Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Benice @ 2011 01 07, 01:04)
Jeigu plaukučiai iki pečių ir jų yra daugiau nei 3, tai kuodukas raitytas tikrai išeitų  biggrin.gif
Nuotrauką galite įdėti pvz. į: čia ir po to įdėti čia nuotraukos nuorodą  mirksiukas.gif

Iš trumpų plaukų galimi tokie variantai ir įvairios jų kombinacijos (plaukų ilgis, bent jau kare kirpimas):
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Čia iš mano darbų, įdedu bandomųjų foto, tai jos tokios buitiškos, bet esmę pagausite:
user posted imageuser posted imageuser posted image

Na sauniai cia pataiket! Trecioji butent tai kaip isivaizduoju man tiktu
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 01 07, 10:33)
biggrin.gif  geras! O pynimas tai laibai grazus smile.gif

tikrai labai labai graziai supinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 01 07, 10:33)
biggrin.gif  geras! O pynimas tai laibai grazus smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 07, 01:18)

sita grazi man, bet ne vestuvems wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2011 01 07, 02:04)

pirmos 3 lb grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 07, 03:18)
gal gali mane įsidukrinti?  bigsmile.gif  biggrin.gif

hihihi.gif
nieko sudetingo cia nera, ypac toms kas "drakoniukus" moka pinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 30, 20:12)

dieviska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 06, 22:18)

Ziuriu ziuriu.. Ir kazkodel si sukuosena man pradeda patikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 07 sausio 2011 - 19:07
QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 07, 15:51)
hihihi.gif
nieko sudetingo cia nera, ypac toms kas "drakoniukus" moka pinti  ax.gif

tai man ir sudėtinga ant pačios savęs tokius raštus išpinti smile.gif Galiu eglutę per visą galvą suraityt, bet jau tokių šedevrų niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 07, 22:31)
tai man ir sudėtinga ant pačios savęs tokius raštus išpinti  smile.gif  Galiu eglutę per visą galvą suraityt, bet jau tokių šedevrų niekaip  schmoll.gif

As irgi sau viena eglute laisvai susipinu, dvi kasas is egluciu jau sudetingiau, o apie tokius dalykus nebekalbu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2011 01 08, 00:46)
As irgi sau viena eglute laisvai susipinu, dvi kasas is egluciu jau sudetingiau, o apie tokius dalykus nebekalbu...  lotuliukas.gif

nu jooo, paciai sau tai negaliu dailiai padaryt schmoll.gif tik kazkam, bet tuo ir pasibaigia visas mokejimas, visgi noreciau kaip Benice moket israityti nors savo dukrai blush2.gif
Atsakyti
Man sitos labai patinka 4u.gif
kaip grazu
Atsakyti
Loini, labai labai grazios sukuosenos wub.gif wub.gif Butent tai, ko pati noriu savo vestuviu diena bigsmile.gif
Atsakyti