Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

Tikrai taip, meistrai žino, kiek kas joms užtrunka, todėl verta pasiteirauti ax.gif

QUOTE(Jokūba @ 2011 01 20, 21:15)
Man su znyplem irgi suko garbanas pamerges rolei vasara, tai viena puse susukus ir pradejus kita puse galvos sukt, pirmoji jau net leistis pradejo biggrin.gif Plaukai visiskai tiesus, nelinke suktis. O kai pati su bigudukais per nakti ismiegu, tai garbanos buna atlaiko ne tik pirmaja diena, bet ir antraja  g.gif Tad man bigudukai kazkaip patikimiau del laikymosi  g.gif

Čia tikrai priklauso nuo plaukų...Bigudukai jau atgyvenęs dalykas, nes dauguma nesutiktų kankintis visą naktį su tais bigudukais. Be to, rezultatas ne visad nuspėjamas...Gali stipriai susisukti ir busite kaip avelė biggrin.gif , o kai kurios sruogos gali ir neišdžiūti, nesusiformuoti, tai irgi - tektų "dasukti" su žnyplėmis...
Kieno plaukai tikrai labai tiesūs ir sunkūs, nepatariu garbanotis išvis, nes esant nepalankiam orui plaukai vis tiek nori grįžti į savo pradinę padėtį... blush2.gif Nors teko daryti ir tokių..sugarbanoji, vestuves atšoka banguota g.gif Ne targiškai...
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 21, 00:30)
Kieno plaukai tikrai labai tiesūs ir sunkūs, nepatariu garbanotis išvis, nes esant nepalankiam orui plaukai vis tiek nori grįžti į savo pradinę padėtį... blush2.gif Nors teko daryti ir tokių..sugarbanoji, vestuves atšoka banguota  g.gif Ne targiškai...

O jei plaukai tiesus, bet ne sunkus, o lengvi, neperstoriausi? Irgi be sansu? smile.gif Juo labiau nesinori naudot pertekliaus laku visokiausiu, noretusi, kad atrodytu kuo naturaliau rolleyes.gif
Man labai grazu dideles garbanos, bet turbut su tais gigantiskai bigudukais isvis neitu pamiegot, nebent staciom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 01 20, 22:15)
Man su znyplem irgi suko garbanas pamerges rolei vasara, tai viena puse susukus ir pradejus kita puse galvos sukt, pirmoji jau net leistis pradejo biggrin.gif Plaukai visiskai tiesus, nelinke suktis. O kai pati su bigudukais per nakti ismiegu, tai garbanos buna atlaiko ne tik pirmaja diena, bet ir antraja  g.gif Tad man bigudukai kazkaip patikimiau del laikymosi  g.gif

gali buti, nes man su bigudukais irgi geriau laikosi nei su znyplem.. g.gif bet su jai lb juk ilgai reiketu sedeti.. arba is vakaro turejo man susukti g.gif o tada kaip ta prieki padaryti grazu, jei jis bus susigarbanojes? g.gif zodziu neismanau as apie sukuosenu darymus visai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jokūba @ 2011 01 21, 02:00)
O jei plaukai tiesus, bet ne sunkus, o lengvi, neperstoriausi? Irgi be sansu? smile.gif Juo labiau nesinori naudot pertekliaus laku visokiausiu, noretusi, kad atrodytu kuo naturaliau rolleyes.gif
Man labai grazu dideles garbanos, bet turbut su tais gigantiskai bigudukais isvis neitu pamiegot, nebent staciom biggrin.gif

man kazkada dare sukuosen su tais bigudukai dideliais, tai man tiesiog susuko, kad pakeltu plaukus nuo saknu.. pakele, bet kad susigarbanotu patys plaukai nuo ju, tai be sansu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 01 21, 01:00)

Tai yra laaaabai storų žnyplių drinks_cheers.gif
Dėl šansų - jų visada yra biggrin.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 21, 12:12)
man kazkada dare sukuosen su tais bigudukai dideliais, tai man tiesiog susuko, kad pakeltu plaukus nuo saknu.. pakele, bet kad susigarbanotu patys plaukai nuo ju, tai be sansu doh.gif  lotuliukas.gif

Taip, anie dažniausiai pakelia nuo šaknų...Ne garbanoja, maksimum bangą gali padaryti jei labai ilgi plaukai...
Atsakyti
man gal per daug gėlių g.gif :

