Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

Bet is tikro kaip sunku rasti gera kirpeja, kuri padarytu tau tinkancia sukuosena, o ne beleka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 30, 21:12)
gražu:

drinks_cheers.gif Myliu tokias laisvas sukuosenas, tik tam reikia nemazai plauku, kuriu, deja, neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mini Magic @ 2010 12 29, 00:29)
Sveikos 4u.gif

Pagaliau pribrendau ir as pasidalinti sukuosenos foto, visa planavimo laika labai sekiau sia tema ir tikrai labai padejo 4u.gif 
Gal nelabai matosi, bet pades gal 4u.gif

user posted image

labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2011 01 01, 21:17)
Bet is tikro kaip sunku rasti gera kirpeja, kuri padarytu tau tinkancia sukuosena, o ne beleka  doh.gif

Tai cia praktiskai mission imposible - nes niekas nenori prisiimti atsakomybes blink.gif
Visad klausia ko tu nori, o jei tau netinka ar nepatinka atsakymas vienas - pati prasei...
Tikras vargas su tom sukuosenom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmale @ 2011 01 02, 01:23)
Tai cia praktiskai mission imposible - nes niekas nenori prisiimti atsakomybes  blink.gif
Visad klausia ko tu nori, o jei tau netinka ar nepatinka atsakymas vienas - pati prasei...
Tikras vargas su tom sukuosenom  doh.gif

geriausia eiti pas tas kirpejas, kur turi rekomandacijas is artimu zmoniu, o dar geriau, kai pamatai gyvai jos darbus, tada nebekyla jokiu abejoniu, kad padarys tai ko tu nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmale @ 2011 01 02, 00:23)
Tai cia praktiskai mission imposible - nes niekas nenori prisiimti atsakomybes  blink.gif
Tikras vargas su tom sukuosenom  doh.gif

Kaip šukuosenų meistrė galiu pasakyti tik tiek, kad gali padaryti gražiausią šukuoseną (savo nuožiūra), o klientei vis tiek gali nepatikti. Tam, kad padaryti tinkančią ir patinkančią klientei šukuoseną, reikia matyti jos aprangą, detales, pažinti jos stilių, asmenybę ir tuomet tikrai galima lengvai nuspėti, tačiau ar turi paprastos kirpėjos tiek laiko, noro ir galimybių pažinti visas klientes, kurios darosi pas jas šukuosenas g.gif ? Manau, kad tikrai ne, tai gali daryti aukštesnio lygio meistrai, kurie ima už tai ir pinigėlių... būtent dėl to siūloma pasisakyti, ko nori ir ko tikiesi, o meistro darbas tai įgyvendinti.
Čia galima kaip pavyzdį pateikti ir fotografo darbą. Klientai prašo fotografuoti, fotografas fotkina tokiu kampu, kuriuo jam žmonės atrodo gražūs, o tiems žmonėms rezultatas gali nepatikti. Todėl geriau pasakyti, kokių maždaug foto norėtųsi ir pan... ax.gif Na, čia man taip atrodo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 02, 14:33)
Kaip šukuosenų meistrė galiu pasakyti tik tiek, kad gali padaryti gražiausią šukuoseną (savo  nuožiūra), o klientei vis tiek gali nepatikti. Tam, kad padaryti tinkančią ir patinkančią klientei šukuoseną, reikia matyti jos aprangą, detales, pažinti jos stilių, asmenybę ir tuomet tikrai galima lengvai nuspėti, tačiau ar turi paprastos kirpėjos tiek laiko, noro ir galimybių pažinti visas klientes, kurios darosi pas jas šukuosenas  g.gif ? Manau, kad tikrai ne, tai gali daryti aukštesnio lygio meistrai, kurie ima už tai ir pinigėlių... būtent dėl to siūloma pasisakyti, ko nori ir ko tikiesi, o meistro darbas tai įgyvendinti.
Čia galima kaip pavyzdį pateikti ir fotografo darbą. Klientai prašo fotografuoti, fotografas fotkina tokiu kampu, kuriuo jam žmonės atrodo gražūs, o tiems žmonėms rezultatas gali nepatikti. Todėl geriau pasakyti, kokių maždaug foto norėtųsi ir pan...  ax.gif  Na, čia man taip atrodo..  blush2.gif

