Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

Sukuosenos ir kt.
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 02 02, 16:39)
vis gi grazus man tie kuodeliai tokie wub.gif

drinks_cheers.gif man taip pat wub.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Labai stengiuos,kad nesikartotu,bet kai kurios dabar ikeltos gali kartotis nes jos sujungtos...tikiuosi nesupyksit 4u.gif
bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Retro sukuosenos wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oho, kokia saunuole, Lady*love thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 02 02, 17:13)
Oho, kokia saunuole, Lady*love  thumbup.gif

man nesunku ikelti busimoms nuotakoms(ir ne tik) sukuosenas kurias randu mirksiukas.gif Juolab,kad turiu laisvo laiko,ir pati sau ieskau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 02 02, 17:13)
Oho, kokia saunuole, Lady*love  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif tai jau tikrai, man tai labai juokinga retro sukuosena kur du ragai susukti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 02 02, 17:19)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif tai jau tikrai, man tai labai juokinga retro sukuosena kur du ragai susukti  lotuliukas.gif  doh.gif

hah.gif ir man biggrin.gif
Atsakyti
ogo kiek graziu yra bigsmile.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Na tikrai super sukuosenu radot,tik as sau vis nerandu,nes busiu su veliumu ji noriu sekti aukstai o vakare ji isseksiu,tai man reikia kad ir su veliumu ir be jo graziai atrodytu,na bet dar tikiuosi rast wub.gif
Atsakyti
Aš tai žinau, kad noriu garbiniuotų plaukų, tik tos garbanos man nelabai laiko, norisi paprastos lengvos šukuosenos, kad ir šokt galėčiau nesukdama galvos, kad visos špilkos išlakstys, nes plaukų daug turiu ir kuodai nelaiko, nebent sėdi, kaip pabučiuota mirksiukas.gif gal tiesiog pagarbiniuot ir įsegt vėliumą ir viskas, tik įdomu ar neatrodys veliumas ne vietoj, kai į palaidus plaukus segsiu
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2011 02 03, 10:41)
Aš tai žinau, kad noriu garbiniuotų plaukų, tik tos garbanos man nelabai laiko, norisi paprastos lengvos šukuosenos, kad ir šokt galėčiau nesukdama galvos, kad visos špilkos išlakstys, nes plaukų daug turiu ir kuodai nelaiko, nebent sėdi, kaip pabučiuota  mirksiukas.gif  gal tiesiog pagarbiniuot ir įsegt vėliumą ir viskas, tik įdomu ar neatrodys veliumas ne vietoj, kai į palaidus plaukus segsiu

stai ikelsiu keliata smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 03, 12:03)

sitas nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 02 03, 11:06)
sitas nerealus wub.gif

aha drinks_cheers.gif ir dar gele su veliumu kaip graziai atrodo, vis galvodavau, kad jei jau veliumas, tai tada geles nebreikia, bet cia tikrai grazu, ir neperkrauta thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image šita neipatinga, bet man labai žaviai atrodo wub.gif

čia ka-kaip mandrai.. g.gif
user posted image

Atsakyti