QUOTE(Elentari @ 2010 11 21, 15:05)
Asseni , Kaip tie šonai padaryti, kur su meškiuku?
Cia pastilazas
QUOTE(kice @ 2010 11 21, 16:46)
tai arevitos irangoj netinkami tie antgaliukai zolytei?
ar kuri naudojat?
Man dabar "uzsidege" ir noriu labai
Pirkau savo atgali is Arevitos gal jau pries 2 metus. Normalus antgaliukas.
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 21, 19:05)
Ir vis noriu paklausti Asseni, bet vis nedristu ir net nezinau kaip cia tiksliau suformulavus klausima. Man labai grazios jusu figureles nesvarbu ar is pastilazo ar is marcipano jos tokios kaip cia pasakius graziai blizga ir visai neitruke, nes as kai darau is pastilazo tai man figureles daznai nelabai grazios gaunas dar delto, kad jos greitai dziusta ir kai reik jas klijuoti, tai jos man kartais patrukineja, ta prasme ju virsus, nes jis labai greitai apdziusta ir nezinau kaip kitaip ka daryt. gal as tiesiog kai igudziu neturiu tai per ilgai darydama nespeju ir ji apdziuna, jau net nebezinau kas ne taip?
Asseni bando atsakyti.
As naudoju ir marcipana, ir pastilaza dengimui, ir pastilaza lipdymui.
Labai patinka lipdyt is marcipano, jis labai gerai paima spalvas, labai mazai reikia dazu, bet jo trukumas, kad jis blizga ir neimanoma padaryti aukstu, stovonciu figureliu. Jis tam per minkstas
Del pastilazo, tai jis mano pagrindinis instrumentas. Jeigu jis gerai padarytas, jis netrupa ir beveik netrukineja. Jeigu ir yra koks itrukimas, tai as ta vieta dedu ten kur nesimato, apacioje, galvos ir kuno sutvirtinime ir pan.
Pastilazas dengimui man nepatinka visiskai, nes jis sukrenta, net gi paprastam meskiukui jis nelabai tinkamas, nes ne sunkumo ir mikstumo jis siek tiek praranda forma. bet kartais ir ji naudoju
Pvz:Dariau miegancia grazuole, tai visas kunas yra pastilazas lipdymui, o sijonas ir plaukai pastilazas dengimui.
Va
Sitas meskis padarytas is pastilazo lipdynui sumaisytu su sokoladine saldainiu mase. Meskio kunas ir galva daryta is vieno gabaliuko.
Tikiuosi atsakiau?
O daba einu paziuret Jusu tortuku