Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Jurmale @ 2011 01 03, 18:53)
Tai pala, ar as tik jau nebusiu uzsirasiusi pas tamsta bandomajai kovo men?  drinks_cheers.gif
Pasitikrinsiu savo popierelius ir parasysiu kur priklauso  blush2.gif

Visko gali būti, klienčių daug, tai negaliu atsekti pagal niką, tiksliau galiu gal, bet tokiais dalykais neužsiimčiau lotuliukas.gif

O jeigu esate užsirašiusi bandomajai šukuosenai pas kažkokią meistrę, tai kam ieškotės kitos vis dar..? blush2.gif
Aš manau taip: jei susiradote kažką, kas Jūsų manymu įgyvendintų ir pateisintų Jūsų lūkesčius, tai valio, džiaugiatės ir laukiate bandymo thumbup.gif Bet..jeigu vis dar ieškote g.gif , reiškia nesate tikra dėl tos meistrės g.gif , o jei nesate tikra, tuomet gal geriau susirasti tokią, kurios kompetencijomis neabejotumėte g.gif drinks_cheers.gif Bent jau man taip atrodo... blush2.gif Kai planavausi savo šventę, samdžiausi tik tokius žmonės, kuriais neabejojau, jiems ramia širdim mokėjau už paslaugas ir žinojau, kad nesigailėsiu, taip ir buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 04 sausio 2011 - 10:03
QUOTE(Benice @ 2011 01 04, 12:02)
Visko gali būti, klienčių daug, tai negaliu atsekti pagal niką, tiksliau galiu gal, bet tokiais dalykais neužsiimčiau  lotuliukas.gif

O jeigu esate užsirašiusi bandomajai šukuosenai pas kažkokią meistrę, tai kam ieškotės kitos vis dar..?  blush2.gif
Aš manau taip: jei susiradote kažką, kas Jūsų manymu įgyvendintų ir pateisintų Jūsų lūkesčius, tai valio, džiaugiatės ir laukiate bandymo  thumbup.gif  Bet..jeigu vis dar ieškote  g.gif , reiškia nesate tikra dėl tos meistrės  g.gif , o jei nesate tikra, tuomet gal geriau susirasti tokią, kurios kompetencijomis neabejotumėte  g.gif  drinks_cheers.gif Bent jau man taip atrodo... blush2.gif  Kai planavausi savo šventę, samdžiausi tik tokius žmonės, kuriais neabejojau, jiems ramia širdim mokėjau už paslaugas ir žinojau, kad nesigailėsiu, taip ir buvo  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
vis paseku šitą temą ir dabar kaip tik ieškau, kur kaune pasidaryti šukuoseną blush2.gif gal turit rekomendacijų?
Mąstau apie "jos kaprizus" patiko neseniai įkeltas jos darbas rolleyes.gif bet vis tiek norėčiau atsiliepimų ir apie kitas meistres...
ech, kaip gaila, kad mano kirpėja šukuosenų nedaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2011 01 04, 11:44)
vis paseku šitą temą ir dabar kaip tik ieškau, kur kaune pasidaryti šukuoseną  blush2.gif gal turit rekomendacijų?
Mąstau apie "jos kaprizus" patiko neseniai įkeltas jos darbas  rolleyes.gif bet vis tiek norėčiau atsiliepimų ir apie kitas meistres...
ech, kaip gaila, kad mano kirpėja šukuosenų nedaro  doh.gif

