O kondensuotą pieną reikia virti atidarius skardinę ar uždarytą. Nes kai viriau pirmą kartą, tai po valandos virimo atidariau pažiūrėt, kas ten dedasi. Tada dar biški paviriau ir palikau. Kaip supratau jis turi smarkiai sutirštėt, nu man gavosi toks kaip sviesto konsistencijos
QUOTE(Erina @ 2010 12 02, 10:17)
O kondensuotą pieną reikia virti atidarius skardinę ar uždarytą. Nes kai viriau pirmą kartą, tai po valandos virimo atidariau pažiūrėt, kas ten dedasi. Tada dar biški paviriau ir palikau. Kaip supratau jis turi smarkiai sutirštėt, nu man gavosi toks kaip sviesto konsistencijos
aišku uždarytą aš tai min dvi val verdu... paskui dar palieku per naktį vandeny tam karštam... nu tai labai gaunas
QUOTE(Rutele81 @ 2010 12 02, 01:50)
Planavau savaitgali pabandyt beze, studijavau dabar virsutine tema ir iskilo toks klausimas: ar butinai reikia inda su plakama beze kishti i salta vandeni? Ar visos taip darote? Klausiu todel, kad man ivykdyti ta reikalavima yra misija neimanoma su esama iranga, nes mano mikseris yra virtuves kombaino dalis. Ar tai reiskia, kad beze galiu pamirst?
tikrai nebutina......pas mane irgi stacionarus mikseris,tai jame plakasi baltymai,supilu išvirta sirupa ir plakasi kol atvesta ir sutiršteja......drasiai galit daryti......svarbiausia sirupa nutaikyt,kad butu tinkamai išvires.....
QUOTE(Erina @ 2010 12 02, 11:17)
O kondensuotą pieną reikia virti atidarius skardinę ar uždarytą. Nes kai viriau pirmą kartą, tai po valandos virimo atidariau pažiūrėt, kas ten dedasi. Tada dar biški paviriau ir palikau. Kaip supratau jis turi smarkiai sutirštėt, nu man gavosi toks kaip sviesto konsistencijos
žinoma uždaryta....
Ačiū už atsakymus , ir dar vienas durnas klausimas, o kada reikia pilti dažus į cukrinę masę?
sveikos, pirmą kartą užsiregistravau SM, nes labai knietėjo Jums parašyti. Tik neseniai pradėjau kepti tortus. Jei mokėčiau, įkelčiau savo 2 tortų foto, nors kadangi tai tik pradžiamokslis, tai gal ir neverta Dabar susidūriau su problemėle ir niekaip nesugalvoju kaip ją išpręsti savaitgalį dalyvausiu draugų dvynių gimtadienyje ir turiu idėją jiems padaryti tortą su papukais, bet kadangi neturiu jokių maistinių dažų tai turiu mintį biskvitą aplieti baltu šokoladu, bet tada papupai bus balti. gal galite patarti, kaip juos bent kiek įtikinamesnius padaryti, a le odos spalvos ar kažkas panašaus. Liemenuko nėrinius planuoju daryti iš paprasto lydyto juodo šokolado. Kaip manote - ar pavyks? patakite, plyyyyyz. Ir gal galite nurodyti nuorodą su paaiškinimais kaip įkelti į forumą nuotraukas. nepykit ant naujokės, aš vos radau kaip į forumą patrašyti, tad dar tik mokausi
QUOTE(juraBa @ 2010 12 02, 13:29)
sveikos, pirmą kartą užsiregistravau SM, nes labai knietėjo Jums parašyti. Tik neseniai pradėjau kepti tortus. Jei mokėčiau, įkelčiau savo 2 tortų foto, nors kadangi tai tik pradžiamokslis, tai gal ir neverta Dabar susidūriau su problemėle ir niekaip nesugalvoju kaip ją išpręsti savaitgalį dalyvausiu draugų dvynių gimtadienyje ir turiu idėją jiems padaryti tortą su papukais, bet kadangi neturiu jokių maistinių dažų tai turiu mintį biskvitą aplieti baltu šokoladu, bet tada papupai bus balti. gal galite patarti, kaip juos bent kiek įtikinamesnius padaryti, a le odos spalvos ar kažkas panašaus. Liemenuko nėrinius planuoju daryti iš paprasto lydyto juodo šokolado. Kaip manote - ar pavyks? patakite, plyyyyyz. Ir gal galite nurodyti nuorodą su paaiškinimais kaip įkelti į forumą nuotraukas. nepykit ant naujokės, aš vos radau kaip į forumą patrašyti, tad dar tik mokausi
Galima i balta sokolada ideti pienisko sokolado kad gautusi sviesiai rusva spalva,kai sustings gali piesti nerinius
QUOTE(juraBa @ 2010 12 02, 13:29)
sveikos, pirmą kartą užsiregistravau SM, nes labai knietėjo Jums parašyti. Tik neseniai pradėjau kepti tortus. Jei mokėčiau, įkelčiau savo 2 tortų foto, nors kadangi tai tik pradžiamokslis, tai gal ir neverta
labutis...sveika prisijugusi.....
nuotraukas kelk per www.radikal.ru....parinksi nuotrauka,paspausi melynam laukely загрузить ir tada nukopinus 2 eilute tiesiai ykelsi.....
del papuliu......siulyčiau pasidaryti va šita mase.....čia
saldainiu mershmelow mase arba šokoladine saldainiu mase,tik daryk su baltu šokoladu......abu mases gaunasi pakankamai gražios kuno spalvos.....o liemenele jau papaišyt galesi kad ir šokoladu.......
QUOTE(juraBa @ 2010 12 02, 12:29)
sveikos, pirmą kartą užsiregistravau SM, nes labai knietėjo Jums parašyti. Tik neseniai pradėjau kepti tortus. Jei mokėčiau, įkelčiau savo 2 tortų foto, nors kadangi tai tik pradžiamokslis, tai gal ir neverta Dabar susidūriau su problemėle ir niekaip nesugalvoju kaip ją išpręsti savaitgalį dalyvausiu draugų dvynių gimtadienyje ir turiu idėją jiems padaryti tortą su papukais, bet kadangi neturiu jokių maistinių dažų tai turiu mintį biskvitą aplieti baltu šokoladu, bet tada papupai bus balti. gal galite patarti, kaip juos bent kiek įtikinamesnius padaryti, a le odos spalvos ar kažkas panašaus. Liemenuko nėrinius planuoju daryti iš paprasto lydyto juodo šokolado. Kaip manote - ar pavyks? patakite, plyyyyyz. Ir gal galite nurodyti nuorodą su paaiškinimais kaip įkelti į forumą nuotraukas. nepykit ant naujokės, aš vos radau kaip į forumą patrašyti, tad dar tik mokausi
Labuka,sveika prisijungus
Del papuku,patarciau dengti mashrow ,balto sokolado mase,tada mase gausis,grazios kuno spalvos : http://www.supermama...;#entry20004514
Cia daryta su rudu sokoladu,o tu daryk su baltu ( as nepilu,jokiu brenciu ir t.t.,pilu pora saukstu vandens.)
Tada rastus galesi daryti,juodo sokolado,balto sokolado,arba aisingo (kiausinio baltymas,cukraus pudra,rugstele).
Nuotraukas ikelk per : http://www.radikal.ru/
Spaudi parinkti,issirenki nuotrauka,tada spaudi zagruzit,beje as nuotrauka mazinu ten kur parasyta 640 as darau 540 ,ir kai nuotrauka uzsikraus,nukopijuoji antra nuoroda ir idedi i atsakymo lanag,na i sita,kur rasysi zinute
Nu Kirbe pasistengem mes abi
labai Jums ačiū už patarimus. Seku šias temas nuo pat pirmos, ir daug ko noriu išmokti, bet kadangi dar tik pati pradžia tai labai bijau bandyti na einu bandyti nuotraukas savo pirmųjų blynų ikelti
čia mano išvargtos rožės labai smagus procesas, tik man su jomis bėdelė buvo. Masę padariau 3dieni, jas klijavau 4dieni, 5dieni jos ilsėdjosi šaldytuve, o 6dienį dėjau ant torto, bet kažkodėl jos man labai lydėsi, formos neprarado, bet jau tooookios minkštutės ir skystutės buvo, kad vos paliesgavau pirstu ir likdavo ant piršto. Tai ir galvoju ar medaus joms buvo per daug ar mano šaldytuvas durniuoja ir nesušaldė jų pakankamai
čia visas tortukas. Kaip valgymui šeimos rate tai tiko viduj sluoksnis paukščių pieno ir sluoksnis jogurtinio muso su žele
tai tiek mano "darbu" pačiai man jie juokingi, bet gi niekas negimsta mokėdami tai vis tik dėl šio savaitgalio torto manau, kad maišysiu baltą šokoladą su pienišku, bo labai dar bijau tų masių ir aisingų o nėrinius iš juodo šokolado ir apdzibuosiu grietinėle. Tikiuosi, kad gausis.
[quote=juraBa,2010 12 02, 14:44]
Labai gražios ir skanios rožės
Aš dar nedrįstu tokio šedevro išraityt, vis kiekvienam savo
Labai gražios ir skanios rožės
Aš dar nedrįstu tokio šedevro išraityt, vis kiekvienam savo
o man rožės pasirodė gana paprasta o va masių bijau, nes ir kočėlo neturiu, su alaus buteliu kočioju ir nlb kokybiskai gaunasi, tad reikia dar tam ir morališkai ir instrumentiškai pasiruošti