QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 04, 17:12)
Manau cia skonio reikalas, kitoms meistrems gali jusu darbai tureti trukumu
Faktas, gali, todėl ir parašiau pabaigoj, kad skonio reikalas
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 04, 19:54)
Man pvz, asmeniškai negraži Benices vestuvinė šukuosena, bet čia irgi skonio reikalas
Džiaugiuosi, kad prisimenate mano vestuvinę šukuoseną, nors praėjo jau 2 metai
Greitai bėga laikas...
QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 04, 21:07)
Tai gi pirmin, pasiklauskit, ar padaro ji tokia ir zinosit.
Chi-chi, labai jau peršat tą meistrę, gal Jūsų kokia pažįstama?
Aš šiaip labai suinteresuota draugauti su meistrėmis, kurios daro šukuosenas ir makiažus, nes dažnai klientės prašo rekomenduoti ką nors, o nėr ką...
Kai kurios supranta, kad įdėti darbai - tai galbūt klienčių norėtos šukuosenos, bet kai dauguma tokių, tai tos, kurios nesupranta - susiklaidina ar pan...
QUOTE(Jurmale @ 2011 01 04, 22:37)
Na tai todel ir reikia man 2 varianto, tuo atveju, jei pirmoji meistre man nepatiks... Atvaziuoju as jai
O tai kas jums dare sukuosena ir makiaza?
Na, Jums geriau žinoti, kiek tų variantų reikia turėtis
Bet jeigu pasitikėsite pirmuoju, tai nereiks ir antro
Aš viską dariausi pati..4 valandas sėdėjau prie veidrodžio
Šukuoseną padėjo daryti tėtis
nes visos kitos prisižadėjusios pagalbininkės staigiai dingo, buvo užsiėmusios savimi
Sunku, bet žinojau, kad joks meistras man neįtiks, susigadinsiu sau nuotaiką ir kitam žmogui..Nusprendžiau taupyti nervus
Aš labai reikli, man net plaukų galiukų kolegės nepakirpdavo kaip noriiu, fiu, negeras aš
krista-30 - visai nesudėtinga šukuosena, iš trumpų irgi padaroma. Jei neužtenka ilgio, galima prisegti papildomų sruogelių, kurių nesimatys, o ir priauginėti nieko nereikėtų..
Dar išeitis - pakelti pati kuoduką kiek aukščiau, kad užtektų likusių galų kuodui.