Merginos, niekaip nesumisliju kokius lapelius derinti prie gerberų Sugalvojau su gerberom puošt tortą, o lapų nerasta. Googlinau, tai su viskoiais yra arba be jų, gal kokių patarimų ?
Ha o man kalusimas, kaip apdengt torto kampus. Dariau pusapvali torta, ten kur apvalus apdengiau, o va ties kampais ir suklupau. Dengiau MMG mase. Tiesa ji pas man pastovejo ir nors atsildziau nebebuvo tokia super elastinga kaip sviezia. Gerai kad saviems ant "suryjimo" tai jiems tie kampai neaktualus, bet va teity
QUOTE(Fortuncike @ 2010 12 03, 16:03)
sveikutės,
norėjau paklausti ar neištirps spalvoti saldaininiai pabarstukai ant sviestinio kremo. nes kiek pamenu ant grietinėlės kai dėjau, tai patirpo ir negražiai atrodė
norėjau paklausti ar neištirps spalvoti saldaininiai pabarstukai ant sviestinio kremo. nes kiek pamenu ant grietinėlės kai dėjau, tai patirpo ir negražiai atrodė
ANT SVIESTINIO NEIŠTIRPS......
KELETAS MANO DARBELIU.....
Vaisine dupce....saldainiu mase......ideja Cipciuko.......
irgi vaisinis...ideja vienos kepejeles........
mano mascarponinis,MMG
ir mano medutis prie kavytes.....
Kirbe .
dupce gerule
dupce gerule
AČIŪ KIRBE!!
Man ir patiko "dupcė" taip tikroviškai
Man ir patiko "dupcė" taip tikroviškai
QUOTE(rivera @ 2010 12 03, 16:18)
Ha o man kalusimas, kaip apdengt torto kampus. Dariau pusapvali torta, ten kur apvalus apdengiau, o va ties kampais ir suklupau. Dengiau MMG mase. Tiesa ji pas man pastovejo ir nors atsildziau nebebuvo tokia super elastinga kaip sviezia. Gerai kad saviems ant "suryjimo" tai jiems tie kampai neaktualus, bet va teity
Neseniai buvo įdėta video, kur Olesta rodo, kaip apdengti, ir ji ten pasako, kad būtent reikia pradėti nuo kampų Nes kitaip kampų gražiai nebesutvarkysit.
Kirbe, labai dailu
kirbe gera dubce
ir tas žalias labai gražus
kažko tortukų mažai labai nieks neatneša
ir tas žalias labai gražus
kažko tortukų mažai labai nieks neatneša
labas mergaitės , aš čia temos pabaigimui jogurtinis, dengtas pastilazu, gėlės karamelinės ne kaip aš čia išsiuvinėjau , bet yra kaip yra
kirbe - man tas zalias koks grazus,
akvilytes - su pingvinais labai grazus buvo
labai gražūs visų tortukai, tik nespėju visų ir įvardint, tai viena mano mergina serga, tai kita, tai tik trumpam prišoku prie kompo
ir rafaelo svajonė, dengta pastilažu
Merginos jeigu kam ko neįdėjau, trūksta, bet esat sumokėję, PRAŠAU atsiliepti, bet per rakandus
likučių turi gal vartojami
aš šiandien puošiau kelis, bet nebeturiu noro dėti...net fotkinti tingiu, nėr nieko baisiau, kai suserga vaikai, mane išmuša iš vėžių visiškai tada
šaunuolės mergaitės, dailūs tortukai
aš šiandien puošiau kelis, bet nebeturiu noro dėti...net fotkinti tingiu, nėr nieko baisiau, kai suserga vaikai, mane išmuša iš vėžių visiškai tada
šaunuolės mergaitės, dailūs tortukai