Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Fei @ 2011 01 19, 22:39)
Ir 4h ryto???? O siaube siaubeli!  lotuliukas.gif Na ir nuotakos tada ten pasitaiko... Turbūt didžiausius tortus ant galvos darosi  biggrin.gif

Kodėl tortus g.gif Pernai metais ėjom į draugų vestuves, pas juos CMB buvo 10 ryto, tai 5 ryto jau buvau kirpėjos kėdėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 01 19, 22:42)
Kodėl tortus  g.gif  Pernai metais ėjom į draugų vestuves, pas juos CMB buvo 10 ryto, tai 5 ryto jau buvau kirpėjos kėdėje  smile.gif

drinks_cheers.gif Buna ir dar anksciau zaksas biggrin.gif Tiesa pasakius nors nesu kirpeja, bet kiek zinau garbanas pagaminti, kad jos atlaikytu visa diena uztrunka ilgiau nei tortus kepti tongue.gif
Atsakyti
Mat kaip čia viskas... Aišku, žinosiu - o aš jau maniau, kad baisiai čia nepatogumų sukelčiau kirpėjai, pasiprašius, kad mane 7h ryto priimtų ax.gif
Atsakyti
Ir 4h ryto???? O siaube siaubeli!  lotuliukas.gif Na ir nuotakos tada ten pasitaiko... Turbūt didžiausius tortus ant galvos darosi  biggrin.gif

Kadangi mums i baznycia reikes 12 valandai tai manau ko gero teks eiti ir 4 ryto nes nesiruosiu suktis paprastu garbanu ar pinti kasu... smile.gif taip tai grazu bet pagalvojus gerai tokios sukuosenos nebenoriu..noriu kad susuktu ka nors graziai,kalbu ne apie tortus ant galvos bet ka nors neiprasta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 19, 23:04)
Mat kaip čia viskas... Aišku, žinosiu - o aš jau maniau, kad baisiai čia nepatogumų sukelčiau kirpėjai, pasiprašius, kad mane 7h ryto priimtų  ax.gif

Nepamirsk, kad dar makiazas 1 valanda ir ~1 val. "dusas", apsirengimas....
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 19, 23:06)
Kadangi mums i baznycia reikes 12 valandai tai manau ko gero teks eiti ir 4 ryto nes nesiruosiu suktis paprastu garbanu ar pinti kasu... smile.gif  taip tai grazu bet pagalvojus gerai tokios sukuosenos nebenoriu..noriu kad susuktu ka nors graziai,kalbu ne apie tortus ant galvos bet ka nors neiprasta wub.gif

Kai buvo musu svente, tai as uzsirasiau 7 val. pas kirpeja, zinociau kad paskui teks begte visur, buciau 6 uzsirasius. Mano plaukai laaabai nepaklusnus, slidus, vis iskrisdavo is sruogu, zodziu labai pasikankinom, kiek kirpeja, tiek ir as doh.gif
o paskui dar geles reikejo paimti, mamai ir dukrai padet apsirengti, tai vos neverkiau kad nieko nespeju. O musu svente turejo buti 14 val. tik su fotografu ir operatoriumi nusprendem iki CM i gamta, Uhhh kaip prisimenu karsta.gif
Atsakyti
Kaip jus cia visos anksti viska pradedat blink.gif
Mes vietoje,is kurios paima limuzinas turejom buti 1.30 - 2 val kiek pamenu. Tai as sukuosena dariausi tik 10 ryto, o makiaza 11.45. Issimiegojau labai gerai, iki kokiu 9 thumbup.gif Tik reikalas tas, kad as uzsiprasiau, kad ir kirpeja ir visaziste atvaziuotu i namus viso daryti, pas mus taip iprasta g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 18, 18:46)
biggrin.gif  O jūs kuodą darėtės, ar palikot plaukus palaidus? Galima gal foto būtų pamatyt?  blush2.gif Tai ''pritrūko'' plaukučių, ar kaip tik jie per tankūs pas jus?

