QUOTE(damselfly @ 2011 01 05, 16:14)
aišku čia skonio reikalas, bet aš jaučiausi nuostabiai...
Gražu, gražu ir dar kartą gražu!
QUOTE(Chopard @ 2011 01 05, 19:18)
Mano vestuvės jau už keletos dienų,vestuvinė šukuosena reikalauja ganau daug plaukų. Ilgį plaukų turiu,bet tankumo papildomo reikėtu
Kirpėja nusprendė prieš skrydį susegti tresus su gumutėms,kad gerai laikytusi ir nebereiktu man cackintis su jais. Tačiau man kilo labai kvailas klausimas,ar einant pro metalo detektoriu oro uoste nieko nenutiks? nes tie tresų segtukai metaliniai
Hmm, neteko susidurti, bet manau, kad nieko nebūtų..Juk aš pvz. auskarų neišsisegu visų, tai praleidžia..o be to, moterys kartais turi auskariukų intymiosiosiuose vietelėse
Juk nelieptų ir iš ten traukt
Tai siūlau eiti drasiai ir tiek..
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 05, 20:03)
o ka daryti tai stilistei, jei jaunoji atsinesa butent toki pavyzdeli ir nori visu tu "barahlo" ant galvos?
Klientei padaryti, ko nori, o į savo darbų galeriją įdėti porą tokių parodymui, kad moka, bet visų nebūtina gal
QUOTE(damselfly @ 2011 01 06, 16:17)
Atsinesiau pas ja daugiau nei kelias skiringas foto... ir ji kazkaip stebuklingai suprato ko butent noriu...
Tai čia Jūs pasiruošusi buvote
Jei atsinešėte foto ir net ne vieną, tai sunku būtų turbūt nesuprasti
Bet labai džiaugiuosi už Jus, kad viskas pavyko
Nors..šioje temoje seniai negirdėjau nuotakų atsiliepimų, kurioms padarė tragišką vestuvinę šukuoseną..
Gal kažkam nesilaikė, gal kiek kitaip nei tikėjosi, bet kai pasakoja apie tikra tragediją ant galvos, to seniai neteko skaityti čia..o gal ką praleidau..
Papildyta:
Atgaivinkime temą, įdedu internetinių pavyzdėlių, kurių šioje temoje nesu mačius: