reikia ilgesnių neiškarpytų plaukučių arba prisegamų tresų blush2.gif
Atsakyti
vis dar laukiu geru proginiu sukuosenu meistriu is Vilniaus kontaktu:)
Atsakyti
gal kas zinot kaip atrodo Severiutes sukuosena....? blush2.gif
Atsakyti