O as daile mokykloj labai megau... net bureli lankiau.. pilni albumai namie yra pripiesta.. gaila kad neteko dailes mokyklos lankyti...
QUOTE(Asseni @ 2010 11 22, 10:28)
mike pukuotukas su draugais ant ledo
eikk tu švilpt nu net žiemos užsimaniau nereaaaaliai
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 22, 11:04)
O as daile mokykloj labai megau... net bureli lankiau.. pilni albumai namie yra pripiesta.. gaila kad neteko dailes mokyklos lankyti...
Ir as megau, ir bureli lankiau, ir dailes studija ir stot i daile po 9 kl. bandziau. Deja nepavyko, va tai ir nukirto mano susidomejima daile (nes ne pagal gabumus buvom vertinami ) . Dar mama bandė i Ciurlionke nuvest bet per lengva tase buvo pasiemus neprieme, nors as jau ir nebenorejau. Tad metams begant atbuko gabumai dabar zaviuosi zmonemis kurie turi kantrybes, auksines rankas ir darbelius atlieka tiesiog nuostabiai.
rekaliuke, na jau krepšelio grožis spalvinė gama labai daili
Rueta, dailūs tortukai
red69, gražūs tortukai ir užrašai labai dailūs ir lygūs
Dianocka, kaip visad be priekaištų
rugiagele26, wow nu ir pavarei čia
O dėl to decorgelio, tai kai aš jį dariau, tai jis kuo labiau vėso, tuo labiau stingo ri darėsi panašus į drebučius ar nepilnai sustingusią žele, tačiau kai sustingo pilnai susicukravo ir pabalo kaip mūsų vienos iš kepejėlių, kuri buvo padariusi labai tikrovišką varlę ir nežinau kas buvo blogai, kodėl tas dekorgelis patapo matinis, nebeblizgantis o suskystintį jau sustingusį galima įkišus į mikrobangę
visas noriu pavaisinti tokiu paprastuciu valgomu torciuku. Pjaukites paskanauti: sviesus biskvitai su jogurtiniu pertepimu bei persikais bei avietem.
imam prie kavos
man irgi atrodo, kad čia paprastos iš masės padarytos virvutės ir pridėtos prie torto manau būtų labai sunku padaryti iš kokio kremo tokią ilgą virvutę, kad ji nenutrūktų
Asseni, tavo tortai nuostabūs esi auksarankė ir ne kitaip
O apie bakuganus tai man regis jau esi sakiusi ir anksčiau, kad nedarysi, bet vistiek darai ir vistiek gaunasi viskas tobulai
Rueta, dailūs tortukai
red69, gražūs tortukai ir užrašai labai dailūs ir lygūs
Dianocka, kaip visad be priekaištų
rugiagele26, wow nu ir pavarei čia
O dėl to decorgelio, tai kai aš jį dariau, tai jis kuo labiau vėso, tuo labiau stingo ri darėsi panašus į drebučius ar nepilnai sustingusią žele, tačiau kai sustingo pilnai susicukravo ir pabalo kaip mūsų vienos iš kepejėlių, kuri buvo padariusi labai tikrovišką varlę ir nežinau kas buvo blogai, kodėl tas dekorgelis patapo matinis, nebeblizgantis o suskystintį jau sustingusį galima įkišus į mikrobangę
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 21, 20:05)
visas noriu pavaisinti tokiu paprastuciu valgomu torciuku. Pjaukites paskanauti: sviesus biskvitai su jogurtiniu pertepimu bei persikais bei avietem.
imam prie kavos
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 22, 10:31)
O man atrodo cia isvoliotos virvutes, ir tieisog sulipddytos graziai... cia as apie suniuka ta su kudlom.
man irgi atrodo, kad čia paprastos iš masės padarytos virvutės ir pridėtos prie torto manau būtų labai sunku padaryti iš kokio kremo tokią ilgą virvutę, kad ji nenutrūktų
Asseni, tavo tortai nuostabūs esi auksarankė ir ne kitaip
O apie bakuganus tai man regis jau esi sakiusi ir anksčiau, kad nedarysi, bet vistiek darai ir vistiek gaunasi viskas tobulai
QUOTE(karapuzike @ 2010 11 22, 00:33)
yra tokie "pistoletai". Su jais gali stumti kokio nori ilgumo šniūrą, virvutę, laidus ir visa kita.. antgaliukų ten.. nu nezinau kiek.. gal 12 kažkur užmetus turiu aišku, kas moka ir gali, tas ir rankytėm tai padarys
QUOTE(likta @ 2010 11 22, 08:52)
Labas rytas,
Ačiū visoms mergaitėms už komentarus.
Kaip Naitas rašė, mano lelijos forma su stūmokliu
Ačiū visoms mergaitėms už komentarus.
Kaip Naitas rašė, mano lelijos forma su stūmokliu
turiu tas formeles, todėl ir žinau, kad tai jokie blynai, o tiesiog tokios formelės. Kai rankos labiau įgus, galima su jom daugiau padirbėt, o dabar man Tavo lelijos yra gražios
Papildyta:
Asseni... aš neturiu žodžių nuostabūs saldūs vaizdeliai.
Papildyta:
Karapuzike ... na aš galvoju.. gražus tas tortas su šuniuku... bet kas drįs prapjaut tokį tortą dar jeigu tokį natūraliai atrodantį padarytum. Mano draugė yra mažų šuniukų gerbėja ir mylėtoja.. įsivaizduoju.. jai padovanočiau tokį tortą.. jaučiu surugtų tas tortas, neduotų prapjaut
Niekaip nerandu kur liktos lelijos... visos giriat, o matyt nematau.. perverciau sia tema, ir anos kelis paksutinius puslapius...
sveikos merginos, reikalingas patarimas
noriu pabandyt padaryt torta snikeri- meskiuka, ar jo kailis iseitu is ganaso ar grietineles kremo?ar geriau koki kita?
Aciu
noriu pabandyt padaryt torta snikeri- meskiuka, ar jo kailis iseitu is ganaso ar grietineles kremo?ar geriau koki kita?
Aciu
QUOTE(Milux @ 2010 11 22, 12:20)
sveikos merginos, reikalingas patarimas
Aciu
Aciu
Iseis ir is to ir is to
DARIAU PINIGU MAISA,SAKYKIT KAS NEGERAI. MAN KAZKO TRUKSTA
MASKARPONE,MMG MASE
MASKARPONE,MMG MASE
oi kaip sauniai kadgaliu is ganaso daryt, o tai nesinori maziukui det i torta dazu, o paragaut visvien gaus savo pirmojo tortelio
aciu labai
aciu labai
k.lapelyte, viskas kaip ir gerai, tik "popieriniai" pinigėlai negražiai sudėti (vėl mane užmėtys pomidorasi už tuos komentarus, bet kažkaip nesinori meluoti tad sorry už atvirumą)
aha, ant virsaus tu popieriniu galejho visai nebuti, o daugiau - viskas gerai, nieko netruksta