
as tai gailiuosi, kad neemiau to plastikinio antgaliuko zolytei.. nes Lietuvoj niekas neturi siuo metu..

kirbe, 02 Gru 2010 - 10:25, parašė:
kirbe, 02 Gru 2010 - 10:25, parašė: ![]()
tikrai nebutina......pas mane irgi stacionarus mikseris,tai jame plakasi baltymai,supilu išvirta sirupa ir plakasi kol atvesta ir sutiršteja......drasiai galit daryti......svarbiausia sirupa nutaikyt,kad butu tinkamai išvires.....
![]()
Rutele81, 02 Gru 2010 - 23:41, parašė:
Rutele81, 02 Gru 2010 - 23:41, parašė: ![]()
negalejau pagaut kampo su tuo sirupu
juraBa, 03 Gru 2010 - 10:49, parašė:
juraBa, 03 Gru 2010 - 10:49, parašė: ![]()
labas rytas, aš vėl su klausimu
gal galite patarti kur pirkti Vilniuje dėžutes tortams, transportavimui?
Tepaluota, 03 Gru 2010 - 07:11, parašė:
Tepaluota, 03 Gru 2010 - 07:11, parašė: ![]()
Įmerk į verdantį sirupą šakutę (geriausiai tarybinę aliuminę), ištrauk ir, pasukusi šonu, pro dantukų tarpus pūsk orą. Jei pūsis gražūs burbulai, kaip vaikiški, iš muilo
, ir nesproginės - sirupas geras
Rutele81, 03 Gru 2010 - 16:04, parašė:
Rutele81, 03 Gru 2010 - 16:04, parašė: ![]()
Oho, tokio metodo dar nezinojau, jauciu, kai kita karta darysiu, isbandysiu visus
naitas, 03 Gru 2010 - 15:17, parašė:
naitas, 03 Gru 2010 - 15:17, parašė: ![]()
dar vienas metodas - į verdantį sirupą įkišt pirštą ir nulašint kelis lašus į šaltą vandenį..
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė