Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

QUOTE(Adrinėja @ 2010 12 05, 22:12)
Frezija*
man ta auksciau grazesne nei paskutine smile.gif

Honey/Tea

mano zemiau liemens plaukai, man prireike 2,5 val  biggrin.gif  bet man suko ir kele plaukus i virsu.

man irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ojej, tai reikia skaiciuoti 2,5 val tada, nes kupeta nemaza mano unsure.gif

Aciu, kad parasete, nes galvojau 1 val. bus max doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 12 05, 22:59)
Ojej, tai reikia skaiciuoti 2,5 val tada, nes kupeta nemaza mano unsure.gif

Aciu, kad parasete, nes galvojau 1 val. bus max doh.gif  biggrin.gif

ui ne, tikrai nieko nepadaro per 1 val schmoll.gif
o jei dar tankus, drasiai 2,5 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija* @ 2010 12 05, 20:06)
neatrodo labai sudetinga  ax.gif Man galas kai bebus bus gerai kad tik prieki padarytu graziai ir tiek , nes erzina mane mano veido forma , atrodo niekas netinka  doh.gif  lotuliukas.gif

as ir sakiau man reik grozio prieki, o gale as nematau lotuliukas.gif padare graziai ir laikesi super, ir be jokiu bandomuju
Atsakyti
QUOTE(Frezija* @ 2010 12 05, 21:06)
neatrodo labai sudetinga  ax.gif Man galas kai bebus bus gerai kad tik prieki padarytu graziai ir tiek , nes erzina mane mano veido forma , atrodo niekas netinka  doh.gif  lotuliukas.gif

o kokia jusu veido forma? mano kadangi apvalus veidas, tai irgi buvo sudetinga lotuliukas.gif bet sukele plaukus ir buvo gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(imarta @ 2010 12 09, 12:50)
as ir sakiau man reik grozio prieki, o gale as nematau lotuliukas.gif  padare graziai ir laikesi super, ir be jokiu bandomuju

tai lauksim foto bigsmile.gif
Atsakyti
o as kiek perziurejau pavyzdziu sukuosenu, vis dar neissirenku ko noriu, plaukai ilgi, stori, tai norisi ir palaidu, bet kai pagalvoji jei karsta diena tai as ten iskepsiu, kuodas, velgi nezinau net kokio noriu... doh.gif na bet laiko yra galvojimams bigsmile.gif
Atsakyti

Aciu, kad parasete, nes galvojau 1 val. bus max doh.gif biggrin.gif
[/quote]

Maniskiai tankus ir iki juosmens tai as tai savo kirpejau nepavydziu rolleyes.gif , uztruko bevei 3 valandas ir kelis kartus taip graudziai pasijuto ax.gif , nes plauku daug, tai jau reikejo pagalvoti kur juos deti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 12 09, 22:46)

Maniskiai tankus ir iki juosmens tai as tai savo kirpejau nepavydziu rolleyes.gif , uztruko bevei 3 valandas ir kelis kartus taip graudziai pasijuto ax.gif , nes plauku daug, tai jau reikejo pagalvoti kur juos deti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Eina sau... blink.gif Na, man dar neteko tiek ilgai šukuoti jokios klientės! Tikrai labai tankūs Jusiškiai turėtų būti 4u.gif

Realus šukuosenos padarymo laikas - 1,5 val. iki 2,5 (čia jau max.). Jeigu kirpėja užtrikrina, kad padarys Jums bet kokią šukuoseną per valandą, tai:
1. arba ji robotukas ir rankos padaro daugiau judesių per minutę nei normalus žmogus sugebėtų;
2. arba ji meluoja, kad tik paimtų papildomą klientę;
3. arba padarys bet kaip, nes kruopščiai neįmanoma.
Atsakyti
man tai su kirpejom nesiseka doh.gif viena karta tik gerai padare (cia per 2 vestuves) o kiek teko daryt pas skirtingas, nu neiseina nors tu ka. Pirma karta kai tekejau, tai zadejo kad net spilkas issitraukt galima bus ir nuo lako stoves viskas, bet mano plaukai irode ka kitka lotuliukas.gif jau po 3 valandu visas galas issileido doh.gif spilkutes tiesiog sokant rateliu krito ant zemes.
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 12 03, 15:15)

Dailu, neperkrauta.
Papildyta:
QUOTE(Envuke @ 2010 11 25, 19:44)

Pasaka. wub.gif drinks_cheers.gif Siuo metu didesnis demesys skiriamas detalems, sagems, skrybelaitems. good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 10 gruodžio 2010 - 00:13
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 10, 02:12)
Pasaka.  wub.gif  drinks_cheers.gif Siuo metu didesnis demesys skiriamas detalems, sagems, skrybelaitems. good.gif

cia uzsieny taip, bet ne LT tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 10, 12:49)
cia uzsieny taip, bet ne LT tongue.gif

LT visada nuo mados tendencijų atsilieka bent 5metais..
Atsakyti