Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Benice @ 2011 01 04, 14:27)
Šiaip Vilniuje problematiška rasti žmogų, kuris darytų ir šukuosenas, ir makiažus su atvykimu į namus  doh.gif
Rekomenduoti sunku, nes kai pati tą darau, tai matau daug minusų kitų darbuose ir nekyla noras rekomenduoti  blush2.gif
Kaip pavyzdį galiu pateikti šią: pasižiūrėti. Irgi "stilistė", bet darbai tragiški, bent jau man...Jums gali ir patikti, juk skonio reikalas  4u.gif

doh.gif matosi kad dievina daug garbanu, ir daug visko prikrauti ant galvos doh.gif nezinau, nejaugi nuotakos gali noreti tokiu lizdu ant galvos, tam ir yra stiliste, manau kad patartu, kas tiktu, o kas ne..nes dabar ziurint,atrodo kad sugryzau i savo mamos atgal laikus su tais visais lizdais, ir tom karunelem ant galvos doh.gif
Atsakyti
Kai pasižiūrių publikuojamas šukuosenas, tai iki šiol džiaugiuosi, jog likau prie natūralių garbanų, nieko nedarius tik gėlytė smile.gif vejavaikiška, paprasta ir patogu smile.gif

Tačiau viskas priklauso nuo nuotakos. Juk yra merginų, kurios kardinaliai nori pasikeisti vestuvių dieną.
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 01 04, 19:42)
nes dabar ziurint,atrodo kad sugryzau i savo mamos atgal laikus su tais visais lizdais, ir tom karunelem ant galvos doh.gif

o jeigu moteris būtinai tekėdama nori tos karūnėlės ir jai dzin, kad kirpėja sako, kad negražu ar išėję iš mados? Gi ne viskas nuo kirpėjos priklauso smile.gif
Man pvz, asmeniškai negraži Benices vestuvinė šukuosena, bet čia irgi skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 04, 18:54)
o jeigu moteris būtinai tekėdama nori tos karūnėlės ir jai dzin, kad kirpėja sako, kad negražu ar išėję iš mados? Gi ne viskas nuo kirpėjos priklauso  smile.gif
Man pvz, asmeniškai negraži Benices vestuvinė šukuosena, bet čia irgi skonio reikalas  mirksiukas.gif

tai aisku suprantu, kad dar daug kas ir nuo nuotakos priklauso, bet man asmeniskai jau beskones tos visos sukuosenos, nors gal kaikuriai jos labai grazu, kiekvienos norai skirtingi kaip atrodyti ta diena, viena nori kardinaliu permainu, prikrauti visko ant galvos, ir geles, ir karunos, ir veliumas..kita nori islikti skoninga ir elegantiska mirksiukas.gif bet velgi tai skonio reikalas, nors as asmeniskai tikrai daug kreipiu demesio ir i kirpejos patarimus, nes kiek teko darytis sukuosenas, tai nupasakoji ir suknele, ir jos forma, ir spalvas..o kad atrodyti graziai juk reikia, kad viskas graziai tarpusavyje deretu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 04, 15:27)
Šiaip Vilniuje problematiška rasti žmogų, kuris darytų ir šukuosenas, ir makiažus su atvykimu į namus  doh.gif
Rekomenduoti sunku, nes kai pati tą darau, tai matau daug minusų kitų darbuose ir nekyla noras rekomenduoti  blush2.gif
Kaip pavyzdį galiu pateikti šią: pasižiūrėti. Irgi "stilistė", bet darbai tragiški, bent jau man...Jums gali ir patikti, juk skonio reikalas  4u.gif

Suprantu, kad sudetinga kazka rekomenduti ax.gif Gaila, kad Jus uzimta doh.gif Pasiziurejau nurodyta stiliste, na man tokios sukuosenos tikrai ne prie sirdies, noriu kazko kuklaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 01 04, 20:35)
tai aisku suprantu, kad dar daug kas ir nuo nuotakos priklauso, bet man asmeniskai jau beskones tos visos sukuosenos, nors gal kaikuriai jos labai grazu, kiekvienos norai skirtingi kaip atrodyti ta diena, viena nori kardinaliu permainu, prikrauti visko ant galvos, ir geles, ir karunos, ir veliumas..kita nori islikti skoninga ir elegantiska mirksiukas.gif bet velgi tai skonio reikalas, nors as asmeniskai tikrai daug kreipiu demesio ir i kirpejos patarimus, nes kiek teko darytis sukuosenas, tai nupasakoji ir suknele, ir jos forma, ir spalvas..o kad atrodyti graziai juk reikia, kad viskas graziai tarpusavyje deretu rolleyes.gif

kirpejos irgi zmones su savais skoniais, mano isrinkta kirpeja labai uz tiesius plaukus, o man bangos patinka kai progine sukuosena daro, tai musu skoniai kardinaliai skiriasi, zinau, kad jos skonio daryta sukuosena man ne visai prie sirdies butu.
Papildyta:
QUOTE(krista-30 @ 2011 01 04, 20:42)
Suprantu, kad sudetinga kazka rekomenduti  ax.gif  Gaila, kad Jus uzimta  doh.gif  Pasiziurejau nurodyta stiliste, na man tokios sukuosenos tikrai ne prie sirdies, noriu kazko kuklaus  blush2.gif

tai pasisukuoji ir eini, va ir kukliai ir su skoniu lotuliukas.gif
atsiprasau, nesusilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 04, 20:48)
kirpejos irgi zmones su savais skoniais, mano isrinkta kirpeja labai uz tiesius plaukus, o man bangos patinka kai progine sukuosena daro, tai musu skoniai kardinaliai skiriasi, zinau, kad jos skonio daryta sukuosena man ne visai prie sirdies butu.
Papildyta:

tai pasisukuoji ir eini, va ir kukliai ir su skoniu  lotuliukas.gif 
atsiprasau, nesusilaikiau  biggrin.gif

Linksma cia jum, o man rupestis ant galvos lotuliukas.gif Kas kaip supranta kukluma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 01 04, 20:51)
Linksma cia jum, o man rupestis ant galvos  lotuliukas.gif  Kas kaip supranta kukluma  lotuliukas.gif

o kaip jums tas kuklumas atrodo? tos moters darytos sukuosenos visai nera prastos, yra kelios net laaabai graziu, tikiu kad ji pagal jusu skoni galetu ir jums itikti, jus gi pati sakot kad norit kazko kuklaus, tai dideles fantazijos tam nereikia
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 04, 20:57)
o kaip jums tas kuklumas atrodo? tos moters darytos sukuosenos visai nera prastos, yra kelios net laaabai graziu, tikiu kad ji pagal jusu skoni galetu ir jums itikti, jus gi pati sakot kad norit kazko kuklaus, tai dideles fantazijos tam nereikia

Sitaucija trumpai: plaukai pas mane liepa buvo nukirpti kare, nuo to laiko as juos auginu, labai kazko is tokiu plauku ir nepridarysi, dirbtiniu as nenoriu, t.y. priauginamu plauku. Noreciau kuoduko ar kazko panasaus su gyva gelyte plaukuos. Jusu nuomone gal tai kuklu ar ne kuklu nezinau, man kuklu. Nekuklu tai su visokiom sulipintom garbanom, pauksciu lizdais karunelem ir visom kitokiom dekoracijom.
Papildyta:
Noreciau kazko tokio.
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 01 04, 21:01)
Sitaucija trumpai: plaukai pas mane liepa buvo nukirpti kare, nuo to laiko as juos auginu, labai kazko is tokiu plauku ir nepridarysi, dirbtiniu as nenoriu, t.y. priauginamu plauku. Noreciau kuoduko ar kazko panasaus su gyva gelyte plaukuos. Jusu nuomone  gal tai kuklu ar ne kuklu nezinau, man kuklu. Nekuklu tai su visokiom sulipintom garbanom, pauksciu lizdais karunelem ir visom kitokiom dekoracijom.

Tai gi pirmin, pasiklauskit, ar padaro ji tokia ir zinosit. Tikrai jusu fantazijos vaisius nera labai sudetingas. Daznai meistres ideda sudetingu darbu nuotraukas, kad parodyti savo meistriskuma.
Nu jau tikrai yra panasiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 04 sausio 2011 - 20:09
Tai va ir laukiu komentaru, nors jos tinklapy, nei vienos panasios nemaciau g.gif Nenoriu, kad man pirstu savo stiliu ir tiek mirksiukas.gif

Papildyta:
Tada as nematau blink.gif
Atsakyti
Kai tekejau,nuejus pas kirpeja rekomenduota,dave ji albumu sukuosenu ir vartem ir diskutavom kas tiktu ir ko noreciau as,sutarem ir padare.Benice"s imestoje nuorodoje gal nuotakos norejo ar issirinko pacios is albumu tokias sukuosenas g.gif ,nors kelios yra ir negirbiniuotos ir visai grazios ,ir sumestom sruogom kas tikrai grazu (man).

Bunant Kauno rotusej pastebejau (vaiksciojom su seimyna savaitgali),kad visdar dominuoja tos prigirbiniuotos ir pridetos visokio gerio ciukuosenos,reiskias nuotakos nori but netaip kaip kasdien,juk nesidarysi tu garbanu ar kvetku pilnos galvos kasdien g.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 04, 20:07)
Tai gi pirmin, pasiklauskit, ar padaro ji tokia ir zinosit. Tikrai jusu fantazijos vaisius nera labai sudetingas. Daznai meistres ideda sudetingu darbu nuotraukas, kad parodyti savo meistriskuma.
Nu jau tikrai yra panasiu  irnesakyk.gif

va cia tai taip ,jos parodo ,kad rankos gali sukurti sedevra ,o jau susitarimo reikalas tarp norincios ir darancios smile.gif manau pakalbejus rastumet viduriuka
Atsakyti