Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(spilgiukee @ 2010 12 18, 10:10)
cia dar priklauso nuo plauku, kokio ilgumo, kokio storumo, tiesus ar banguoti... mano viena drauge tai vestuvems sake lygtai 4 val prasedejo ir tai... pradejo leistis tos garbanos, nes jos ziauriai stori plaukai ir plius labai karsta diena buvo blink.gif pati nebuvau, tai zinau tik kiek ji pasakojo blush2.gif

mano pazystama 3 val sedejo, plaukai lb ilgi, stori smile.gif man su plaukais iki peciu 1.5val dare sukuosena.
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 12 18, 10:10)
cia dar priklauso nuo plauku, kokio ilgumo, kokio storumo, tiesus ar banguoti... mano viena drauge tai vestuvems sake lygtai 4 val prasedejo ir tai... pradejo leistis tos garbanos, nes jos ziauriai stori plaukai ir plius labai karsta diena buvo blink.gif pati nebuvau, tai zinau tik kiek ji pasakojo blush2.gif

turbūt draugė neįvertino savo plaukų galimybių, jeigu tiek ilgai kankintis reikėjo.. Kam darytis garbanas, jei pvz., plaukai stori ir tiesūs kaip stygos?
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 18, 11:48)
turbūt draugė neįvertino savo plaukų galimybių, jeigu tiek ilgai kankintis reikėjo.. Kam darytis garbanas, jei pvz., plaukai stori ir tiesūs kaip stygos?

matyt norejo atrodyti graziai savo vestuviu diena smile.gif taigi cia normalu biggrin.gif ir tiesus plaukai nevisada dera prie sukneles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 12 18, 12:03)
matyt norejo atrodyti graziai savo vestuviu diena smile.gif  taigi cia normalu biggrin.gif  ir tiesus plaukai nevisada dera prie sukneles schmoll.gif

norai yra viena, tačiau reikia atsižvelgti ir į galimybes.Tiesūs plaukai gali būti į kuodą sukelti, supinti gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 18, 12:04)
norai yra viena, tačiau reikia atsižvelgti ir į galimybes.Tiesūs plaukai gali būti į kuodą sukelti, supinti gražiai smile.gif

manau dar daug kas priklauso nuo kirpejos galimybiu nes yra tokios kurios kaip vezlys daro,gali ir 5 valandas uztrukt su paprasta sukuosena lotuliukas.gif o yra ir tokiu kurios per valanda susitvarkuo kuo puikiausiai
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 12 18, 12:07)
manau dar daug kas priklauso nuo kirpejos galimybiu nes yra tokios kurios kaip vezlys daro,gali ir 5 valandas uztrukt su paprasta sukuosena lotuliukas.gif  o yra ir tokiu kurios per valanda susitvarkuo kuo puikiausiai

tiesa, būtina gerą kirpėją tai dienai susirasti smile.gif man vienąsyk kirpykloj beveik pusantros valandos tiesino plaukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 18, 12:09)
tiesa, būtina gerą kirpėją tai dienai susirasti  smile.gif  man vienąsyk kirpykloj beveik pusantros valandos tiesino plaukus  doh.gif

lotuliukas.gif nebent jusu plaukai labai garbanoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 18, 11:48)

na, visos juk norim but grazios ta diena wub.gif
is patirties galiu pasakyti, kad tiesus plaukai geriau laiko garbanas, negu tie plaukai kurie is saves banguojasi... nes susukus banguotus plaukus, bangos sukasi atgal i savo puse doh.gif per kitos drauges vestuves abi vienodai sukomes palukus su bigudukais, mano islaike visa diena graziausiai... (buciau atlaikiusi ir antra diena, jeigu buciau neissiplovus galvos) o nuotakai garbanos gana greitai istyso ir paliko naturaliai banguoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 12 18, 12:15)
na, visos juk norim but grazios ta diena wub.gif

o gražu tik tada, kai garbanoti plaukai? biggrin.gif
Atsakyti
*Gutte,as manau,kas daug kas priklauso nuo pokylio vietus,sveciu is aisku sukneles,jeigu vestuvese dvelkia elegancija,tiesus plaukai tikrai graziai atrodys,bet jeigu prsamatnios ir t.t tai noretusi ko nors imantraus,as cia pagal save sakau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 18, 12:19)
o gražu tik tada, kai garbanoti plaukai?  biggrin.gif

ne ta turejau omeny doh.gif
jeigu drauge mane, kad ta diena jai grazu bus garbanoti plaukai, tai sedejo nors ir 4 val, kad atrodytu sau grazi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 18, 13:04)

drinks_cheers.gif as neivertinau ir gailiuosi smile.gif bet ka padarysi, nors neteko man 2 valandas sedeti kedej smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spilgiukee @ 2010 12 18, 13:15)
is patirties galiu pasakyti, kad tiesus plaukai geriau laiko garbanas, negu tie plaukai kurie is saves banguojasi... nes susukus banguotus plaukus, bangos sukasi atgal i savo puse doh.gif  per kitos drauges vestuves abi vienodai sukomes palukus su bigudukais, mano islaike visa diena graziausiai... (buciau atlaikiusi ir antra diena, jeigu buciau neissiplovus galvos) o nuotakai garbanos gana greitai istyso ir paliko naturaliai banguoti g.gif

jusu patirtis tada prasta tongue.gif mano vyro seses plaukai gana stipriai garbanoti ir pasipute, tai kirpykloj jai istiesino plaukus ir tada su speciu isformavo dideles garbanas, ir niekas ten kas jai neisileido smile.gif ir keleta kartu ji daresi toki sukavima ir atlaike iki kol isiplove galva tongue.gif
Atsakyti