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zaderty @ 2011 01 21, 15:13)
man gal per daug gėlių  g.gif :

drinks_cheers.gif ir man ju per daug
Atsakyti
QUOTE(Zaderty @ 2011 01 21, 14:13)
man gal per daug gėlių  g.gif :

user posted image

Man su gėlėm būtų viskas gerai, jei būtų tos pačios rūšies.
Čia gal kokia bandomoji šukuosena buvo, nes visur kabo išlindę plaukeliai, ko vestuvinėje šukuosenoje neturėtų būti, nes ant baltos suknelės fono negražiai atrodo..netvarkingai..nors būna išlenda..
Atsakyti
Na man garbanotų plaukų šukuosenas teko darytis penkis kartus. Tris iš jų pas tą vieną kirpėją, du kartus - pas kitą. Pas tą kur dariausi tris kartus - pora iš jų buvo idealūs, vienas įpusėjus šventei pradėjo leistis, o pas kitą kur dariausi išsileido abu kartus, nos pas ją dariausi tada, kai plaukai buvo nukirpti ir netokie sunkūs, bet deja... verysad.gif Todėl sakiau dabar darysiuosi tik kuodukus arba tiesių plaukų kokias nors plaukuosenas tongue.gif kadangi ta kirpėja kuri išlauždavo geras garbanas iš mano plaukų išvykusi ir net nežada grįžti.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 21 sausio 2011 - 13:56
QUOTE(Benice @ 2011 01 21, 15:54)
Man su gėlėm būtų viskas gerai, jei būtų tos pačios rūšies.
Čia gal kokia bandomoji šukuosena buvo, nes visur kabo išlindę plaukeliai, ko vestuvinėje šukuosenoje neturėtų būti, nes ant baltos suknelės fono negražiai atrodo..netvarkingai..nors būna išlenda..

Pritariu del geliu smile.gif O sukuosena labai daili. Ir ne visos nuotakos juk nori tu tvarkingu plaukuosenu smile.gif
Benice, o ka darot, jei merginos nori palaidu plauku su tresais? Kokiu budu juos tuomet banguojat? Ar labai jie nepaklusnus? smile.gif
Nors man grazu ir pasileidusios garbanos.. pvz.
user posted image
user posted image
Papildyta:
Tiesa, o gal dar garbanojat plaukus su tomis znyplemis, skirtomis tiesinimui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 01 21, 15:54)
Na man garbanotų plaukų šukuosenas teko darytis penkis kartus. Tris iš jų pas tą vieną kirpėją, du kartus - pas kitą. Pas tą kur dariausi tris kartus - pora iš jų buvo idealūs, vienas įpusėjus šventei pradėjo leistis, o pas kitą kur dariausi išsileido abu kartus, nos pas ją dariausi tada, kai plaukai buvo nukirpti ir netokie sunkūs, bet deja... verysad.gif Todėl sakiau dabar darysiuosi tik kuodukus arba tiesių plaukų kokias nors plaukuosenas  tongue.gif  kadangi ta kirpėja kuri išlauždavo geras garbanas iš mano plaukų išvykusi ir net nežada grįžti.. verysad.gif

ir as sakiau, kad dbr tik kuodukus darysiuosi, jokiu garbanu smile.gif o tiesus plaukai pas mane ir taip, nereikia net tiesinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 01 21, 15:11)
Benice, o ka darot, jei merginos nori palaidu plauku su tresais? Kokiu budu juos tuomet banguojat? Ar labai jie nepaklusnus? smile.gif

Tiesa, o gal dar garbanojat plaukus su tomis znyplemis, skirtomis tiesinimui? smile.gif

Tai su tresais dar gražiau ir aš tik už juos thumbup.gif Pas mane dauguma palaidu banguotų būna su tresais blush2.gif Taip, jie šiek tiek nepaklusnesni nei naturalūs, bet esu atitidirbus sukimo technikas, tai žinau, kas ir kaip blush2.gif Labai svarbu, kad jie būtų jau plauti, ne nauji..nes nauji būna apdirbti kažkuo ir visai nepasiduoda nors tu ką...o kai išplauni, tuomet jau geriau. Aišku, dirbu tik su naturalaus plauko tresais ir suku juos kartu su savu plauku, jokiais būdais ne atskirai, nes išeitų 2aukštai doh.gif

Taip, su tiesinimo žnyplėmis irgi darau, bet nelabai mėgstu, nes man žiauriai gaila plaukų, nors ir ne savi... verysad.gif Juk ten žvėriškas karštis ir tas plaukas dar tempiamas.. doh.gif Su žnyplėmis tai bent jau tempti nereikia, tai jokio išsitampymo nebūna..manau, kad plaukai nėra jokia guma, kurią galima tampyti naudojant karštas žnyples, pasekmės tikrai lieka...manau, kad tai didelis blogis ir nesvarbu ar naudojamos spec. priemonės, ar ne....juk visos tos plauko dalelytės ne kokios super savaime atsistatančios... blink.gif
Galiausiai tą patį rezultatą galima padaryti su žnyplėmis, tai kam viso to reikia..?
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 21, 17:41)
Tai su tresais dar gražiau ir aš tik už juos  thumbup.gif 
Galiausiai tą patį rezultatą galima padaryti su žnyplėmis, tai kam viso to reikia..?

Labai aciu uz issamu atsakyma 4u.gif Kaip gaila, kad Jus ne Kaune!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jums: 21 sausio 2011 - 16:08