Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(moriube @ 2011 01 27, 22:09)
dar nebuvau nei vienoje parduotuvejee,  bet jau kazkada eisiu ir man iskilo klausimas ar ta gele kuri bus segama i plaukus ir turi butu spec i palukus, ar galiu kokiam kioske nusipirkt ddirbtine geele, nukirpt kiek reikia ir i sukuosena "smeigt"?  blush2.gif klausiu nes galvoju kad gal yra skirtumas kaip laikysis  g.gif

Perkate bet kokią, kad ir visą puokštę biggrin.gif Svarbu, kad patiktų ir derėtų prie suknelės, o visa kita - Jūsų meistriškumo klausimas ax.gif Jeigu nėra segtuko - reikės jį kažkaip įmontuoti. Aš tai darau su karštais klijais, laikosi nepriekaištingai ir padaroma per minutę blush2.gif Teikia paprasto segtuko, mažučio gabaliuko baltos medžiagos ir karštų klijų (karštų klijų pistoletą pirkau Senukuose, kainavo apie 6 litus ir buityje tikrai prireikia jo thumbup.gif ). Nieko sudėtingo, tik norų ir šiek tiek pastangų 4u.gif mirksiukas.gif

Gaila, kad LT nuotakos nelinkusios eksperimentuoti, nedrąsios...nes į šukuosenas galima dėtis praktiškai bet ką. Paprasčiausios medžiagos gabaliukas kartais tampa originaliu papuošimų, seni karoliai subtiliomis detalėmis ir pan.. wub.gif
Atsakyti
Labas visoms mirksiukas.gif senai as cia ir buvau jau g.gif
Paneles prasau atsakykit man i klausima: Proes kiek laiko iki vestuviu reikia uzsirasyti pas kirpeja ir visaziste? g.gif
nes ziuriu dabar i savo vestuviu liniuote tai net akis issoko,kad jau liko tik 5 menesiai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 27, 23:42)
Perkate bet kokią, kad ir visą puokštę  biggrin.gif  Svarbu, kad patiktų ir derėtų prie suknelės, o visa kita - Jūsų meistriškumo klausimas  ax.gif Jeigu nėra segtuko - reikės jį kažkaip įmontuoti. Aš tai darau su karštais klijais, laikosi nepriekaištingai ir padaroma per minutę  blush2.gif  Teikia paprasto segtuko, mažučio gabaliuko baltos medžiagos ir karštų klijų (karštų klijų pistoletą pirkau Senukuose, kainavo apie 6 litus ir buityje tikrai prireikia jo  thumbup.gif ). Nieko sudėtingo, tik norų ir šiek tiek pastangų  4u.gif  mirksiukas.gif

Gaila, kad LT nuotakos nelinkusios eksperimentuoti, nedrąsios...nes į šukuosenas galima dėtis praktiškai bet ką. Paprasčiausios medžiagos gabaliukas kartais tampa originaliu papuošimų, seni karoliai subtiliomis detalėmis ir pan.. wub.gif

vov - karsti klijai, reikes pasidometi, aciu thumbup.gif
o as turbut netradicine nuotaka ir kesperimentuyot nebijau, drasos irodymas - kas suosena ir makijaza darysiu pati, jau kaip iseis taip, planuoju "pasimokint"pries veidrodi ir pasiskaitinet internete kas ir kaip ir bandysiu, galesiu pajuokint su nuotraukom kai jau viskas praeis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 28, 03:54)
Proes kiek laiko iki vestuviu reikia uzsirasyti pas kirpeja ir visaziste?  g.gif

Kuo anksciau, tuo paskui ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 28, 03:54)

nes ziuriu dabar i savo vestuviu liniuote tai net akis issoko,kad jau liko tik 5 menesiai bigsmile.gif  wub.gif

O as matau, kad Jums liko 6 menesiai ir 9 dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2011 01 28, 10:21)
Kuo anksciau, tuo paskui ramiau smile.gif

Jo, pritariu 4u.gif Pas mane vasarai jau daug rezervuotų savaitgalių, net rugpjūčio pabaigoje... Tad vasarą man belieka įsijungi el.pašte autoatsakyklį, kad viskas rezervuota... blush2.gif

