Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Chopard @ 2010 11 22, 16:24)
galvoju apie šias šukuosenas,paprastutės ,bet mano plaukai labai panašaus tipo tai manau tūrėtu gražiai žiūrėtis g.gif

man pirmoji labai graži wub.gif

QUOTE(pim @ 2010 11 22, 18:40)
Ačiū 4u.gif
Geras, tik dabar pamačiau antrą liniuotę bigsmile.gif Sveikinu wub.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif geras, aš pastebėjau tik Jūsų komentarą pamačiusi!!!! Sveikinimai didžiausi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 11 21, 23:58)
Skelbiu NAUJĄ TEMĄ!!! Džiaugiuosi, kad net žiemos metu mūsų tema nemiršta. Mums nebaisus lietus ir sniegas, mūsų vestuvinė šukuosena vis tiek bus nuostabi  wub.gif

Rodome, ieškome, siūlome, komentuojame, dalinamės idėjomis ir tiesiog džiagiamės grožiu!!

SENA, 17-OJI TEMA

user posted image

Malonu vel matyti atnaujinta tavo tema Benice smile.gif dar maloniau matyti zmogu kuris gaudosi sukuosenuse 4u.gif
Atsiprasau uz klaidas nesu lietuvaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmakinas @ 2010 11 22, 20:23)
Nu jo, pas mus iprate su kuodais ar susegtais plaukais. Bet man labai grazu palaidi banguoti plaukai, o kadangi busiu jauna nuotaka, tai planuoju atrodyti laisvai, nesuvarzytaismile.gif nors bus matyt.. g.gif

drinks_cheers.gif As irgi neketinu lipdyti kuodo - jeigu turiu ilgus, storus plaukus, tai kodel ju nepanaudojus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 11 22, 19:06)
Pražiopsojot hah.gif Buvau rodžius, bet pasirodysiu dar kartelį 4u.gif Skauda dantį, šiandien ištraukė, prašom negatyvius komentarus palikti rytojui doh.gif

user posted image

labai įdomi ir graži šukuosena mirksiukas.gif
Atsakyti
pim tikrai praziopsojau doh.gif lotuliukas.gif
tikrai labai nematyta ax.gif

*GUCCI* vis neatrasdavau progos pasveikinti, tai prisidedu prie sveikinimu, visgi kai bendravom, tai prikarksejau tau mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kokia retro sukuosena su bangelem kas matet , ir kuoduku blush2.gif panasia i mangiu bet jos jau lb sulaizytos nelb patinka, tik principu tokiu bangele ant sono ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija* @ 2010 11 22, 23:18)
o gal kokia retro sukuosena su bangelem kas matet , ir kuoduku blush2.gif  panasia i mangiu bet jos jau lb sulaizytos nelb patinka, tik principu tokiu bangele ant sono  ax.gif

Man tokios sukuosenos labai schmoll.gif turi but idealus veido bruozai.. nes viska tik isryskina.. bet cia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 23, 00:36)
Man tokios sukuosenos labai  schmoll.gif turi but idealus veido bruozai.. nes viska tik isryskina.. bet cia skonio reikalas 4u.gif

na kas tai yra idealus veido bruozai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 21, 01:58)
blink.gif  kad man rodos iki sveiku tiek nereikejo  g.gif  gaila plaukuciu  blush2.gif

Reikejo reikejo, tik jus nuptraukose nematete tikrojo plauku vaizdo lotuliukas.gif As tai visiskai nesigailiu. Planavau jau pries vestuves, kad is karto po ju resiu plaukus thumbup.gif

QUOTE(Panele* @ 2010 11 21, 23:15)
grazu, bet cia man vienai taip pasirode, kad pas jaunaja labai didele puokste  ax.gif

Man puokste jos irgi nepatiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija* @ 2010 11 22, 23:48)
na kas tai yra idealus veido bruozai? ax.gif

tai yra proporcingi, akiu forma taisyklingos mogdolo formos, nosis tiesi siaura, lupu forma daili ir ne plonos jos, veido forma ovalas ir t.t. visa visuma ir sudaro ta savoka idealiu veido bruozu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 11 22, 19:40)
Geras, tik dabar pamačiau antrą liniuotę bigsmile.gif Sveikinu wub.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mazmakinas @ 2010 11 22, 20:23)
Nu jo, pas mus iprate su kuodais ar susegtais plaukais. Bet man labai grazu palaidi banguoti plaukai, o kadangi busiu jauna nuotaka, tai planuoju atrodyti laisvai, nesuvarzytai:) nors bus matyt.. g.gif

ir as jauna nuotaka buvau, bet rinkausi tai, kas laikytusi ant mano galvos, o ne kad kol iki baznycios nuvaziuoju lieku be sukuosenos lotuliukas.gif ir tai kvaila galva buvo, kad vyro klausiau ir palikau palaidu plauku doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Karelija @ 2010 11 22, 20:37)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif geras, aš pastebėjau tik Jūsų komentarą pamačiusi!!!! Sveikinimai didžiausi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 23, 00:11)
*GUCCI* vis neatrasdavau progos pasveikinti, tai prisidedu prie sveikinimu, visgi kai bendravom, tai prikarksejau tau  mirksiukas.gif

aha, prikarksejai, bet tai lb gerai wub.gif aciu mergaitem visom uz sveikinimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 23, 02:08)
tai yra proporcingi, akiu forma taisyklingos mogdolo formos, nosis tiesi siaura, lupu forma daili ir ne plonos jos, veido forma ovalas ir t.t. visa visuma ir sudaro ta savoka idealiu veido bruozu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pas reta mergina buna toks veidas.. bet nereiskia, kad jei neturi tokio veido, esi jau negrazi lotuliukas.gif
Atsakyti
pim,pamenu kaip rodei savo šukuosena, man ji patiko, tik va kažko trūko į plaukus, norėtūsi kokio akcento ir plius dar didžiausi sveikinimai tapsent mamyte, lengvo nėštumo ir gimdymo
Atsakyti