Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(talita @ 2010 12 01, 17:38)
sveikutes,sakykit.kodel man trupa mases,dariau cipsiuko dengimo mase,pastilaza,visos trupa,gal kad cukraus pudra pigesne,ne ta dansuker

Zinok manau kad pudra kalta. As ir skupa smile.gif, nusipirkau ta pigesne. Daugiau jos nebeperku, nesigavo 2 mases. Ir siaip ji daug rupesne sad.gif
Atsakyti
dar pora vaizdeliu is arciau...siandie tokia nuotaika thumbup.gif
user posted image

user posted image

nu as cia ir prisireiskiau doh.gif
einu gult
Atsakyti
oho kiek nuostabiu tortu bigsmile.gif saunuoles mergaites visos be isimties 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2010 12 01, 17:38)
sveikutes,sakykit.kodel man trupa mases,dariau cipsiuko dengimo mase,pastilaza,visos trupa,gal kad cukraus pudra pigesne,ne ta dansuker

o as pigesne naudoju, gavosi visus kartus.manau kad per daug cukraus pudros. yra taip buve, bet buvo baisiai kieta mase ir trupejo.
Atsakyti
Grazus eilerasciai ir tortai thumbup.gif
ar galima papuosta torta per nakti palikt balkone (istiklintame, bet lengvas minusas yra)?
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 12 01, 23:28)
Grazus eilerasciai ir tortai  thumbup.gif
ar galima papuosta torta per nakti palikt balkone (istiklintame, bet lengvas minusas yra)?

Man irgi baisiai idomu, palikau sriuba nakciai, tai susalo i leda :]]] O kaip kazin tortas reaguoja?
Atsakyti
rugiagele26, papuliai labai šventiškai atrodo bigsmile.gif man patiko, ir spalvytė, ir snaigės thumbup.gif

zuliaska, visai gražiai atrodo torčiukas thumbup.gif

red69, kokie mieli torčiukai wub.gif figūrėlės labai dailios mirksiukas.gif

DONRA, man meškis labai patiko, o ir tų gėlyčių gražios pastelinės spalvytės thumbup.gif
Atsakyti
Planavau savaitgali pabandyt beze, studijavau dabar virsutine tema ir iskilo toks klausimas: ar butinai reikia inda su plakama beze kishti i salta vandeni? Ar visos taip darote? Klausiu todel, kad man ivykdyti ta reikalavima yra misija neimanoma su esama iranga, nes mano mikseris yra virtuves kombaino dalis. Ar tai reiskia, kad beze galiu pamirst?
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 12 02, 01:50)
Planavau savaitgali pabandyt beze, studijavau dabar virsutine tema ir iskilo toks klausimas: ar butinai reikia inda su plakama beze kishti i salta vandeni? Ar visos taip darote? Klausiu todel, kad man ivykdyti ta reikalavima yra misija neimanoma su esama iranga, nes mano mikseris yra virtuves kombaino dalis. Ar tai reiskia, kad beze galiu pamirst?

Aš tai išsitraukiau šaldiklio stalčių su mėsom, įstačiau mikserio indą į jį ir plakiau, bet va kombaino įstatyt kažin ar pavyktų...
O jis neišsiardo, ta prasme mikseris jame neišsiima?

Tai ką daryt, leist tam tortui pabūt naktį balkone?
Praeitą penktadienį leidau, bet jis buvo dengtas su šokoladine mase, tai nieko nenutiko, bet va įdomu kaip reaguotų pastilažas...
Arba kraustyt šaldytuvą lauk ir nešt į balkoną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 12 02, 07:20)
Aš tai išsitraukiau šaldiklio stalčių su mėsom, įstačiau mikserio indą į jį ir plakiau, bet va kombaino įstatyt kažin ar pavyktų...
O jis neišsiardo, ta prasme mikseris jame neišsiima?

Tai ką daryt, leist tam tortui pabūt naktį balkone?
Praeitą penktadienį leidau, bet jis buvo dengtas su šokoladine mase, tai nieko nenutiko, bet va įdomu kaip reaguotų pastilažas...
Arba kraustyt šaldytuvą lauk ir nešt į balkoną  g.gif

smile.gif siulyciau antra varianta. Nerizikuociau su tortu.
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 12 01, 23:28)

Na nežinau kaip pastilažas g.gif , bet tortą dengtą MMG per naktį palikau mašinoje prie -8, ir nieko mirksiukas.gif . Tiesa tortas buvo dėžėje, ir lengvai apklotas
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 12 02, 10:48)
Na nežinau kaip pastilažas  g.gif , bet tortą dengtą MMG per naktį palikau mašinoje prie -8, ir nieko  mirksiukas.gif . Tiesa tortas buvo dėžėje, ir lengvai apklotas

Tai įtariu balone šilčiau nei -8, labai šaldytuve man nepatinka, kad visokie kvapai maišosi, gal reikia tikrai į dėžę ir apkamšyt kokiais pledais g.gif
Ačiū 4u.gif
Laukiu daugiau pasiūlymų - jei nors viena pasakys, kad sutrūko - nerizikuosiu schmoll.gif
Atsakyti