Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Fei @ 2011 01 20, 15:15)
Sakykit, o nereikejo uz tai papildomai jai sumoketi? Kaip susitaret? Turbut labai patogu, kai namie daro sukuosena ir makiaza...  thumbup.gif
Kirpejos, kaip manote, ar verta i namus kviestis meistre, ar geriau paciai vaziuot i salona? As galvoju, kad jei kirpejai ko pritruktu, tai pas mane namie jau po ranka neturetu...  g.gif

Aciu visoms uz issakyta patirti ir nuomone  good.gif  ploja.gif

as iskarto prasiau kad noriu i namus, tai man pasake nemaziau 100lt kainuos, o tai normali kaina, dar ir vyro plaukus padraike, bet kai pas ji problematiski jie, tai po kiek laiko atsistojo kaip jiem reikejo lotuliukas.gif o siaip tai jos jau visko su savimi atsiveza pakankamai, tad neturetu kazko pritrukti mirksiukas.gif o del patogumo tai tikrai lb patogu, nereiki nervintis, kad papuolei i masinu spusti ir kazkur jau veluoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 20, 14:15)
Sakykit, o nereikejo uz tai papildomai jai sumoketi? Kaip susitaret? Turbut labai patogu, kai namie daro sukuosena ir makiaza...  thumbup.gif
Kirpejos, kaip manote, ar verta i namus kviestis meistre, ar geriau paciai vaziuot i salona? As galvoju, kad jei kirpejai ko pritruktu, tai pas mane namie jau po ranka neturetu...  g.gif

Aciu visoms uz issakyta patirti ir nuomone  good.gif  ploja.gif

Manau, kad šiais laikais dauguma nori tokios paslaugos į namus. Pritrūkti kažko galėtų tik tokiu atveju, jei pamirštu, bet man nei karto tokio dalyko nebuvo... g.gif Galu gale yra bandomieji, galima susitikti su meitre viską aptarti ir tikrai žinos, ką privalo pasiimti su savimi ax.gif Nesirinkite nepatikimo meistro ir viskas bus gerai 4u.gif

Privalumai: daugiau laiko miegui, sutaupomas kelionės iki salono ir atgal laikas, kuras, saugiau... šalia Jūsų tikrai nesėdės kiti žmonės, meistrė nedarys visko paskubomis, kad tik priimtų iš gatvės atėjusį žmogų (prisimenu situacijų, kaip nuotaka pasodinta su bigudukais džiovinosi ilgiau nei turėtų, nes kirpėja paėmė papildomą klientę dažymui doh.gif ), esant namie galima laisvai kuruoti įvairius smulkius darbukus, žodžiu viskas vietoje ir mažiau reikia galvoti ax.gif Pastebėjau, jog namie nuotakos būna ramesnės, nėra to tokio nuolatinio žiūrėjimo į laikrodį ir pan..Laisvai sau nueina iki wc, parūko (kas tai daro.. blush2.gif ), išgeria kavos, papusryčiauja.. biggrin.gif Būna ir vaikelius maitina blush2.gif Teko matyti visko, bet manau, jog jei nuotakai gerai - man juo labiau...

Trūkumai: jei namie neturite vietos, kur priimti meistrę, turite daug svečių, kurie lipa "ant galvos", tai yra šioks-toks nepatogumas ax.gif
Atsakyti
Jūs nuostabios, ačiū ačiū ačiū už patarimus thumbup.gif Dabar tikrai svarstau, ar nepasikvietus meistrių į namus. O kaip tokiu atveju daryti, jei skirtinga meistrė darys šukuoseną ir makiažą? Reikėtų gana tiksliai pasiskaičiuoti laiką tuomet, kad nesėdėtų tą antroji be darbo, kol pirma dirbs. Ir dar kvailas klausimas - o kaip namuose plaukus džiovina su bigudukais? blush2.gif Salone juk sėdi ten įkišus galvą į ta džiovintuvą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 20, 14:50)
Jūs nuostabios, ačiū ačiū ačiū už patarimus  thumbup.gif Dabar tikrai svarstau, ar nepasikvietus meistrių į namus. O kaip tokiu atveju daryti, jei skirtinga meistrė darys šukuoseną ir makiažą? Reikėtų gana tiksliai pasiskaičiuoti laiką tuomet, kad nesėdėtų tą antroji be darbo, kol pirma dirbs. Ir dar kvailas klausimas - o kaip namuose plaukus džiovina su bigudukais?  blush2.gif Salone juk sėdi ten įkišus galvą į ta džiovintuvą  blush2.gif

Šukuosenai - iki 2-jų valandų.
Makiažui - valanda.

Dėl bigudukų - nežinau, nes su jais nedirbu, viską galima padaryti žnyplėmis, jų yra įvairiausių dydžių, tai kam sukti galvą dėl tų bigudukų...Žinau, kad kai kurios meistrės naudoja karštus bigudukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 20, 14:43)
Šukuosenai - iki 2-jų valandų.
Makiažui - valanda.

Dėl bigudukų - nežinau, nes su jais nedirbu, viską galima padaryti žnyplėmis, jų yra įvairiausių dydžių, tai kam sukti galvą dėl tų bigudukų...Žinau, kad kai kurios meistrės naudoja karštus bigudukus  mirksiukas.gif

na as jau dabar tikrai panikoj, planavau 8. 30 i kirpykla, vakar jau perkeliau 8, bet jauciu vel reikes renatulytes prasyti laika kelti 7val, nes mano plauku daug ir ilgi, ir manau mes jei ir garbanosim(del sukuosenos dar neapsisprendziu, viskas priklausys nuo oro) tai 2 val minimum + makiazas, tai as 10val namuose tikrai dar nebusiu, o jau reiketu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 01 20, 15:52)
na as jau dabar tikrai panikoj, planavau 8. 30 i kirpykla, vakar jau perkeliau 8, bet jauciu vel reikes renatulytes prasyti laika kelti 7val, nes mano plauku daug ir ilgi, ir manau mes jei ir garbanosim(del sukuosenos dar neapsisprendziu, viskas priklausys nuo oro) tai 2 val minimum + makiazas, tai as 10val namuose tikrai dar nebusiu, o jau reiketu doh.gif

Ši meistrė atvažiuoja į namus, tai kame bėdos? blush2.gif
Jei negali, tai verčiau pasiankstinkite laiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 20, 14:59)
Ši meistrė atvažiuoja į namus, tai kame bėdos?  blush2.gif
Jei negali, tai verčiau pasiankstinkite laiką  g.gif

as klausiau sake nevaziuos, nes ji valanda laiko kazkur praranda, o galetu jau priimti kita kliente, na bet reiks nuvaziuoti pas ja asmeniskai pakalbeti ir susitarti, gal ir del atvaziavimo susitarsim, nes man taip butu daug patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 01 20, 16:31)
as klausiau sake nevaziuos, nes ji valanda laiko kazkur praranda, o galetu jau priimti kita kliente, na bet reiks nuvaziuoti pas ja asmeniskai pakalbeti ir susitarti, gal ir del atvaziavimo susitarsim, nes man taip butu daug patogiau ax.gif

Na, valanda laiko darbymečiu, tai +- 100lt, tai nebent apmokėtumėte biggrin.gif
Taip, kartais atstumai trūkdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 20, 15:37)
Na, valanda laiko darbymečiu, tai +- 100lt, tai nebent apmokėtumėte  biggrin.gif
Taip, kartais atstumai trūkdo  doh.gif

taigi vat, tie atstumai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 20, 15:50)
Jūs nuostabios, ačiū ačiū ačiū už patarimus  thumbup.gif Dabar tikrai svarstau, ar nepasikvietus meistrių į namus. O kaip tokiu atveju daryti, jei skirtinga meistrė darys šukuoseną ir makiažą? Reikėtų gana tiksliai pasiskaičiuoti laiką tuomet, kad nesėdėtų tą antroji be darbo, kol pirma dirbs. Ir dar kvailas klausimas - o kaip namuose plaukus džiovina su bigudukais?  blush2.gif Salone juk sėdi ten įkišus galvą į ta džiovintuvą  blush2.gif

man galva liepe is vakaro issiplauti, nes mano plaukai lb slidus. o garbanas ant tu znypliu suko.. dbr su bigudukais reta kuri daro g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 20, 12:15)
Sakykit, o nereikejo uz tai papildomai jai sumoketi?

Tikrai reikai daugiau pamoketi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2011 01 20, 12:28)
Privalumai: daugiau laiko miegui, sutaupomas kelionės iki salono ir atgal laikas, kuras, saugiau... šalia Jūsų tikrai nesėdės kiti žmonės, meistrė nedarys visko paskubomis, kad tik priimtų iš gatvės atėjusį žmogų (prisimenu situacijų, kaip nuotaka pasodinta su bigudukais džiovinosi ilgiau nei turėtų, nes kirpėja paėmė papildomą klientę dažymui  doh.gif ), esant namie galima laisvai kuruoti įvairius smulkius darbukus, žodžiu viskas vietoje ir mažiau reikia galvoti  ax.gif Pastebėjau, jog namie nuotakos būna ramesnės, nėra to tokio nuolatinio žiūrėjimo į laikrodį ir pan..Laisvai sau nueina iki wc, parūko (kas tai daro..  blush2.gif ), išgeria kavos, papusryčiauja..  biggrin.gif Būna ir vaikelius maitina  blush2.gif  Teko matyti visko, bet manau, jog jei nuotakai gerai - man juo labiau...

Suraset visus pliusus wub.gif thumbup.gif Man lygiai tas pats buvo. Mane sukuoja, as pati dar ir nagus lakuojuos... Netgi pavyko pavalgyti pusrycius, sureguliuoti vyro apranga ir panasius dalykus lotuliukas.gif thumbup.gif Ir manau, kad tikrai namie daug geriau ir ramiau nuotaka jauciasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fei @ 2011 01 20, 12:50)

Man suko plaukus ne su bigudukais, tai negaliu atsakyti..
O del laiko, tai as aiskiai pasiklausiau visu pirma ka geriau pirmiausia darytis, sukuosena ar makiaza. patare sukuosena. tai pasiklausiau kirpejos kiek laiko ji tai darys, tuomet susitariau po dar kokiu +15min kad atvaziutu mergina del makiazo. Is tikro labai paprasta. Jos juk tikrai jau zino kiek laiko daugmaz uztrunka viena ar kita sukuosena. Na o makiazas manau visoms kazkur 1 val atima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 20, 18:44)
man galva liepe is vakaro issiplauti, nes mano plaukai lb slidus. o garbanas ant tu znypliu suko.. dbr su bigudukais reta kuri daro g.gif  smile.gif

Man su znyplem irgi suko garbanas pamerges rolei vasara, tai viena puse susukus ir pradejus kita puse galvos sukt, pirmoji jau net leistis pradejo biggrin.gif Plaukai visiskai tiesus, nelinke suktis. O kai pati su bigudukais per nakti ismiegu, tai garbanos buna atlaiko ne tik pirmaja diena, bet ir antraja g.gif Tad man bigudukai kazkaip patikimiau del laikymosi g.gif
Atsakyti