QUOTE(Honey/Tea @ 2011 01 27, 14:22)
mergaites gal turite Rykutes kontaktus, parasykite prasau. ACIUKAS
gal kas dar turite kokiu idomesniu pavyzdeliu ilgiems plaukams, is kuriu padarytas didelis kuodas, bet apacioj, ne virsuj
Vakar toki gera puslapiuka atradusi buvau, tai net desimtadalio sukuosenu neperziurejau Jei dar ka rasiu idomesnio prisiminusi ta puslapi, butinai idesiu cia
Cia truputis matosi
Labai grazus aksesuaras
Papildyta:
Papildyta:
Labai grazus aksesuaras
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 22, 12:48)
sita grazi
labai grazi, sakykit, koks cia galetu buti numeriukas spalvos, man reikia savo pilkuma spelt, ir toks varijanta sman labai grazu
QUOTE(jums @ 2011 01 27, 16:48)
kur butu galima gauti tokia gele dirbtine?
jei yra atsakymas temoje, labai atsiprasau, patingejau perskaityt, tik foto ziurejau
QUOTE(moriube @ 2011 01 27, 18:00)
kur butu galima gauti tokia gele dirbtine?
jei yra atsakymas temoje, labai atsiprasau, patingejau perskaityt, tik foto ziurejau
Geliu tai buna daug kur Ten, kur aksesuarai plaukams Tiek prekybos centruose, tiek turguose ir pan
QUOTE(jums @ 2011 01 27, 17:12)
Geliu tai buna daug kur Ten, kur aksesuarai plaukams Tiek prekybos centruose, tiek turguose ir pan
aciu bandysiu ieskot
QUOTE(moriube @ 2011 01 27, 17:15)
aciu bandysiu ieskot
Lygiai tokios pat nerasite, jau aš esu iššniukštinėjusi šią rinką Parduodamos rožės, dar būna įvairių jų atmainų...o tokių kaip rodote - nemačiau.
Pavasarį pradėsiu pati gaminti įvairiausio tipo, dabar kol kas riboja galimybės, tai išeina pagrinde tas pats per tą patį...
dar nebuvau nei vienoje parduotuvejee, bet jau kazkada eisiu ir man iskilo klausimas ar ta gele kuri bus segama i plaukus ir turi butu spec i palukus, ar galiu kokiam kioske nusipirkt ddirbtine geele, nukirpt kiek reikia ir i sukuosena "smeigt"? klausiu nes galvoju kad gal yra skirtumas kaip laikysis