Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2010 11 30, 18:14)
aš dėl pinigų maišo noriu pasikonsultuot  ax.gif

Bandysiu pagelbeti as blush2.gif ,dariau jau ne viena maisa,tai sviestiniu kremu aptepu sonus,vis tik kuo lygiau aptepsi,tuo grazesnis maisas,nes pacius islenkimus ,tai darau ,kai dengiu mase,vienur surauksleju,kitur palenkiu,pacio virsaus,tik nereikia idealiai lyginti,juk ten dedasi monetos,tai as kai dengiu torta, ji juosiu mase aplinkui,atsimatuoju,kad mase butu auksciau uz torta,kad liktu virsuje is ko padaryti suraukima,ir viskas taip ir surauki,mase pati graziai sugula,aisku gali deti pati maisa atskirai mase,o tada atskirai daryti paraukimus,paskui,kokia mases virvele viska pakavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 30 lapkričio 2010 - 18:25
sveikos, parodysiu savo penkta tortuka, lepioska

vidus eksperimentinis medutis, kaip mama juokes 'studentiskas', krasteliai cukraus mase su medum(pagal mmg recepta, tik gliukoze pakeiciau medum, dar reiks tobulint, nes perdaug jau elastinga, putos bokaliuko sonus atvipde doh.gif ) putos, aisingas, nes grietine skystoka gavos suplakus, o beziaus dar bijau

laukiu kritikos, pomidoru ir patarimu biggrin.gif
user posted image
sory uz kokybe, telefonas... norejau ideti pataisyta, bet labai jau daug vietos uzeme, nesinorejo darkyt lapo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 30 lapkričio 2010 - 18:32
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 30, 18:14)
aš dėl pinigų maišo noriu pasikonsultuot  ax.gif  aišku milijoną kartų klausta, bet kai pačiai nereikia tai neatkreipi dėmesio į atsakymus  blush2.gif 

ar reikia lygint su sviestiniu kremu??? juk vistiek ten susiraukia viskas  g.gif

ir kaip dengiat? dedat į vidurį masės ir suraukiat ar juostą apjuosiat aplink??? nuorodos nemeskit kur rodo kaip daryt.. nes ten jau galutinis variantas parodytas.. o kaip tai padaryt nerodo  g.gif

ačiūūūūūūūūūū kas pagelbėsit  biggrin.gif

aš tai lyginau maišą kai dariau (mano buvo nemedaus tortas į viršų dėjau mažėjančia tvarka iškeptus lakštukus) tai sviestiniu kremu gerai išsilygino visi "laiptai", mano galva reik visvien išlygint tortą, kad ir su raukilais dengiama bus, nes bus gi ir tokių vietų kur raukilų nebus ir ten gali negražiai atrodyt jei neišlygintas tortas rolleyes.gif O dengiau iškočiota labai ilga masės juosta (po tortu jos nėra pas mane) viršų gražiai suraukiau, o po raištukais paslėpiau sujungimą mirksiukas.gif

ups žiūriu jau Vaidose atsakė, ale kad jau parašiau tai įkeliu cool.gif
Atsakyti
ačiū mergelikės 4u.gif
Atsakyti
net susikikenau, Julioskė iškepė lepioškę, labai gražus sąskambis, bet apibūdinimas nelabai tikslus lotuliukas.gif sakyčiau visai dailus 5-asia bandymas, vien už skersmenį ir aukštį tau nuo manęs didžiulis pagyrimas, aš būčiau nepasirašius tokiam bandymui thumbup.gif šaunuolė Tu...

jo didenybė šokoladas: jau nežinau kelintą kartą ale tiek to rašau tongue.gif šokoladinei glazūrai padaryti ir torto viršui aplieti reikalinga 100 g juodojo šokolado, šaukštas sviesto, 3 šaukštai grietinėlės, visa tai dedam ant garų vonelės ir maišom kol gražiai išsilydys iki vientisos masės, tada ant niekuo netepto biskvito pilam gautą glazūrą ir ją arba išlyginame lygiai, arba paišome bangas kaip aš mėgstu, tokių proporcijų pakanka 24 cm skersmens torto viršui padengti...

