Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

Man vienai nerodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2011 01 05, 17:14)
Sveikos merginos,

praėjusią vasarą ir aš čia aktyviai skaitinėjau, žiūrinėjau... mano šventė praėjo nuostabiai - daugumas aspektų pranoko mano lūkesčius. Taip pat ir šukuosena...  wub.gif 

Nerodo nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 01 05, 16:23)
Nerodo nieko  g.gif

Dabar jau sutvarkiau... per dideli failai buvo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2011 01 05, 16:14)
Sveikos merginos,

praėjusią vasarą ir aš čia aktyviai skaitinėjau, žiūrinėjau... mano šventė praėjo nuostabiai - daugumas aspektų pranoko mano lūkesčius. Taip pat ir šukuosena...  wub.gif  aišku čia skonio reikalas, bet aš jaučiausi nuostabiai... 4u.gif
idedu kelias nuotraukėles... nes kai aš ruošiausi, man irgi buvo labai smagu pasižvalgyti į realias mūsiškių mergaičių foto... o ne į nudailintas manekenes... biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar iš kito šono 4u.gif

Labai grazei atrodot ta diena-) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loini: 05 sausio 2011 - 15:45
damselfly, tobulai wub.gif wub.gif wub.gif negalėjau pakomentuoti... Labai graži šukuosena ir pati jūs graži smile.gif norėtųsi daugiau foto vestuvinių pamatyti.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2011 01 05, 16:46)
damselfly, tobulai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  negalėjau pakomentuoti... Labai graži šukuosena ir pati jūs graži smile.gif norėtųsi daugiau foto vestuvinių pamatyti..  wub.gif

as irgi labai noriu nuotraukas pamatyt-) smile.gif
Atsakyti
blush2.gif aciu uz pagyras 4u.gif daugiau nelabai noreciau deti i viesa erdve nuotraukyciu... 4u.gif Mano vyras is viso prigrasino, kad jo niekur nedeciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

praėjusią vasarą ir aš čia aktyviai skaitinėjau, žiūrinėjau... mano šventė praėjo nuostabiai - daugumas aspektų pranoko mano lūkesčius. Taip pat ir šukuosena...  wub.gif  aišku čia skonio reikalas, bet aš jaučiausi nuostabiai... 4u.gif
idedu kelias nuotraukėles... nes kai aš ruošiausi, man irgi buvo labai smagu pasižvalgyti į realias mūsiškių mergaičių foto... o ne į nudailintas manekenes... biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar iš kito šono 4u.gif

GROZIS wub.gif thumbup.gif Super !!!! 4u.gif
Atsakyti
Mano vestuvės jau už keletos dienų,vestuvinė šukuosena reikalauja ganau daug plaukų. Ilgį plaukų turiu,bet tankumo papildomo reikėtu blush2.gif Kirpėja nusprendė prieš skrydį susegti tresus su gumutėms,kad gerai laikytusi ir nebereiktu man cackintis su jais. Tačiau man kilo labai kvailas klausimas,ar einant pro metalo detektoriu oro uoste nieko nenutiks? nes tie tresų segtukai metaliniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2011 01 05, 16:14)
Sveikos merginos,

Labai grazi sukuosena, man patinka kad atlikta labai kruopsciai smile.gif dailiai atrodo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2011 01 05, 17:33)
blush2.gif  aciu uz pagyras  4u.gif  daugiau nelabai noreciau deti i viesa erdve nuotraukyciu... 4u.gif Mano vyras is viso prigrasino, kad jo niekur nedeciau  biggrin.gif

Labai grazu! O jus sakykit, Klaipedoje sita grozi daretes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 01 04, 20:42)
doh.gif matosi kad dievina daug garbanu, ir daug visko prikrauti ant galvos doh.gif nezinau, nejaugi nuotakos gali noreti tokiu lizdu ant galvos, tam ir yra stiliste, manau kad patartu, kas tiktu, o kas ne..nes dabar ziurint,atrodo kad sugryzau i savo mamos atgal laikus su tais visais lizdais, ir tom karunelem ant galvos doh.gif

o ka daryti tai stilistei, jei jaunoji atsinesa butent toki pavyzdeli ir nori visu tu "barahlo" ant galvos? g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Sveikos merginos,

lb grazu wub.gif aisku visas bendras vaizdas lb grazus wub.gif
Atsakyti