Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

O as daile mokykloj labai megau... net bureli lankiau.. pilni albumai namie yra pripiesta.. biggrin.gif gaila kad neteko dailes mokyklos lankyti...
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 11 22, 10:28)

mike pukuotukas su draugais ant ledo

eikk tu švilpt swoon.gif nu net žiemos užsimaniau wub.gif nereaaaaliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 22, 11:04)
O as daile mokykloj labai megau... net bureli lankiau.. pilni albumai namie yra pripiesta.. biggrin.gif gaila kad neteko dailes mokyklos lankyti...

Ir as megau, ir bureli lankiau, ir dailes studija ir stot i daile po 9 kl. bandziau. Deja nepavyko, va tai ir nukirto mano susidomejima daile verysad.gif (nes ne pagal gabumus buvom vertinami verysad.gif ) . Dar mama bandė i Ciurlionke nuvest bet per lengva tase buvo pasiemus unsure.gif neprieme, nors as jau ir nebenorejau. Tad metams begant atbuko gabumai unsure.gif dabar zaviuosi zmonemis kurie turi kantrybes, auksines rankas ir darbelius atlieka tiesiog nuostabiai.
Atsakyti
rekaliuke, na jau krepšelio grožis bigsmile.gif spalvinė gama labai daili wub.gif

Rueta, dailūs tortukai 4u.gif

red69,
gražūs tortukai ir užrašai labai dailūs ir lygūs 4u.gif

Dianocka,
kaip visad be priekaištų wub.gif

rugiagele26
, wow wub.gif nu ir pavarei čia karsta.gif
O dėl to decorgelio, tai kai aš jį dariau, tai jis kuo labiau vėso, tuo labiau stingo ri darėsi panašus į drebučius ar nepilnai sustingusią žele, tačiau kai sustingo pilnai susicukravo ir pabalo kaip mūsų vienos iš kepejėlių, kuri buvo padariusi labai tikrovišką varlę ax.gif ir nežinau kas buvo blogai, kodėl tas dekorgelis patapo matinis, nebeblizgantis g.gif o suskystintį jau sustingusį galima įkišus į mikrobangę

QUOTE(zibute77 @ 2010 11 21, 20:05)

visas noriu pavaisinti tokiu paprastuciu valgomu torciuku. Pjaukites paskanauti: sviesus biskvitai su jogurtiniu pertepimu bei persikais bei avietem.
user posted image

imam prie kavos thumbup.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 22, 10:31)
O man atrodo cia isvoliotos virvutes, ir tieisog sulipddytos graziai... cia as apie suniuka ta su kudlom.

man irgi atrodo, kad čia paprastos iš masės padarytos virvutės ir pridėtos prie torto smile.gif manau būtų labai sunku padaryti iš kokio kremo tokią ilgą virvutę, kad ji nenutrūktų g.gif

Asseni, tavo tortai nuostabūs wub.gif esi auksarankė ir ne kitaip wub.gif
O apie bakuganus tai man regis jau esi sakiusi ir anksčiau, kad nedarysi, bet vistiek darai biggrin.gif ir vistiek gaunasi viskas tobulai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 11 22, 00:33)
Kartoju klausima
Kaip manot kuo cia tas suniukas puostas ir kokia technika ???
user posted image

yra tokie "pistoletai". Su jais gali stumti kokio nori ilgumo šniūrą, virvutę, laidus ir visa kita.. antgaliukų ten.. nu nezinau kiek.. gal 12 g.gif kažkur užmetus turiu rolleyes.gif aišku, kas moka ir gali, tas ir rankytėm tai padarys 4u.gif
user posted image

QUOTE(likta @ 2010 11 22, 08:52)
Labas rytas,
Ačiū visoms mergaitėms už komentarus.
Kaip Naitas rašė, mano lelijos forma su stūmokliu

turiu tas formeles, todėl ir žinau, kad tai jokie blynai, o tiesiog tokios formelės. Kai rankos labiau įgus, galima su jom daugiau padirbėt, o dabar man Tavo lelijos yra gražios 4u.gif
Papildyta:
Asseni... aš neturiu žodžių wub.gif nuostabūs saldūs vaizdeliai.
Papildyta:
Karapuzike ... na aš galvoju.. gražus tas tortas su šuniuku... bet kas drįs prapjaut tokį tortą lotuliukas.gif dar jeigu tokį natūraliai atrodantį padarytum. Mano draugė yra mažų šuniukų gerbėja ir mylėtoja.. įsivaizduoju.. jai padovanočiau tokį tortą.. jaučiu surugtų tas tortas, neduotų prapjaut lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekaip nerandu kur liktos lelijos... visos giriat, o matyt nematau.. perverciau sia tema, ir anos kelis paksutinius puslapius...
Atsakyti
sveikos merginos, reikalingas patarimas ax.gif
noriu pabandyt padaryt torta snikeri- meskiuka, ar jo kailis iseitu is ganaso ar grietineles kremo?ar geriau koki kita?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 11 22, 12:20)
sveikos merginos, reikalingas patarimas ax.gif
noriu pabandyt padaryt torta snikeri- meskiuka, ar jo kailis iseitu is ganaso ar grietineles kremo?ar geriau koki kita?
Aciu 4u.gif

Iseis ir is to ir is to smile.gif
Atsakyti
DARIAU PINIGU MAISA,SAKYKIT KAS NEGERAI. MAN KAZKO TRUKSTA g.gif
MASKARPONE,MMG MASE
user posted image
Atsakyti
oi kaip sauniai kadgaliu is ganaso daryt, o tai nesinori maziukui det i torta dazu, o paragaut visvien gaus savo pirmojo tortelio wub.gif
aciu labai 4u.gif
Atsakyti
k.lapelyte, viskas kaip ir gerai, tik "popieriniai" pinigėlai negražiai sudėti blush2.gif (vėl mane užmėtys pomidorasi už tuos komentarus, bet kažkaip nesinori meluoti blush2.gif tad sorry už atvirumą)

Atsakyti
aha, ant virsaus tu popieriniu galejho visai nebuti, o daugiau - viskas gerai, nieko netruksta smile.gif
Atsakyti