Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(talita @ 2010 12 01, 17:38)
sveikutes,sakykit.kodel man trupa mases,dariau cipsiuko dengimo mase,pastilaza,visos trupa,gal kad cukraus pudra pigesne,ne ta dansuker

Gali buti per daug cukraus pudros.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 12 01, 17:00)
Žiemos pasaka

Apserksnije musu (.)(.) ,
minkšta minkšta kai laikai 
ilgas pasakas vyrukams..
seka blondzės vakarais....
apie šaltą pykčio pūgą,
šerkšnu apneštas rankas,
apie žąsiną moliūgą (vardas pavardė, škias),
kurs išskrido į salas.

Apie Eglę, bičo žmoną,
blynais paverstus papus,
apie plastikos chirurgą,
kurs išgelbės man papus.  cool.gif
Kai blondinė nusiminus
Grįžo tuščiomis atgal..
g.gif

kartą blondė nusiminus
brenda tuščiomis atgal-
jau nė plastikos chirurgas
papų gelbėt nebegal.

Burtai, išdaigos velnių,
šuliniai tušti kur teška,
kremai, žolės raganių -
blodzės papai tiktai braška...

Psio. Užtenka liaudies kūrybos. Tortų visgi tema lotuliukas.gif kepėja iš manęs visai nekudyšna, bet liežuviu pamalt sekas geriau...
Atsakyti
Labas vakaras,na pavarot,ne tik pyragus ir tortus kepats,bet ir eilės ne ką blogesnės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o aš atnešu kelis savo darbelius.
Pirmojo darbelio personažai nė iš tolo neprilygsta Dianočkos grožiui,bet manau ir pas mane nėra labai jau beviltiška biggrin.gif biggrin.gif
rafaelo,marcipanas,šokoladinė masė,šarlot kremo žolytė.
user posted image

JUodojo miško biskvitai,šokoladinis ganašas,cukrinė masė,marcipaninės figūrėlės,pastilažo raidės,šarlot kremas.
user posted image

tortas medutis,cukrinė masė,cukrinė princesė,šarlot kremas,
user posted image

rafaelo,šarlot kremo žolytė,marcipaninė boružėlė.
user posted image

raudonasis velvetas,šarlot kremo žolytė,pastilažinis futbolininkas,tik kažkaip gavosi toks atsipūtęs labai...Bet nieko blush2.gif
user posted image

Kai kurios idėjos nukopintos iš Jūsų,tai gal labai nesupyksit 4u.gif
Atsakyti
sveriu viska pagal duota recepta,nezinau kodel nesigauna g.gif
Atsakyti
turiu pora klausimeliu : zadu daryti meducio torta, paprastai barstyta trupinukais, o ant virsaus noriu uzdeti nedideli bolaliuka padaryta is to pacio meducio. niekada nesu nei vieno torciuko puosusi, uztai noreciau tikslesniu instukciju, jei kuri galetu imesti nuoroda ar trumpai papasakoti nuo ko pradeti man ta bokala daryti? ar reikia ta mini rotuka kuo nors aptepti. kokia mase geriausia tiks sonams ir bus tamsiai ruda?ar galiu putas daryti is grietineles? kaip sonus darot? sujaustot juostelemis ir klijuojate aplink? ar yra kokiu gudrybiu kaip geriau tas juostas sulipinti?ar ta bokaliuka man daryti iskart ant tortuko ar geriau ji uzkelti paskui? doh.gif

klausimas numeris du. kaledom zadu daryti rafaeloir noreciau ji papuosti baltai, kokia mase rinktis kad uzsiklotu lengvai visiskai nieko neismananciai tortu puosikei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kalin @ 2010 12 01, 19:03)
klausimas numeris du. kaledom zadu daryti rafaeloir noreciau ji papuosti baltai, kokia mase rinktis kad uzsiklotu lengvai visiskai nieko neismananciai tortu puosikei? 4u.gif

Kokoso drozlem apibarstyt. Atrodys, lyg apsnigtas bigsmile.gif
Atsakyti
red69,visi torčiukai fantastiški,o apie figureles tai kitokio žodžio kaip puikios nerandu.....šaunuole......
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Red69 4u.gif torciukai super 4u.gif bet figureles...fantastiskos....labai labai grazu...o zolyte , kad atkalus...pasirodau ir as su ruda zolyte ( zodziu pradejau dzipuot ir jauciu , kad mazoka kremo...vistiek varau , spaudziu maziau...bet pritruko, kadangi kremas dazytas su sokoladu tai juk tiksliai taip kitos porcijos nepadarysi.... viska nuvaliau ir is naujo dasidarius kremo doh.gif )

medutis, sviestinis- morenginis kremas, mases likuciai wub.gif
user posted image

is arciau
user posted image
Atsakyti
vau koks meskis thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 12 01, 20:44)
medutis, sviestinis- morenginis kremas, mases likuciai wub.gif
is arciau

thumbup.gif wub.gif kiek jis svėrė? Kiek lakštelių tepėt?
Dažėt dažais? O galima tarkim kakava grietinėlę dažyti? blush2.gif
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aize: 01 gruodžio 2010 - 20:59
Be keliu gramu 3 kg mirksiukas.gif
Kremo dariaus is 5 baltymu + kitkas kiek pagal recepta priklauso mirksiukas.gif
Daziau tirpintu sokoladu mirksiukas.gif

Laksteliai : kojytem 5, rankytem 4, galvytei 10 ar 11( bet realiai dar bulvytes dadejau, nes truko aukscio)
Mano pastebejimai: reikejo daryt biski siauresni ir aukstesni, nes dabar gavosi toks biski pliusinis susmukes....kitam kartui bus ciki
Papildyta:
O cia mylimai mamytei wub.gif nuo jos ir prasidejo mano kepimai, nepagydoma liga thumbup.gif
vienas namams , kitas i darbeli drinks_cheers.gif

Receptai maisyti, deliojau pati, bandziau toki trapu sluoksni det ( kur baltymai ir riesutai, tipo jaunystes) tarp sokoladiniu biskvitu, kremas grietinele-rudu-sviesto....gavosi labai labai skanu. Kitas sokoladiniai biskvitai+ balti biskvitai , o tarp baltu biskvitu i sviestini krema dejau grilijazo...bandziau vis kazka naujo , irgi labai pasiteisino.
Mamyte liko labai patenkinta thumbup.gif
user posted image

Sita nesesi i darba
user posted image

Gavosi aisingas skystokas doh.gif ant popieriuko probinau viskas tvarkoj...ant torto parasiau ir pasileido...norejau nuvalyti, bet mama kategoriskai pradejo skescioti...nevalyk ir vsio..ir isisveze patenkinta doh.gif

Papildyta:
Na gerai dar karta parodysiu koki buvau iskepus pries metus, tai buvo antrasis mano tortas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 12 01, 21:27)
Be keliu gramu 3 kg mirksiukas.gif
Kremo dariaus is 5 baltymu + kitkas kiek pagal recepta priklauso mirksiukas.gif
Daziau tirpintu sokoladu  mirksiukas.gif

Laksteliai : kojytem 5, rankytem 4, galvytei 10 ar 11( bet realiai dar bulvytes dadejau, nes truko aukscio)
Mano pastebejimai: reikejo daryt biski siauresni ir aukstesni, nes dabar gavosi toks biski pliusinis susmukes....kitam kartui bus ciki]

Čia kokį kremą darėt? O galima šokoladu grietinėlę nudažyt? Jei taip, tai kaip?

Lakšteliai medučio turbūt? Nusiteikinėju po truputį, nes teks daryti. Baisoka šiaip unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(DONRA @ 2010 12 01, 21:27)
Receptai maisyti, deliojau pati, bandziau toki trapu sluoksni det ( kur baltymai ir riesutai, tipo jaunystes) tarp sokoladiniu biskvitu, kremas grietinele-rudu-sviesto....gavosi labai labai skanu. Kitas sokoladiniai biskvitai+ balti biskvitai , o tarp baltu biskvitu i sviestini krema dejau grilijazo...bandziau vis kazka naujo , irgi labai pasiteisino.

Na gerai dar karta parodysiu koki buvau iskepus pries metus, tai buvo antrasis mano tortas  blush2.gif

Receptus paskaičius, tai seilės tįsta wub.gif

Man gražus thumbup.gif Pas mane baisesnis buvo blush2.gif
Atsakyti