Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(juraBa @ 2010 12 02, 14:44)
  tai vis tik dėl šio savaitgalio torto manau, kad maišysiu baltą šokoladą su pienišku, bo labai dar bijau tų masių ir aisingų  verysad.gif o nėrinius iš juodo šokolado ir apdzibuosiu grietinėle. Tikiuosi, kad gausis.

o aš sakyčiau bandyk ir nebijok...nieko ten baisaus,o ir tortas naturaliau atrodys.....galu gale jai mase nepavyks,apliesi tada šokoladu...juk paruošimas torto tas pats...pirmiausia aptepsi,išlyginsi torta sviestiniu kremuku,o po to arba dengsi mase arba liesi šokoladu......
taip kad drasiau...o ir viršutineje temoje pasižiurek yra parodyta kaip dengti mase torta....viskas bus gerai....
Atsakyti
ačiū už padrąsinimą. Na eisiu panagrinėsiu teoriją ir bandysiu nusiteikinėti save, kad viskas bus gerai
Atsakyti
juraBa, saunuole tu!
Atsakyti
tiesa, dar norėjau paklausti ar liejant šokoladu irgi reikia aptepti tortą sviestiniu kremu? ir kaip jis daromas?čia tiek daug temų, kad nebežinau kur ko ieškoti... blink.gif
Atsakyti
labukas, atnešu savo mažus darbelius smile.gif
rafaelo, pastiliažas
user posted image
ir tema prieš 30metų smile.gif dar poryt įsidės tikrų gvazdikų, tai gal kažkiek pasikeis
snikersas, pastiliažas
user posted image
Atsakyti
man pirmas nerealiai grazus wub.gif su kuo ten gelytes darytos? nu toks neshtampovke thumbup.gif
Atsakyti
Zuliaska,pirmas nerealiai gražus.....gavai kočeliuka...... g.gif aš taip jo norejau,bet praeita karta man neatsiunte,tai dabar net neužsisakinejau..... doh.gif

antrasis ydomus,tik raudonas tortas kažkaip kreivokas atrodo...o gal čia tik foto taip......
Atsakyti
zuliaska nu pimas koks wub.gif net drugelių neberieiktų blush2.gif
Atsakyti
zuliaska, o kiekviena ta geliuka ir spalvinai?
Raudonas man labai graziai raudonas, idomu kiek dazu tam parazitui suejo
Atsakyti
ai pirmas su aukso spalva, griunu koks grozis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tep , noriu patarimo, darau meduti dabar ir noreciau jo virsu uzpilti karamele o per viduri ideti kokia roze pasidaryta, galvoju daryti sokoladines rozes bet ar jos man nesutirps ant karameles? dar mastau padaryti papuosimu is plikytos teslos. temoje kur parodyta kaip puosti tortus prie plikytos teslos papuosimu idetas pavizdys torto su rozem tai ar jos irgi is plikytos teslos? jei taip tai kaip jos darosi?
Atsakyti
help.gif merginos reikia skubiai pagalbos....20g zelatinos tai kiek cia bus saukstu ar sauksteliu g.gif
Atsakyti