man virsu sukele, o like plaukai buvo palaidi ir "sugarbanoti" lotuliukas.gif doh.gif jie ilgoki ir ploni, tai man kazkaip norejosi gale ju daugiau.. bet nenorejau as tu prisegamu plauku, tai buvo kaip buvo smile.gif
va pagal sita foto buvo daromas priekis smile.gif

user posted image

o realias foto jei norit, galiu atsiusti i az smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fei @ 2011 01 19, 01:01)
Vasaros nuotakos, kurios palaidais plaukučiais tekėjot, nuo karščio nepasikeitė labai šukuosena?  g.gif

isileido visos garbanos doh.gif bet as pati kalta, nes zn, kad mano plaukai tam visai nepaslankus ir viskas issileidzia, bet na, vistiek ju norejau doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fei @ 2011 01 19, 20:04)
O kelintą valandą atkeliavote į grožio saloną vestuvių rytą? galvoju, ar nebus 7h per anksti? (norint suspėti visur) Ar priims taip anksti?  ax.gif

man tai 6 val ryto teko darytis sukuosena, bet atsikeliau mazdaug 5:50val, nes kirpeja i namus atvaziavo. thumbup.gif
Atsakyti

Vasarą būna turiu klienčių ir nuo 3-jų nakties blush2.gif
Pavyzdžiui - gyvena panelė Vln, o važiuoja į šventę į kitą miestą, kur turi būti tarkim 9val. ryte. Iki 6 ryto ji jau sušukuota ir padažyta, o ir kelionei lieka laiko ax.gif
Jeigu joms tinka, tai koks skirtumas...nesu tokia jautri, galiu atsikelti ir 1 ir 4 nakties, vis tiek neišsimiegi biggrin.gif Bet turėjau begalę kolegių, kurios tikrai niekada nebūtų sutikusios dirbti tokiu laiku. Nors sutardavo, bet nepasirodydavo, vat čia tai baisu, vargšios nuotakos doh.gif

Anksčiau niekada nebūčiau pagalvojus, jog darbas su nuotakomis turi tiek daug niuansų... blush2.gif Pvz. penktadieniais negaliu turėti jokių baliukų ir pan., miegučio kartu su vištom, kad anksti ryte būčiau kūrybinga, nemieguista ir t.t. Gerai nors, kad nuotaka sėdėdama kėdutėje gali šiek tiek atsipalaiduoti blush2.gif
Anyway, kai patinka užsiėmimas, tai tenka daug asmeninio gyvenimo niuansų apkarpyti blush2.gif

Dėl palaidų plaukų šukuosenos vasaros metu - aš tokią turėjau, man viskas gerai išsilaikė wub.gif Patariu prieš tai pasibandyti, jeigu niekada nesibangavote vasaros metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 20, 11:36)
va pagal sita foto buvo daromas priekis smile.gif

user posted image

Pati šukuosena man tai nelabai... blush2.gif bet jau plakų ilgumėlis.... blink.gif Wow, toki plaukai man gražu... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Fei @ 2011 01 19, 00:01)
Ir maniškis man sako nesidaryt jokių kuodų  doh.gif  bet bus matyt, kaip čia aš sumastysiu...  biggrin.gif  Jei ką, teks jam susitaikyt su juo  lotuliukas.gif 
Vasaros nuotakos, kurios palaidais plaukučiais tekėjot, nuo karščio nepasikeitė labai šukuosena?  g.gif

Mano plaukai nelabai mėgsta klausyti, bet kirpėja padarė stebuklą ir garbanų šukuosena kuo puikiausiai atsilaikė 30 laipsnių karštyje neišsileidusi, net pati stebėjausi... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 01 20, 13:21)
Pati šukuosena man tai nelabai...  blush2.gif  bet jau plakų ilgumėlis.... blink.gif Wow, toki plaukai man gražu... wub.gif

realiai is mano 3 plauku net ir nesigavo nieko panaus lotuliukas.gif nes nesidejau jokiu geliu kaip cia ir plius nuometas buvo isegtas, tai tik prieki plaukai padelioti panasiai kaip cia lotuliukas.gif nes kirpeja pamaciusi foto iskart pasake, kad tokio pat vaizdo nesitikeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 20, 11:36)
man tai 6 val ryto teko darytis sukuosena, bet atsikeliau mazdaug 5:50val, nes kirpeja i namus atvaziavo. thumbup.gif

Sakykit, o nereikejo uz tai papildomai jai sumoketi? Kaip susitaret? Turbut labai patogu, kai namie daro sukuosena ir makiaza... thumbup.gif
Kirpejos, kaip manote, ar verta i namus kviestis meistre, ar geriau paciai vaziuot i salona? As galvoju, kad jei kirpejai ko pritruktu, tai pas mane namie jau po ranka neturetu... g.gif

Aciu visoms uz issakyta patirti ir nuomone good.gif ploja.gif
Atsakyti