Kauniečių meistrių čia neprisimenu g.gif Gal tuoj atsilieps mergaitės, kurios darėsi ax.gif
Tikrai dažniausia bėda - yra nuolatinė kirpėja, kuri dažo, kerpa, bet šukuosenų nedaro unsure.gif Bet tokias net labiau gerbiu, nes jos daro tai, ką geriausiai moka, o ne viską bylenkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 04, 11:55)
Kauniečių meistrių čia neprisimenu  g.gif Gal tuoj atsilieps mergaitės, kurios darėsi  ax.gif
Tikrai dažniausia bėda - yra nuolatinė kirpėja, kuri dažo, kerpa, bet šukuosenų nedaro  unsure.gif  Bet tokias net labiau gerbiu, nes jos daro tai, ką geriausiai moka, o ne viską bylenkaip  ax.gif

tai va, čia tikrai bėda, o iš pažįstamų gerų atsiliepimų apie kokią meistrę negavau unsure.gif įdomu, kokios bandomųjų šukuosenų kainos g.gif
gaila, kad jūs iš Vilniaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2011 01 04, 12:04)
įdomu, kokios bandomųjų šukuosenų kainos  g.gif

Vilniuje labai įvairiai, grožio salonuose ima nuo 80proc. kainos iki pilnos kainos. Kai kurie salonai daro bandomąsias kaip tikrasiąs ir ima tiek pat pinigėlių, kiek vestuvių dieną, nes tokia jų politika g.gif
Man atrodo, kad bandomoji neturėtų kainuoti daugiau nei 50proc. vestuvinės blush2.gif
Atsakyti
Benice, o gal galit rekomenduoti kokia stiliste Vilniuje? Nes kaip bebutu gaila, Jus esate uzimta mano diena ax.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 01 04, 14:29)
Benice, o gal galit rekomenduoti kokia stiliste Vilniuje? Nes kaip bebutu gaila, Jus esate uzimta mano diena ax.gif  Buciau labai dekinga 4u.gif

Šiaip Vilniuje problematiška rasti žmogų, kuris darytų ir šukuosenas, ir makiažus su atvykimu į namus doh.gif
Rekomenduoti sunku, nes kai pati tą darau, tai matau daug minusų kitų darbuose ir nekyla noras rekomenduoti blush2.gif
Kaip pavyzdį galiu pateikti šią: pasižiūrėti. Irgi "stilistė", bet darbai tragiški, bent jau man...Jums gali ir patikti, juk skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 04, 16:27)
Šiaip Vilniuje problematiška rasti žmogų, kuris darytų ir šukuosenas, ir makiažus su atvykimu į namus  doh.gif
Rekomenduoti sunku, nes kai pati tą darau, tai matau daug minusų kitų darbuose ir nekyla noras rekomenduoti  blush2.gif
Kaip pavyzdį galiu pateikti šią: pasižiūrėti. Irgi "stilistė", bet darbai tragiški, bent jau man...Jums gali ir patikti, juk skonio reikalas  4u.gif

tikrai skonio reikalas, bet man makiazai netragiski ! g.gif .. o ypac trecias.. kur mazos nuotraukytes.. ten tik tiek darbu , ar eina daugiau pamatyti ?
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2011 01 04, 15:51)
tikrai skonio reikalas, bet man makiazai netragiski ! g.gif  .. o ypac trecias.. kur mazos nuotraukytes.. ten tik tiek darbu , ar eina daugiau pamatyti ?

Tikrai yra tragiškesnių ir makiažų, ir šukuosenų. Galų gale gal ne viskas kirpėjos valioje - pačios klientės gal nori tų "suklijuotų" garbanų.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 04, 15:27)
Šiaip Vilniuje problematiška rasti žmogų, kuris darytų ir šukuosenas, ir makiažus su atvykimu į namus  doh.gif
Rekomenduoti sunku, nes kai pati tą darau, tai matau daug minusų kitų darbuose ir nekyla noras rekomenduoti  blush2.gif

Manau cia skonio reikalas, kitoms meistrems gali jusu darbai tureti trukumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 04, 16:27)
Kaip pavyzdį galiu pateikti šią: pasižiūrėti. Irgi "stilistė", bet darbai tragiški, bent jau man...Jums gali ir patikti, juk skonio reikalas  4u.gif

maciau ir baisesniu darbeliu ax.gif
Atsakyti