Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 18, 16:39)
drinks_cheers.gif  as neivertinau ir gailiuosi smile.gif  bet ka padarysi, nors neteko man 2 valandas sedeti kedej smile.gif
Papildyta:
jusu patirtis tada prasta tongue.gif mano vyro seses plaukai gana stipriai garbanoti ir pasipute, tai kirpykloj jai istiesino plaukus ir tada su speciu isformavo dideles garbanas, ir niekas ten kas jai neisileido smile.gif ir keleta kartu ji daresi toki sukavima ir atlaike iki kol isiplove galva tongue.gif

kaip tik penktadieni buvau kirpykloj dazytis plauku, tai su kirpejom diskutavom ta pacia tema... kirpejos ta pati sake, kad banguoti plaukai sunkiai atlaiko "spacialiai pergarbanotus" plaukus doh.gif
aisku buna turbut isimciu smile.gif ir apskritai, cia priklauso turbut nuo daug dalyku g.gif
Atsakyti
Grazi sukuosena

Taip elegantiska kai plaukai sukelti i virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile_ofelija @ 2010 12 23, 13:43)
Grazi sukuosena

Taip elegantiska kai plaukai sukelti i virsu  smile.gif

labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile_ofelija @ 2010 12 23, 12:43)
Grazi sukuosena

LABAI GRAZI wub.gif tik manau prie smulkesnio veido ji labiau tinka, nes prie stambesnio ir apvalesnio, storintu labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile_ofelija @ 2010 12 23, 13:43)
Grazi sukuosena

man schmoll.gif primena tarybiniu laiku "naciosus" iki siol mano anytai tooookia senovinio sukirpimo moteryte padaro panasia, o anyta sako kad jai ant jos 10 plauku tinka tik tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 12 23, 15:20)
man  schmoll.gif  primena tarybiniu laiku "naciosus" iki siol mano anytai  tooookia senovinio sukirpimo moteryte padaro panasia, o anyta sako kad jai ant jos 10 plauku tinka tik tokia  lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Man irgi primena tuos laikus smile.gif Ir kaip bebutu keista, mano busima anyta irgi sventem tokia pat sukuosena darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 12 23, 15:24)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Man irgi primena tuos laikus  smile.gif Ir kaip bebutu keista, mano busima anyta irgi sventem tokia pat sukuosena darosi  smile.gif

lotuliukas.gif likimo drauge thumbup.gif pas mus ne tik anyta bet ir jos dukra tokias pat ir pas ta pacia kirpeja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 12 23, 17:19)
lotuliukas.gif  likimo drauge  thumbup.gif  pas mus ne tik anyta bet ir jos dukra tokias pat ir pas ta pacia kirpeja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai yra tiesiog ziauru doh.gif Ir patikekite, dauguma kirpeju viresnems moterims daro tikius susukavimus, jei jos papraso proginio doh.gif Nes tipo: nu ka cia daugiau padaryti? nu tik sukelti...salma kazkoki padaro doh.gif Man tai nieko grazaus.
Atsakyti
QUOTE(Licca @ 2010 12 23, 16:30)
Tai yra tiesiog ziauru  doh.gif Ir patikekite, dauguma kirpeju viresnems moterims daro tikius susukavimus, jei jos papraso proginio  doh.gif Nes tipo: nu ka cia daugiau padaryti? nu tik sukelti...salma kazkoki padaro  doh.gif  Man tai nieko grazaus.

nu va, o as jau galvojau kad man tik atdodo tie salmai nieko gero lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile_ofelija @ 2010 12 23, 14:43)
Grazi sukuosena

O as manau, kad labai zaviai siai nuotakai ta sukuosena atrodo smile.gif Nes jai paprasciausiai ji TINKA. Kiekviena kirpeja turetu pasiulyti , patarti tokius variantus, kurie zmogui ne tik patiktu, bet ir tiktu prie veido formos, bruozu ir t.t.
Atsakyti
keletas..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 12 23, 18:35)
O as manau, kad labai zaviai siai nuotakai ta sukuosena atrodo  smile.gif  Nes jai paprasciausiai ji TINKA. Kiekviena kirpeja turetu pasiulyti , patarti tokius variantus, kurie zmogui ne tik patiktu, bet ir tiktu prie veido formos, bruozu ir t.t.

visiskai sutinku, kad turetu pasiulyti tinkanti varianta, bet dauguma saloniuksciuose dirbancios kirpejos (nesakau kad visos) daznai padaro ta pati kas pas pacias ant galvos, ne visom gi tinka tokie nusbaige bebrai. Kaip nesupranta apvaliam veidui tragiskai atrodo ispusti plaukai prie ausu doh.gif
Atsakyti