Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2010 11 22, 10:10)
rugiagele26blink.gif  blink.gif  blink.gif nuostabus, gyvas, veiksmo tortas. O jau briedis, neturiu zodziu koks grazus, tikras thumbup.gif

Aciu... bet sakiau numirsiu kol as tam zveriui kojas istaciau doh.gif ziurejau i medzioklini kalendoriu, ir lipdziau elnia... ar briedi... zodziu nebuciau medziotojo zmona lotuliukas.gif aisku ne jam cia tortas, mano vyras jaunesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikriausiai elnis, nes briedis su kitais ragais. Bet vistiek tobulas thumbup.gif
Atsakyti
Na mintis buvo elnia lipdyt smile.gif is pradziu galvojau lipdyt is pastilazo, bet ziuriu visai normaliai lipdesi ir is marcipano.. aisku deti sutvirtinimai. Nufotografuot nemoku, bet jau ir nesiteisinsiu... mat ji galas... smile.gif bet esu patenkinta pati siuo tortu smile.gif vis i saldytuva nueinu paziuret, ar neisgriuvo mano elnias biggrin.gif
Atsakyti
pora tortuku ikelsiu.
labai jau man patinka gyvi vaikiski tortai

mike pukuotukas su draugais ant ledo
user posted image

user posted image

user posted image

Viduje tortas su sviesiais biskvitais, sokoladiniu vysniniu kremu, vysniu zele, persikai, varskes kremas
Papuosta pastilazas, beze

ir bakuganai doh.gif
jau sito tai daugiau tikrai nedarysiu
user posted image
kandensuoto pieno biskvitai, bananai, sokoladinis kremas, pastilazas dangai ir lipdymui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 22 lapkričio 2010 - 10:35
Labas rytas bet kokie tortai nuo pat ryto eina sau kiek darbo idejot tobulas briedis ir princese tobula nepaminesiu visu nes visi tobuli .
Aciu visom uz pasisakyma tikrai nesitikejau tiek graziu zodziu sulaukti o galvojau kad akmenimis cia mane uzmetysite blush2.gif
sakau desiu kas bus tas ax.gif
Tie zuikiai mano zuikiui pritiko labai jam, 2 metukai suejo .Geriausia kai tortas sprogo tai liko figureles tai tas pasieme ta zuiki ir nesiojasi po kambari kaip zaisliuka glosto faina buvo net paziuret wub.gif
Atsakyti
Asseni, labai gerbiu tavo sugbejimu lipdyti figureles smile.gif tiesiog zaviuosi juo smile.gif
Gal isduosi paslapti - kokius irankius naudoji lipdymui? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 22 lapkričio 2010 - 10:40
Tobuli Rugiageles26 ir Asseni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 22 lapkričio 2010 - 10:36
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 22, 10:31)
O man atrodo cia isvoliotos virvutes, ir tieisog sulipddytos graziai... cia as apie suniuka ta su kudlom.

super tortukas!!! figūrėlės tai man tobulos smile.gif aš kai darysiu, tai bijosiu ir rodyt biggrin.gif tik pats fotkinimas per tamsus, įsivaizduoju realybėj geriau atrodo, bet man tortas tai super tikrai, viskas puikiai tau pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 11 22, 10:34)
Asseni, labai gerbiu tavo sugbejimu lipdyti figureles smile.gif tiesiog zaviuosi juo smile.gif
  Gal isduosi paslapti - kokius irankius naudoji lipdymui? wink.gif

Jei galima as atsakysiu smile.gif ax.gif
Auksines rankas,
meninius gabumus,
neribota fantazija,
meile ir nuosirduma,

O uz viso to tikriausiai koks dailes diplomas ax.gif

Zaviuosi Asseni kuriniais, nes tai tikrai kuriniai, tai nevalgoma biggrin.gif , man sirdis neleistu doh.gif . Vyciau visus nuo torto, kurie tik bandytu ka nukrapstyt lotuliukas.gif
Atsakyti
asseni nu jau tas tortas su mike ant ledo... PASAKIŠKAS... kopinu ir manau vaikam kalėdom padarysiu, nes čia jų draugai biggrin.gif negaliu kaip gražu
Atsakyti
kice, rivera, zuliaska, Aciu

kice, kokia cia paslaptis, pagrindiniai irankiai tai rankos, dantu krapstukas, peilis. Tiesa, dar pirkau du tokius irankius skirtus plastelinui, mokejau gal 70 ct, Senukuose ju yra. Tai vat vienas ju man pats geriausiais. Nors turiu ir kitu, pirktu is Surbitono, irankiu, bet jais beveik nesinaudoju 4u.gif

rivera, deja, bet dailes diplomo neturiu, niekada neturejau nieko bendro su daile, menu ir pan. , nebent mokykloje dailes pamokas laugh.gif

ir dirbu visiskai kitoki darba, kuriame fatazijai nelabai lieka vietos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 22 lapkričio 2010 - 11:03
QUOTE(Asseni @ 2010 11 22, 10:51)
rivera, deja, bet dailes diplomo neturiu, niekada neturejau nieko bendro su daile, menu ir pan. , nebent mokykloje dailes pamokas laugh.gif

ir dirbu visiskai kitoki darba, kuriame fatazijai nelabai lieka vietos

smile.gif Gera dailes mokytoja turejot, tortukai kaip atvirutes wub.gif . Saunu kai zmogus atranda terpe kurioje gali pasireiksti, ir gyvent smagiau 4u.gif
Atsakyti