Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Bossi @ 2010 12 01, 09:55)
o as dabar toje stadijoje, kad ir naminis sau kepamas tortas, man turi buti ne tik skanus, bet ir grazus smile.gif

drinks_cheers.gif nors pingvinukai buvo skirti vietiniam vartojimui ale vistiek lipdziau juos iki 3jų nakties lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
aha as inkiliuka irgi namie valgiau, tai lentos ir cerpes daugumoje iskeliavo i siuksliu kibira, bet negaila. Noriu ismokti ir megautis
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2010 11 30, 21:45)

Ar būtų galima šituo sviestiniu kremu puošti (dzibuoti) tortą. Kaip manot ar gerai jis laikytųsi ir visi papuošimai nenuslįstų

galima šiuo kremu puošti torta....tikrai viskas gerai laikysis...o ir kond.pieno kieky gali pasireguliuoti pagal skony....gali dar truputy daugiau jo ydeti......
Atsakyti
zuliaska, kokia nuotaikinga duonytė bigsmile.gif
Atsakyti
maximkoj kond. pienas lietuvaite 3,49 smile.gif

Man pasistojo smile.gif klausimas, kaip isverda kond. pienas su tuo "mandru" atsidarymu? Niekad tokio neteko virt, nenusauna ? Nes rududu suprastejo nerealiai, jis jau skarbonkej susicukraves, bent man 4 tokios papuole is skirtingu parduotuviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 01 gruodžio 2010 - 12:55
QUOTE(rivera @ 2010 12 01, 12:53)

Man pasistojo smile.gif klausimas, kaip isverda kond. pienas su tuo "mandru" atsidarymu? Niekad tokio neteko virt, nenusauna ? Nes rududu suprastejo nerealiai, jis jau skarbonkej susicukraves, bent man 4 tokios papuole is skirtingu parduotuviu.

vakar užsipirkau ir išsiviriau aš jo iškart biggrin.gif gerai kad priminei lotuliukas.gif reik eit iš puodo ištraukt.. vakar išjungiau ir palikau biggrin.gif niekas nenušaudė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 01, 12:57)
vakar užsipirkau ir išsiviriau aš jo iškart  biggrin.gif  gerai kad priminei  lotuliukas.gif  reik eit iš puodo ištraukt.. vakar išjungiau ir palikau  biggrin.gif  niekas nenušaudė  4u.gif

ir jam nieko kad ilgiau pastoves? g.gif nu sakykim keleta iskart issivirti
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 12 01, 13:12)
ir jam nieko kad ilgiau pastoves?  g.gif nu sakykim keleta iskart issivirti

o kas jam gali atsitikt bigsmile.gif po vieną virt tai auksinė kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 12 01, 12:53)

Ir kas kad siek tiek pasicukraves? g.gif kam tai trukdo?...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 01, 13:31)
Ir kas kad siek tiek pasicukraves?  g.gif kam tai trukdo?...

Man smile.gif , man nepatinka kai kremas turedamas but purus ir svelnus yra su cukraus kristaleliais, ir jie valgant torta jaucasi.
Ir siaip virtas namie k.p. visad puresnis ir skanesnis nei parduotuvinis, bent man. Taciau kiekviena turim savo skoni, poreikius, keliamus reikalavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 12 01, 14:15)
Man smile.gif , man nepatinka kai kremas turedamas but purus ir svelnus yra su cukraus kristaleliais, ir jie valgant torta jaucasi.
Ir siaip virtas namie k.p. visad puresnis ir skanesnis nei parduotuvinis, bent man. Taciau kiekviena turim savo skoni, poreikius, keliamus reikalavimus  4u.gif

Jei buna tik siek tiek pasicukraves, tai man plakant krema istirpsta tas cukrelis...

Siandien sumasciau panaudoti snaigiu formeles biggrin.gif ant torto (.)(.) lotuliukas.gif ir taip ziemiskai jie atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 01, 15:31)
Jei buna tik siek tiek pasicukraves, tai man plakant krema istirpsta tas cukrelis...

Siandien sumasciau panaudoti snaigiu formeles biggrin.gif ant torto (.)(.)  lotuliukas.gif ir taip ziemiskai jie atrodo  bigsmile.gif

foto bus? blush2.gif
Atsakyti