Na o jus pati dirbdama pasakot klientei, kad pvz jos pageidaujama sukuosena niekaip nedera prie jos veido, proginio drabuzio ar pan?
Gal man keleta savo darbu foto I asmenini imesit?trapikaite@gmail.com

Dekui. Beje jus is kokio miesto?
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 02, 12:51)
, o dar geriau, kai pamatai gyvai jos darbus, tada nebekyla jokiu abejoniu, kad padarys tai ko tu nori smile.gif

auksiniai zodziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmale @ 2011 01 02, 15:02)
Na o jus pati dirbdama pasakot klientei, kad pvz jos pageidaujama sukuosena niekaip nedera prie jos veido, proginio drabuzio ar pan?
Gal man keleta savo darbu foto I asmenini imesit?trapikaite@gmail.com

Dekui. Beje jus is kokio miesto?

Jeigu matau, jog šukuosena jai netinka, tai patariu išbandyti kitą variantą (kadangi tai vyksta bandomosios šukuosenos metu, nes nuotakos darosi bandomąsias), viską nufotografuoju, tame tarpe ir jos pasirinktą, po to duodu foto apsisprendimui, pasiūlau parodyti foto draugėms ar šiaip artimiesiems ir tik tada spręsti. Jeigu vis tiek apsistoja ties savuoju variantu, tai taip ir lieka. Jeigu nuotakai yra gražu ir ji gerai jaučiasi, nieko daugiau nesakau, nes tik ji pati žino, kaip nori atrodyti ir jaustis.
Praktikoje labai dažnai tenka daryti klientėms tokias šukuosenas, kurios mano nuomone nelabai tinka, bet jeigu po mano patarimų klientė vis tiek nori to savojo varianto, ar gi galiu prieštarauti ir primygtinai piršti savo nuomonę? g.gif Manau, kad ne..Toks yra mano darbo stilius blush2.gif

Dėl mano darbų - jų rasite praeitose temose ir atleiskite, tikrai jų nesiuntinėju el.paštu, esu čia ne klienčių paieškų tikslais.
Jeigu kažkam labai įdomu, tai įdėmiai pasižiūri mano profilį ir viską randa blush2.gif
Atsakyti
Merginos, a galetumete rekomenduoti gera stiliste ir visaziste Vilniuje blush2.gif Buciau labai labai Jums dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 02, 16:34)
Jeigu matau, jog šukuosena jai netinka, tai patariu išbandyti kitą variantą (kadangi tai vyksta bandomosios šukuosenos metu, nes nuotakos darosi bandomąsias), viską nufotografuoju, tame tarpe ir jos pasirinktą, po to duodu foto apsisprendimui, pasiūlau parodyti foto draugėms ar šiaip artimiesiems ir tik tada spręsti. Jeigu vis tiek apsistoja ties savuoju variantu, tai taip ir lieka. Jeigu nuotakai yra gražu ir ji gerai jaučiasi, nieko daugiau nesakau, nes tik ji pati žino, kaip nori atrodyti ir jaustis.
Praktikoje labai dažnai tenka daryti klientėms tokias šukuosenas, kurios mano nuomone nelabai tinka, bet jeigu po mano patarimų klientė vis tiek nori to savojo varianto, ar gi galiu prieštarauti ir primygtinai piršti savo nuomonę?  g.gif  Manau, kad ne..Toks yra mano darbo stilius  blush2.gif

Dėl mano darbų - jų rasite praeitose temose ir atleiskite, tikrai jų nesiuntinėju el.paštu, esu čia ne klienčių paieškų tikslais.
Jeigu kažkam labai įdomu, tai įdėmiai pasižiūri mano profilį ir viską randa  blush2.gif

Tai pala, ar as tik jau nebusiu uzsirasiusi pas tamsta bandomajai kovo men? drinks_cheers.gif
Pasitikrinsiu savo popierelius ir parasysiu kur priklauso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 31, 10:58)
jei ne ta sege plaukuose, tai nieko grazaus, nes realiai tai islipi is lovos ir sonu susisegi plaukus, tai tas pats efektas lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Jei ne sage, butu visai kitaip mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti