Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 13, 12:43)
kam baisu, o kam grazu tongue.gif  jei lb tinka prie veido ir bendro stiliaus tos sukuosenos, tai bendras vaizdas super wub.gif  juk ne visos nori buti palaidais garbanotais plaukais smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 12 13, 15:49)

drinks_cheers.gif Beto labai jau nedaugeliuj prie bendro stiliaus tie palaidi plaukai ir tinka. turi visuma buti, o jei tokios sukuosenos tinka visumai tai tikrai super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 13, 11:43)
kam baisu, o kam grazu tongue.gif  jei lb tinka prie veido ir bendro stiliaus tos sukuosenos, tai bendras vaizdas super wub.gif  juk ne visos nori buti palaidais garbanotais plaukais smile.gif

as ir nekalbejau, kad TIK palaidi grazu. Prasau neiskraipyti mano zodziu - SIOS sukuosenos baisios. Ar modeliai, ar foto, ar kazkas, bet baisu. Cia buvo ideta tukstanciai panasaus stiliaus foto, kurios buvo labai grazios (kalbu apie kuodus)
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 13, 21:15)
as ir nekalbejau, kad TIK palaidi grazu. Prasau neiskraipyti mano zodziu - SIOS sukuosenos baisios. Ar modeliai, ar foto, ar kazkas, bet baisu. Cia buvo ideta tukstanciai panasaus stiliaus foto, kurios buvo labai grazios (kalbu apie kuodus)

Jusu zodziu niekas ir neiskraipo doh.gif lotuliukas.gif tai gerai mes jus supratome,negrazu tai negrazu,kiekvienos skonis skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 12 03, 17:15)

Negalejau susilaikyti, na man si sukuosena siaubinga blush2.gif doh.gif
Atsakyti
tie kaspinai ir gelytes siaubingos... nebutu ju...butu visai dar nieko smile.gif
Kam tu geliu ir visokiu blizgalu, dekoraciju prikrauti? niekaip nesuprantu g.gif blink.gif
i plaukus prisikrauna, papuosalus ir visus susideda ka turi ir dar torta didziausia uzsideda... ir alvoja,kad labai grazu... thumbup.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 13, 22:15)

niekas ir neiskraipo tongue.gif jum baisios, o yra kaip lb grazios ir galbut kazka panasaus kita mergina pasirinks savo vestuvems. tad ir sakau, vienom baisu, kitom grazu
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 12 14, 01:15)
Negalejau susilaikyti, na man si sukuosena siaubinga  blush2.gif  doh.gif

pati sukuosena nera tikrai baisi, tik kad persistenge su tais bantukais smile.gif koks vienas butu, tai gal ir visai dailiai ziuretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 12 14, 00:15)
Negalejau susilaikyti, na man si sukuosena siaubinga  blush2.gif  doh.gif

vaiku darzelis valdo doh.gif kam reikejo tiek bantuku su gelutem?
Atsakyti
nebent kuodukai tie gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 12 05, 12:04)
Noreciau paklausti, kiek laiko uztrunka sukuosenos darymas? g.gif Gal patartu nuotakos, turincios ilgus plaukus? As galvoju tiesiog tiesinti ir galus sukti stambiomis garbanomis - negi tam reikalui reikes 2 val? Man tai atrodo labai daug unsure.gif

user posted image

tikrai gali tiek uztrukti smile.gif
Atsakyti
Mano ilgokus plaukus garbanojo ir tvarke apie 1,5 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 12 18, 03:21)
Mano ilgokus plaukus garbanojo ir tvarke apie 1,5 val  smile.gif

cia dar priklauso nuo plauku, kokio ilgumo, kokio storumo, tiesus ar banguoti... mano viena drauge tai vestuvems sake lygtai 4 val prasedejo ir tai... pradejo leistis tos garbanos, nes jos ziauriai stori plaukai ir plius labai karsta diena buvo blink.gif pati nebuvau, tai zinau tik kiek ji pasakojo blush2.gif
Atsakyti