Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Lady*love @ 2011 01 13, 12:23)
visai noreciau tokios sukuosenos tik be geles plaukuose smile.gif

lb grazi sukuosena, bet jeigu nuometa detis, tai ta gele tikrai nereikalinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 15, 15:51)
o as ir nesakau,kad ji cia negraziai atrodo tongue.gif
tiesiog jeigu as ja daryciausi tai pas mane butu nuometas,o su gele jau visko per daug tokiai sukuosenai doh.gif

drinks_cheers.gif cia gele ir nuometas jau per daug drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įmetu nevestuvines šukuosenas, kurios gali būti vestuvinėmis biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 16, 15:09)

man visos lb grazios wub.gif tokios "nepristampuotos" wub.gif
Atsakyti
Pritariu *GUCCI*, visos labai grazios, nes atrodo neperkrautos, naturalios thumbup.gif
Atsakyti
Gutte- aciu,kad visada ikeli nuostabiu ideju tiek sukuosenom tiek suknelem! wub.gif
isties VISOS grazios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 16, 17:29)
Gutte- aciu,kad visada ikeli nuostabiu ideju tiek sukuosenom tiek suknelem! wub.gif
isties VISOS grazios bigsmile.gif

hi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 16, 14:09)
Įmetu nevestuvines šukuosenas, kurios gali būti vestuvinėmis  biggrin.gif

Šukuosenos išties puikios thumbup.gif O tu Gutte tikra šaunuolė darbininkė clap_1.gif ploja.gif
Atsakyti
http://www.facebook....100000616536365
mano vestuvine sukuosena wub.gif
Atsakyti
Visai simpatiška šukuosena smile.gif Sakykit, ar ilgai Jums ją darė? Nesijautė veliumo svorio? blush2.gif
Atsakyti
dare apie valanda laiko...sukuosena lb patogi,nuometo net nejauciau... thumbup.gif o sita nuotrauka daryta jau kai pats balius prasidejo,na atvaziavom i sale,diena lb vejuota buvo,kirpeja lako nepagailejo tai issilaike lb sauniai thumbup.gif
Atsakyti
Na va, kaip smagu girdėt, kad ir laikėsi gerai! thumbup.gif Nes man truputėlį baisu būtų darytis tokią precizišką šukuoseną, nes atrodo, kad kas nors (kad ir per fotosesiją) išsipešios, susivels... g.gif
Atsakyti