kitas reikalas jei reikalinga šokoladinė tvorelė torto šonams apjuosti, išlydomas grynas šokoladas ir toliau jau pačios žinot, paišom ant popieriaus, stingdom, juosiam, nuimam popierių
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 30, 20:07)
net susikikenau

ax.gif aciu
Atsakyti
Kepejėlės turiu jums klausimą 4u.gif ,
Pasigaminau tortą Snikers. Nu labai liuks torčiukas thumbup.gif , ir man laaaaabai skanus tas sviestinis pertepimas.
2/3 skard. virto kond. pieno
100 g. sviesto
Ar būtų galima šituo sviestiniu kremu puošti (dzibuoti) tortą. Kaip manot ar gerai jis laikytųsi ir visi papuošimai nenuslįstų
Atsakyti
rafaelo, pastiliažas, dukrytei į darželį duonelės šventė bus smile.gif
user posted image
ne taip norėjau, bet gavos kas gavos
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 11 30, 16:23)
jei nori graziai ir tvarkingai papuosti torta - reikia pamirsti ta "nemegstu, nedesiu".. Deti reikia viska pagal taisykles, tada rezultatas bus vertas vargo smile.gif
  O kol nepabandysi - nesuzinosi at tai skanu.. nes rezultatas daznai pranoksta lukescius smile.gif

esu ragavus ir darius ir zinau ta skoni. juolab kai darau "namini valgoma" torta, tai ir noriu kad jis butu MAN skanus, tuo paciu norisi pabandyti ir kitu techniku.

QUOTE(Olesta @ 2010 11 30, 19:07)
šokoladinei glazūrai padaryti ir torto viršui aplieti reikalinga 100 g juodojo šokolado, šaukštas sviesto, 3 šaukštai grietinėlės, visa tai dedam ant garų vonelės ir maišom kol gražiai išsilydys iki vientisos masės, tada ant niekuo netepto biskvito pilam gautą glazūrą ir ją arba išlyginame lygiai, arba paišome bangas kaip aš mėgstu, tokių proporcijų pakanka 24 cm skersmens torto viršui padengti...

kitas reikalas jei reikalinga šokoladinė tvorelė torto šonams apjuosti, išlydomas grynas šokoladas ir toliau jau pačios žinot, paišom ant popieriaus, stingdom, juosiam, nuimam popierių

aciu tau labai 4u.gif visus tokius patarimus saugojuos, bet kad proporcijos visos skirtingos doh.gif

kice kur cia taisykle? viena daro vienaip , kita-kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimiene: 30 lapkričio 2010 - 22:28
Maxej, Vilniuj Dansuker cukraus pudra po 3,19.
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 11 30, 22:02)
esu ragavus ir darius ir zinau ta skoni. juolab kai darau "namini valgoma" torta, tai ir noriu kad jis butu MAN skanus, tuo paciu norisi pabandyti ir kitu techniku.
aciu tau labai  4u.gif visus tokius patarimus saugojuos, bet kad proporcijos visos skirtingos  doh.gif

kice kur cia taisykle? viena daro vienaip , kita-kitaip

kai jau nepaklaususi iskepsi ir papuosi idealu torta - tada ir bus aisku, kur ir kas cia taisykles biggrin.gif Ziurek papuosimu temoj, kur ne komentaru - ten aiskiai taisykles surasytos..
o ta perioda "is butu MAN skanus, juolab kai darau "namini valgoma" torta" - mes cia beveik visos praejom.. biggrin.gif
Tu tik nesupyk, as cia tau nuosirdziai sakau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 01 gruodžio 2010 - 07:24
o as dabar toje stadijoje, kad ir naminis sau kepamas tortas, man turi buti ne tik skanus, bet ir grazus smile.gif
Atsakyti