nieks nemėtys monikute tavęs pomidorais, man irgi maišas kaip maišas viskas gerai, bet pinigiukų lamdyt taip gal nereikėjo, prieky galėtų koks kaip ir lopelis būti su išlindusiu pinigėliu, o banknotus būtų buvę dailioaus, jei jie būtų susikti ar tai ritiniukais ar tai lyg pakišti po tortu būtų vėduokliškai, nes jie tie gigantinio dydžio žinau jie bjaurūs, nes jų matmenys dideli, o šiaip maišiukas tai tikrai liuks, šaunuolė, kad stengies... kopiūras kažkaip pataisyk ir viskas bus čiki

man irgi truksta daugiu tu monetu, forma grazi.

zibute77, labai daili sokoladine tvorele
aciu uz ivertinima, ja is tiesu dariau pirma karta, bet man patiko dirbti su sokoladu ir visi namiskiai sake, jog ji labai tiko prie torto pagal skoni,
beje aciu uz atsakyma apie figureles, tiesiog jus turite auksines rankeles ir taip pasakiskai graziai islipdote, man jusu tortai toki nuostabus.
reiks vis bandyti ir bandyti ta lipdoma pastilaza, tikiuos jis man kuo toliau tuo labiau bus vykes, nenuleidziu ranku.
daugelis jusu, galima sakyti visos, dengia ta mase, o pas mane vis praso ir praso nedengti tai nera kaip tobuleti, beje ir tu torciuku vienas kitas pasitaiko.
QUOTE(naitas @ 2010 11 22, 13:03)
Karapuzike ... na aš galvoju.. gražus tas tortas su šuniuku... bet kas drįs prapjaut tokį tortą
dar jeigu tokį natūraliai atrodantį padarytum. Mano draugė yra mažų šuniukų gerbėja ir mylėtoja.. įsivaizduoju.. jai padovanočiau tokį tortą.. jaučiu surugtų tas tortas, neduotų prapjaut 

aciu uz komentara. Siaip ta suniuka man pati drauge atsiunte. ji jorkus veisia ir nori gruodzio galui butent tokio torto. tai sake is anksto siuncia ko nori, kad tureciau laiko issiaiskinti kaip ji pagaminti

O del dailes pamoku, mokyklu ir panasiai, tai dabar man viskas aisku kodel pas jus tokie grazus tortai su tokiom nuostabiom figurelem ir baibokais

O as tai "biezdarius" ( kaip pasakytu vienas sokiu dievas

POMIDORAIS IR NEREIKIA METYTI
AS IR KLAUSIAU PATARIMO. PINIGELIU PAKISAU IR DAR CENTUKU IKISAU I MAISA. NA VAT MAN TIE PINIGU SULANKSTYMAI NELABAI IRGI PATINKA,BET KAD ,BLYN,NEBEINA JU PERTVARKYTI,NES JUOS ESU IKISUSI I MAISA. SVARBU,KITAM KARTUI JAU ZINOSIU. ACIUKAS
DAR PASIRODYSIU SAVO PIRMAJI KEMPINIUKA
TAILANDIETISKAS BANANU ,MMG MASE

DAR PASIRODYSIU SAVO PIRMAJI KEMPINIUKA
TAILANDIETISKAS BANANU ,MMG MASE

liuks kempiniukas 
na jei manes prasytu mases nedeti - buciau labai laiminga
bet ne, visi nori puošnaus..

vau koks simpatiskas kempiniukas

QUOTE(kice @ 2010 11 22, 13:59)
liuks kempiniukas 
bet ne, visi nori puošnaus..

Aisku tuomet lengviau daug, net nelyginant, bet kada tobuleti? juk taip norisi, o kiekviena karta tik sau kepti del papuosimu nesinori juolab, kad nera tu valgytoju

QUOTE(zibute77 @ 2010 11 22, 16:15)
Aisku tuomet lengviau daug, net nelyginant, bet kada tobuleti? juk taip norisi, o kiekviena karta tik sau kepti del papuosimu nesinori juolab, kad nera tu valgytoju 

as sau namie isvis nepuosiu, anot maniskio- tik maisos visokie dzibukai, jei kremo per daug ir ta nukrapsto

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 22, 15:09)
man irgi čia TRŪKSTA. Žinote ko? Valgytojų trūksta ir taurės Martini

QUOTE(karapuzike @ 2010 11 22, 16:31)
aciu uz komentara. Siaip ta suniuka man pati drauge atsiunte. ji jorkus veisia ir nori gruodzio galui butent tokio torto. tai sake is anksto siuncia ko nori, kad tureciau laiko issiaiskinti kaip ji pagaminti
Tai va dabar ir klausinejuosi. Jauciu su konditeriniu maiseliu ir antgaliu ( turiu 3iu diametru.. tas vidurinis manau tiktu geriausiai) gautusi panasiai kaip su stumokliu jauciu ane ? O koks cia materiolas naudojamas ? Gal koks beze ? 

nu jau man sklerozė..tikrai ,gi draugė prašė

Tai čia tik mano nuomonė - tokius plaukus - makaronus padarytum iš marcipano, su tuo puštalietu.
O jeigu antgaliuku.. tai gal pabandyk morenginį sviestinį kremą, arba tik sviestinį (be morengo). Bezu turėtų gautis irgi, bet ne taip dailiai. Mano supratimu, nebūtų tie plaukai-makaronai taip gražiai atsiskyrę vienas nuo kito.
Monikute, niekas nemėto pomidorais

QUOTE(naitas @ 2010 11 22, 17:30)
man irgi čia TRŪKSTA. Žinote ko? Valgytojų trūksta ir taurės Martini
Tai čia tik mano nuomonė - tokius plaukus - makaronus padarytum iš marcipano, su tuo puštalietu.
O jeigu antgaliuku.. tai gal pabandyk morenginį sviestinį kremą, arba tik sviestinį (be morengo). Bezu turėtų gautis irgi, bet ne taip dailiai. Mano supratimu, nebūtų tie plaukai-makaronai taip gražiai atsiskyrę vienas nuo kito.
Tiesiog iš tų formelių neišlauši to, ką patarei 

QUOTE(naitas @ 2010 11 22, 17:30)

o kodėl nepabūti šiek tiek išradingomis ir tokią leliją išspaudus su formele supjaustyti peiliu ir išdžiovinus suklijuoti lapelius po vieną

Aš tik gero linkiu ir savo kažkokius patarimus, pamąstymus noriu išreikšti, kad tik gražiau gautųsi