Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(*Gutte @ 2010 12 10, 14:23)
LT visada nuo mados tendencijų atsilieka bent 5metais..

drinks_cheers.gif ir nieko cia nepakeisi unsure.gif visoms grazu paziureti, bet nei viena nedrista kazka panasaus sau pritaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 10, 13:29)
drinks_cheers.gif  ir nieko cia nepakeisi unsure.gif visoms grazu paziureti, bet nei viena nedrista kazka panasaus sau pritaikyti smile.gif

Jau kai aš ženysiuos... lotuliukas.gif Prisitaikysiu ko reik ir ko nereik biggrin.gif
Papildyta:
Gal labai nesikartosiu
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O ši man panaši į Pim šukuoseną biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 12, 11:55)
O ši man panaši į Pim šukuoseną  biggrin.gif 
user posted image

drinks_cheers.gif ir man panasi, tik priekis nebuvo toks ispesiotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 12, 12:19)
drinks_cheers.gif  ir man panasi, tik priekis nebuvo toks ispesiotas ax.gif

Vadinasi Pim pirmoji diktuoja naujausias mados tendencijas, nes ši šukuosena nurodoma kaip 2011 metų šukuosena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 12, 13:30)
Vadinasi Pim pirmoji diktuoja naujausias mados tendencijas, nes ši šukuosena nurodoma kaip 2011 metų šukuosena  thumbup.gif

nu tai saunuole tada thumbup.gif dbr greiciausiai puse nuotaku bus su tokiom sukuosenom lotuliukas.gif juokauju mirksiukas.gif
Atsakyti
O man nerodo tos sukuosenos g.gif
Atsakyti

user posted image

O ši man panaši į Pim šukuoseną biggrin.gif
user posted image
[/quote]
As tikrai praciopsojau kokia buvo Pim sukuosena, bet si tai buvo ir maniske blush2.gif , tik kadangi plauku labai jau daug tai pats kuodukas kitoks, kaip sakoma su lyriniais nukripimais lotuliukas.gif , buvo labai patogu ir pagirimu prisiklausiau kad net karsta daresi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 12, 09:55)
Jau kai aš ženysiuos...  lotuliukas.gif  Prisitaikysiu ko reik ir ko nereik  biggrin.gif
Papildyta:
Gal labai nesikartosiu
O ši man panaši į Pim šukuoseną  biggrin.gif 

Man visos sitos sukuosenos panasios i tas, kuriu NEREIKIA darytis per vestuves. Jau tooookios visos baisios....
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 13, 00:15)
Man visos sitos sukuosenos panasios i tas, kuriu NEREIKIA darytis per vestuves. Jau tooookios visos baisios....

skonio reikalas smile.gif jas truputeli patvarkyt ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 13, 00:15)

kai kurios ir man nelabai schmoll.gif ypac 2 ir 3 nuo virsaus
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 13, 01:15)

kam baisu, o kam grazu tongue.gif jei lb tinka prie veido ir bendro stiliaus tos sukuosenos, tai bendras vaizdas super wub.gif juk ne visos nori buti palaidais garbanotais plaukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 13, 12:43)
kam baisu, o kam grazu tongue.gif  jei lb tinka prie veido ir bendro stiliaus tos sukuosenos, tai bendras vaizdas super wub.gif  juk ne visos nori buti palaidais garbanotais plaukais smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti