Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

O kondensuotą pieną reikia virti atidarius skardinę ar uždarytą. Nes kai viriau pirmą kartą, tai po valandos virimo atidariau pažiūrėt, kas ten dedasi. Tada dar biški paviriau ir palikau. Kaip supratau jis turi smarkiai sutirštėt, nu man gavosi toks kaip sviesto konsistencijos
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2010 12 02, 10:17)
O kondensuotą pieną reikia virti  atidarius skardinę ar uždarytą. Nes kai viriau pirmą kartą, tai po valandos virimo atidariau pažiūrėt, kas ten dedasi. Tada dar biški paviriau ir palikau. Kaip supratau jis turi smarkiai sutirštėt, nu man gavosi toks kaip sviesto konsistencijos

aišku uždarytą biggrin.gif aš tai min dvi val verdu... paskui dar palieku per naktį vandeny tam karštam... nu tai labai gaunas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 12 02, 01:50)
Planavau savaitgali pabandyt beze, studijavau dabar virsutine tema ir iskilo toks klausimas: ar butinai reikia inda su plakama beze kishti i salta vandeni? Ar visos taip darote? Klausiu todel, kad man ivykdyti ta reikalavima yra misija neimanoma su esama iranga, nes mano mikseris yra virtuves kombaino dalis. Ar tai reiskia, kad beze galiu pamirst?


tikrai nebutina......pas mane irgi stacionarus mikseris,tai jame plakasi baltymai,supilu išvirta sirupa ir plakasi kol atvesta ir sutiršteja......drasiai galit daryti......svarbiausia sirupa nutaikyt,kad butu tinkamai išvires..... 4u.gif
QUOTE(Erina @ 2010 12 02, 11:17)
O kondensuotą pieną reikia virti  atidarius skardinę ar uždarytą. Nes kai viriau pirmą kartą, tai po valandos virimo atidariau pažiūrėt, kas ten dedasi. Tada dar biški paviriau ir palikau. Kaip supratau jis turi smarkiai sutirštėt, nu man gavosi toks kaip sviesto konsistencijos


žinoma uždaryta....
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif , ir dar vienas durnas klausimas, o kada reikia pilti dažus į cukrinę masę?
Atsakyti
sveikos, pirmą kartą užsiregistravau SM, nes labai knietėjo Jums parašyti. Tik neseniai pradėjau kepti tortus. Jei mokėčiau, įkelčiau savo 2 tortų foto, nors kadangi tai tik pradžiamokslis, tai gal ir neverta blush2.gif Dabar susidūriau su problemėle ir niekaip nesugalvoju kaip ją išpręsti doh.gif savaitgalį dalyvausiu draugų dvynių drinks_cheers.gif gimtadienyje ir turiu idėją jiems padaryti tortą su papukais, bet kadangi neturiu jokių maistinių dažų tai turiu mintį biskvitą aplieti baltu šokoladu, bet tada papupai bus balti. gal galite patarti, kaip juos bent kiek įtikinamesnius padaryti, a le odos spalvos ar kažkas panašaus. Liemenuko nėrinius planuoju daryti iš paprasto lydyto juodo šokolado. Kaip manote - ar pavyks? patakite, plyyyyyz. Ir gal galite nurodyti nuorodą su paaiškinimais kaip įkelti į forumą nuotraukas. nepykit ant naujokės, aš vos radau kaip į forumą patrašyti, tad dar tik mokausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2010 12 02, 13:29)
sveikos, pirmą kartą užsiregistravau SM, nes labai knietėjo Jums parašyti. Tik neseniai pradėjau kepti tortus. Jei mokėčiau, įkelčiau savo 2 tortų foto, nors kadangi tai tik pradžiamokslis, tai gal ir neverta  blush2.gif Dabar susidūriau su problemėle ir niekaip nesugalvoju kaip ją išpręsti  doh.gif  savaitgalį dalyvausiu  draugų dvynių  drinks_cheers.gif gimtadienyje ir turiu idėją jiems padaryti tortą su papukais, bet kadangi neturiu jokių maistinių dažų tai turiu mintį biskvitą aplieti baltu šokoladu, bet tada papupai bus balti. gal galite patarti, kaip juos bent kiek įtikinamesnius padaryti, a le odos spalvos ar kažkas panašaus. Liemenuko nėrinius planuoju daryti iš paprasto lydyto juodo šokolado.  Kaip manote - ar pavyks? patakite, plyyyyyz. Ir gal galite nurodyti nuorodą su paaiškinimais kaip įkelti į forumą nuotraukas. nepykit ant naujokės, aš vos radau kaip į forumą patrašyti, tad dar tik mokausi  4u.gif

Galima i balta sokolada ideti pienisko sokolado kad gautusi sviesiai rusva spalva,kai sustings gali piesti nerinius
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2010 12 02, 13:29)
sveikos, pirmą kartą užsiregistravau SM, nes labai knietėjo Jums parašyti. Tik neseniai pradėjau kepti tortus. Jei mokėčiau, įkelčiau savo 2 tortų foto, nors kadangi tai tik pradžiamokslis, tai gal ir neverta  blush2.gif


labutis...sveika prisijugusi..... 4u.gif
nuotraukas kelk per www.radikal.ru....parinksi nuotrauka,paspausi melynam laukely загрузить ir tada nukopinus 2 eilute tiesiai ykelsi.....

del papuliu......siulyčiau pasidaryti va šita mase.....čia
saldainiu mershmelow mase arba šokoladine saldainiu mase,tik daryk su baltu šokoladu......abu mases gaunasi pakankamai gražios kuno spalvos.....o liemenele jau papaišyt galesi kad ir šokoladu.......
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2010 12 02, 12:29)
sveikos, pirmą kartą užsiregistravau SM, nes labai knietėjo Jums parašyti. Tik neseniai pradėjau kepti tortus. Jei mokėčiau, įkelčiau savo 2 tortų foto, nors kadangi tai tik pradžiamokslis, tai gal ir neverta  blush2.gif Dabar susidūriau su problemėle ir niekaip nesugalvoju kaip ją išpręsti  doh.gif  savaitgalį dalyvausiu  draugų dvynių  drinks_cheers.gif gimtadienyje ir turiu idėją jiems padaryti tortą su papukais, bet kadangi neturiu jokių maistinių dažų tai turiu mintį biskvitą aplieti baltu šokoladu, bet tada papupai bus balti. gal galite patarti, kaip juos bent kiek įtikinamesnius padaryti, a le odos spalvos ar kažkas panašaus. Liemenuko nėrinius planuoju daryti iš paprasto lydyto juodo šokolado.  Kaip manote - ar pavyks? patakite, plyyyyyz. Ir gal galite nurodyti nuorodą su paaiškinimais kaip įkelti į forumą nuotraukas. nepykit ant naujokės, aš vos radau kaip į forumą patrašyti, tad dar tik mokausi  4u.gif

Labuka,sveika prisijungus 4u.gif
Del papuku,patarciau dengti mashrow ,balto sokolado mase,tada mase gausis,grazios kuno spalvos : http://www.supermama...;#entry20004514
Cia daryta su rudu sokoladu,o tu daryk su baltu smile.gif( as nepilu,jokiu brenciu ir t.t.,pilu pora saukstu vandens.)
Tada rastus galesi daryti,juodo sokolado,balto sokolado,arba aisingo (kiausinio baltymas,cukraus pudra,rugstele).
Nuotraukas ikelk per : http://www.radikal.ru/
Spaudi parinkti,issirenki nuotrauka,tada spaudi zagruzit,beje as nuotrauka mazinu ten kur parasyta 640 as darau 540 ,ir kai nuotrauka uzsikraus,nukopijuoji antra nuoroda ir idedi i atsakymo lanag,na i sita,kur rasysi zinute 4u.gif

Nu Kirbe pasistengem mes abi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 02 gruodžio 2010 - 12:50
labai Jums ačiū už patarimus. Seku šias temas nuo pat pirmos, ir daug ko noriu išmokti, bet kadangi dar tik pati pradžia tai labai bijau bandyti blush2.gif na einu bandyti nuotraukas savo pirmųjų blynų ikelti doh.gif
Atsakyti
user posted image
čia mano išvargtos rožės ax.gif labai smagus procesas, tik man su jomis bėdelė buvo. Masę padariau 3dieni, jas klijavau 4dieni, 5dieni jos ilsėdjosi šaldytuve, o 6dienį dėjau ant torto, bet kažkodėl jos man labai lydėsi, formos neprarado, bet jau tooookios minkštutės ir skystutės buvo, kad vos paliesgavau pirstu ir likdavo ant piršto. Tai ir galvoju ar medaus joms buvo per daug ar mano šaldytuvas durniuoja ir nesušaldė jų pakankamai g.gif

user posted image
čia visas tortukas. Kaip valgymui šeimos rate tai tiko rolleyes.gif viduj sluoksnis paukščių pieno ir sluoksnis jogurtinio muso su žele essen.gif


tai tiek mano "darbu" lotuliukas.gif pačiai man jie juokingi, bet gi niekas negimsta mokėdami ax.gif tai vis tik dėl šio savaitgalio torto manau, kad maišysiu baltą šokoladą su pienišku, bo labai dar bijau tų masių ir aisingų verysad.gif o nėrinius iš juodo šokolado ir apdzibuosiu grietinėle. Tikiuosi, kad gausis.
Atsakyti
[quote=juraBa,2010 12 02, 14:44]
Labai gražios ir skanios rožės thumbup.gif
Aš dar nedrįstu tokio šedevro išraityt, vis kiekvienam savo cool.gif
Atsakyti
o man rožės pasirodė gana paprasta smile.gif o va masių bijau, nes ir kočėlo neturiu, su alaus buteliu kočioju ir nlb kokybiskai gaunasi, tad reikia dar tam ir morališkai ir instrumentiškai pasiruošti biggrin.gif
Atsakyti