Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(krista-30 @ 2011 01 04, 21:11)
Tai va ir laukiu komentaru, nors jos tinklapy, nei vienos panasios nemaciau  g.gif Nenoriu, kad man pirstu savo stiliu ir tiek  mirksiukas.gif

Papildyta:
Tada as nematau  blink.gif

tai komentaru jau buvo smile.gif
jus tiksliai suzinosit su ja susisiekus ir pasikalbejus.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 04, 21:16)
tai komentaru jau buvo  smile.gif
jus tiksliai suzinosit su ja susisiekus ir pasikalbejus.

Jau ta ir padariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2011 01 04, 21:15)

va cia tai taip ,jos parodo ,kad rankos gali sukurti sedevra ,o jau susitarimo reikalas tarp norincios ir darancios  smile.gif manau pakalbejus rastumet viduriuka

vat ta ir norejau pasakyt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 01 04, 21:03)
Sitaucija trumpai: plaukai pas mane liepa buvo nukirpti kare, nuo to laiko as juos auginu, labai kazko is tokiu plauku ir nepridarysi, dirbtiniu as nenoriu, t.y. priauginamu plauku. Noreciau kuoduko ar kazko panasaus su gyva gelyte plaukuos. Jusu nuomone  gal tai kuklu ar ne kuklu nezinau, man kuklu. Nekuklu tai su visokiom sulipintom garbanom, pauksciu lizdais karunelem ir visom kitokiom dekoracijom.
Papildyta:
Noreciau kazko tokio.

Gal Tokio?

Papildyta:
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loini: 04 sausio 2011 - 21:11
QUOTE(Benice @ 2011 01 04, 11:02)
Visko gali būti, klienčių daug, tai negaliu atsekti pagal niką, tiksliau galiu gal, bet tokiais dalykais neužsiimčiau  lotuliukas.gif

wub.gif O jeigu esate užsirašiusi bandomajai šukuosenai pas kažkokią meistrę, tai kam ieškotės kitos vis dar..?  blush2.gif
Aš manau taip: jei susiradote kažką, kas Jūsų manymu įgyvendintų ir pateisintų Jūsų lūkesčius, tai valio, džiaugiatės ir laukiate bandymo  thumbup.gif  Bet..jeigu vis dar ieškote  g.gif , reiškia nesate tikra dėl tos meistrės  g.gif , o jei nesate tikra, tuomet gal geriau susirasti tokią, kurios kompetencijomis neabejotumėte  g.gif  drinks_cheers.gif Bent jau man taip atrodo... blush2.gif  Kai planavausi savo šventę, samdžiausi tik tokius žmonės, kuriais neabejojau, jiems ramia širdim mokėjau už paslaugas ir žinojau, kad nesigailėsiu, taip ir buvo  ax.gif

Na tai todel ir reikia man 2 varianto, tuo atveju, jei pirmoji meistre man nepatiks... Atvaziuoju as jai smile.gif
O tai kas jums dare sukuosena ir makiaza? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2011 01 04, 11:44)
vis paseku šitą temą ir dabar kaip tik ieškau, kur kaune pasidaryti šukuoseną  blush2.gif gal turit rekomendacijų?
Mąstau apie "jos kaprizus" patiko neseniai įkeltas jos darbas  rolleyes.gif bet vis tiek norėčiau atsiliepimų ir apie kitas meistres...
ech, kaip gaila, kad mano kirpėja šukuosenų nedaro  doh.gif

Kaune galiu rekomenduoti savo kolege kuri jau cia buvo seniau mineta Audruzele 4u.gif

Darbu kolekcija jau senokai neatnaujinta, bet kazkiek yra...

http://public.fotki....ele/sukuosenos/

Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 04, 17:12)
Manau cia skonio reikalas, kitoms meistrems gali jusu darbai tureti trukumu  ax.gif

Faktas, gali, todėl ir parašiau pabaigoj, kad skonio reikalas biggrin.gif

QUOTE(*Gutte @ 2011 01 04, 19:54)
Man pvz, asmeniškai negraži Benices vestuvinė šukuosena, bet čia irgi skonio reikalas  mirksiukas.gif

Džiaugiuosi, kad prisimenate mano vestuvinę šukuoseną, nors praėjo jau 2 metai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Greitai bėga laikas...

QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 04, 21:07)
Tai gi pirmin, pasiklauskit, ar padaro ji tokia ir zinosit.

Chi-chi, labai jau peršat tą meistrę, gal Jūsų kokia pažįstama? biggrin.gif

Aš šiaip labai suinteresuota draugauti su meistrėmis, kurios daro šukuosenas ir makiažus, nes dažnai klientės prašo rekomenduoti ką nors, o nėr ką... doh.gif Kai kurios supranta, kad įdėti darbai - tai galbūt klienčių norėtos šukuosenos, bet kai dauguma tokių, tai tos, kurios nesupranta - susiklaidina ar pan...

QUOTE(Jurmale @ 2011 01 04, 22:37)
Na tai todel ir reikia man 2 varianto, tuo atveju, jei pirmoji meistre man nepatiks... Atvaziuoju as jai smile.gif
O tai kas jums dare sukuosena ir makiaza?  4u.gif

Na, Jums geriau žinoti, kiek tų variantų reikia turėtis mirksiukas.gif Bet jeigu pasitikėsite pirmuoju, tai nereiks ir antro ax.gif

Aš viską dariausi pati..4 valandas sėdėjau prie veidrodžio doh.gif Šukuoseną padėjo daryti tėtis lotuliukas.gif nes visos kitos prisižadėjusios pagalbininkės staigiai dingo, buvo užsiėmusios savimi biggrin.gif Sunku, bet žinojau, kad joks meistras man neįtiks, susigadinsiu sau nuotaiką ir kitam žmogui..Nusprendžiau taupyti nervus biggrin.gif Aš labai reikli, man net plaukų galiukų kolegės nepakirpdavo kaip noriiu, fiu, negeras aš blush2.gif

krista-30 - visai nesudėtinga šukuosena, iš trumpų irgi padaroma. Jei neužtenka ilgio, galima prisegti papildomų sruogelių, kurių nesimatys, o ir priauginėti nieko nereikėtų.. drinks_cheers.gif Dar išeitis - pakelti pati kuoduką kiek aukščiau, kad užtektų likusių galų kuodui.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 05, 00:13)
Chi-chi, labai jau peršat tą meistrę, gal Jūsų kokia pažįstama?  biggrin.gif
Aš šiaip labai suinteresuota draugauti su meistrėmis, kurios daro šukuosenas ir makiažus, nes dažnai klientės prašo rekomenduoti ką nors, o nėr ką... doh.gif  Kai kurios supranta, kad įdėti darbai - tai galbūt klienčių norėtos šukuosenos, bet kai dauguma tokių, tai tos, kurios nesupranta - susiklaidina ar pan...

lotuliukas.gif ot ir pagalvojau kad taip parasysit lotuliukas.gif
bet ne, nepazystu, o pati darau tik make-up. Siuliau, nes zmogus nepazistantis meistres nusprendzia kad nepadaro ji tokios kokios nori kliente, nes nerado panasios. Pati susiduriau biggrin.gif dedu pacius imantriausius darbus i albuma, kai turejau tokius naturalesnius, tai niekam neidomu buvo, o dabar kai idedi toki naturalesni, tai sulaukiu komentaru kad tas nelabai vykes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loini @ 2011 01 04, 22:10)
Gal Tokio?

Papildyta:
My Webpage

Vau wub.gif kaip pataiket, tikrai kazko tokio noreciau, jei tik iseitu su mano plaukais nors viena is ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loini @ 2011 01 04, 22:10)
Gal Tokio?

Papildyta:
My Webpage

visos gražios išskyrus 3
Atsakyti
Sveikos merginos,

praėjusią vasarą ir aš čia aktyviai skaitinėjau, žiūrinėjau... mano šventė praėjo nuostabiai - daugumas aspektų pranoko mano lūkesčius. Taip pat ir šukuosena... wub.gif aišku čia skonio reikalas, bet aš jaučiausi nuostabiai... 4u.gif
idedu kelias nuotraukėles... nes kai aš ruošiausi, man irgi buvo labai smagu pasižvalgyti į realias mūsiškių mergaičių foto... o ne į nudailintas manekenes... biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar iš kito šono 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damselfly: 05 sausio 2011 - 15:26
Man grazu wub.gif
Atsakyti