Aišku, salonuose Jūsų dar neužrašys, nes jie nežino grafiko, nebent meistrės pačios sau darosi užrašymus, tada galima tartis. Taip pat siūlyčiau pasiteirauti ar meistrė tikrai neatostogaus Jūsų išrinktą dieną, nes dabar gali užrašyti, o po kelių mėnesių sakys - sorry, negalėsiu...begalė tokių variantų po to skambina su ašaromis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaderty @ 2011 01 26, 16:45)

man šita labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 28, 10:33)
man šita labai  wub.gif

O kazi sita juosta nesmukinetu? Ar cia daugiau lankelis yra?
Atsakyti
o kaip sita paskutine sukuosena su lankeliu laikosi? klausiu nes nelabai suprantu kokio ilgio plaukai, galiuku nesimato, saguciu irgi g.gif
mano plaukai yra iskarpineti ne ilggesni kaip iki peciu, pries puse metu detas cheminis dabar gerokai atauges, spalva isblukus o svente po triju menesiu, nezinau ka daryti:1. pakarpineti galiukus kad cheminio kuo daugiau nusikirptu 2. auginti iki pat geguzes ir tada nueiti susitvarkyti. g.gif
megstu suveltas sukuosenas, bet mano plaukai be simto saguciu nesutvarkomi, tai va ir ziuriu visas foto is eiles, ka jus siulot, yra graziu varijantu wub.gif planavau kad gal chemini atsisviezinsiu, spalva paryskinsiu ir bus labai lenva velt, ivesliu gele ir valio, bet pagalvojau - o gal ta diena rankos drebes? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2011 01 28, 11:50)
o kaip sita paskutine sukuosena su lankeliu laikosi? klausiu nes nelabai suprantu kokio ilgio plaukai, galiuku nesimato, saguciu irgi  g.gif
mano plaukai yra iskarpineti ne ilggesni kaip iki peciu, pries puse metu detas cheminis dabar gerokai atauges, spalva isblukus o svente po triju menesiu, nezinau ka daryti:1. pakarpineti galiukus kad cheminio kuo daugiau nusikirptu 2. auginti iki pat geguzes ir tada nueiti susitvarkyti.  g.gif 
megstu suveltas sukuosenas, bet mano plaukai be simto saguciu nesutvarkomi, tai va ir ziuriu visas foto is eiles, ka jus siulot, yra graziu varijantu  wub.gif  planavau kad gal chemini atsisviezinsiu, spalva paryskinsiu ir bus labai lenva velt, ivesliu gele ir valio, bet pagalvojau - o gal ta diena rankos drebes? doh.gif

Patarimas dėl plaukų: svarbiausia, kad būtų normali spalva, taigi siūlau prieš vestuves pasidažyti. Kirpti nepatarčiau, nes kuo ilgesni, tuo lengviau kažką padaryti. Cheminio prasmės išvis nematau, t.y. pvz. man darant šukuoseną nesvarbu ar yra cheminis, nes vis tiek iš naujo viską kitaip padarau ax.gif

Aš esu šukuosenų meistrė ir pati sau tokios šukuosenos nepasidaryčiau. Palaidų plaukų pasidarau sau. Pačio vaizdo padarymas nėra sudėtingas, bet kad visa tai laikytųsi... doh.gif Žodžiu reikia profo rankos...Bet tai čia tik mano nuomonė, galbūt Jūs mokate tai, ko aš nemoku blush2.gif

Jeigu gerai padaryta, viskas laikysis - kiek pati šukuosena, tiek lankelis. mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai jokia ne profe, moku galva issiplauti ir tiek blush2.gif kitoj temeleje parasiau savo beda, tai irgi gavau patarima is kirpejos kad svarbiausia spalva, aciu merginos, nebuciau apie tai pagalvojus blush2.gif , man visada atrode kad spalva galima uzmaskuoti imanrumu, geles idejimu ir pan, ot tai naivumas mano doh.gif kai pagalvoju, su toku protu tai ne zenytis o mokytis reikai eit..
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 28, 11:33)
man šita labai  wub.gif

man ir ji graži, bet galvoju ar neatrodytų kaip namų šeimininkė g.gif o plaukų aksesuras tai tikrai l. gražus wub.gif
Atsakyti