Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 23, 12:32)
drinks_cheers.gif pas reta mergina buna toks veidas.. bet nereiskia, kad jei neturi tokio veido, esi jau negrazi lotuliukas.gif

Tai grazi ar ne, cia jau dar kitas klausimas. O cia buvo atsakyta, kas yra TOBULI veido bruozai. Nera negraziu moteru, buna tik degtines mazai lotuliukas.gif

Arba kiekvienam savi yra tobuli bruozai, bet yra kazkoks standartas bendras ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 11 23, 15:41)
Tai grazi ar ne, cia jau dar kitas klausimas. O cia buvo atsakyta, kas yra TOBULI veido bruozai. Nera negraziu moteru, buna tik degtines mazai  lotuliukas.gif

Arba kiekvienam savi yra tobuli bruozai, bet yra kazkoks standartas bendras ir tiek.

thumbup.gif gerai pastebeta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 11 22, 21:57)
labai įdomi ir graži šukuosena mirksiukas.gif

QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 22, 22:11)
pim tikrai praziopsojau  doh.gif  lotuliukas.gif
tikrai labai nematyta  ax.gif

aciuks.gif bet dabar jau rinkčiausi visai kitokią šukuoseną, gal kažką tokio, kaip pas liekna rolleyes.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 23, 12:32)
tai kvaila galva buvo, kad vyro klausiau ir palikau palaidu plauku doh.gif

aukso žodžiai thumbup.gif su laiku mums visoms ateina patirtis ir išmintis biggrin.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 11 23, 13:06)
pim,pamenu kaip rodei savo šukuosena, man ji patiko, tik va kažko trūko į plaukus, norėtūsi kokio akcento ir plius dar didžiausi sveikinimai tapsent mamyte, lengvo nėštumo ir gimdymo

aciuks.gif sveikinimai tikiuosi ne man, o *GUCCI*, nes man dar niekas neprikarksėjo schmoll.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 11 23, 15:51)
aciuks.gif sveikinimai tikiuosi ne man, o *GUCCI*, nes man dar niekas neprikarksėjo schmoll.gif  unsure.gif  4u.gif

tuoj tada *GUCCI*, visi šie žodeliai...
pim ir jūsų šeimoje bus šventė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 23, 15:07)

lauksim lauksim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 11 23, 15:51)

aciuks.gif sveikinimai tikiuosi ne man, o *GUCCI*, nes man dar niekas neprikarksėjo schmoll.gif  unsure.gif  4u.gif

Tau jau ta virusiuka *GUCCI* uznese, lauksim dar uzsikretusiu mirksiukas.gif
sorry uz OT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 11 23, 16:51)
aukso žodžiai thumbup.gif su laiku mums visoms ateina patirtis ir išmintis biggrin.gif

tai va, del sukuosenos su saviskiu niekada nesitarsiu daugiau lotuliukas.gif nes jam grazu tik palaidi ir ilgi plaukai doh.gif

tai vistiek, po kokiu meteliu ir jus lauksit seimos pagausejimo wub.gif juk nereikia is karto skubeti.. va mes irgi laukem apie pusantru meteliu, kol supratom kad jau laikas wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 11 23, 17:07)
tuoj tada  *GUCCI*, visi šie žodeliai...

aciu 4u.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija* @ 2010 11 22, 23:48)
na kas tai yra idealus veido bruozai? ax.gif

Na gal nebutinai idealus.. bet norejau pasakyt, kad tokia sukuosena atidengia ypatingai veida, ir pvz moteris su didele nosim ar zandai vargu ar noretu tokios sukuosenos.. bent as ne schmoll.gif nors ir neturiu dideles nosies.. zandai yra, bet cia jau kita tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 23, 20:47)
Na gal nebutinai idealus.. bet norejau pasakyt, kad tokia sukuosena atidengia ypatingai veida, ir pvz moteris su didele nosim ar zandai vargu ar noretu tokios sukuosenos.. bent as ne schmoll.gif nors ir neturiu dideles nosies.. zandai yra, bet cia jau kita tema lotuliukas.gif

sutinku su jumis,manau kad mergina tikrai turetu buti labai labai daili, bigsmile.gif nors negraziu zmoniu manau nera,visi mes grazus savaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 23, 21:53)
nors negraziu zmoniu manau nera,visi mes grazus savaip mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

Papildyta:
Sita gal jau ir buvo, bet man tas aksesuaras plaukuose - kazkas nerealaus wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti