Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Jugita25 @ 2010 11 30, 12:10)
Sveikutes, skaitineju skaitineju, lipdau lipdau tortus is puosiu paprastais budais, iskilo klausymas arba as visai tupa, arba nesuprantu, kaip man pasidaryt sokoladine saldainiu mase pinigu maisui, Migles ideta, bet man rusiskai kazkaip sunkiai  blush2.gif busiu dekinga uz bet kokia info smile.gif

Kartais tik reikia netingėti pasidairyti mirksiukas.gif Prašom receptuką 4u.gif
Atsakyti
va čia šokoladines mases receptukas...čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 30 lapkričio 2010 - 12:20
Labai AČIŪ 4u.gif už išsamų paaiškinima.Tirkriau se ir medaus tortas turetu gerai forma laikyti?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 11 30, 13:19)
Kartais tik reikia netingėti pasidairyti mirksiukas.gif Prašom receptuką 4u.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 11 30, 13:20)
va čia šokoladines mases receptukas...čia

tas ir yra kad netingiu biggrin.gif
aciu labai labai labai wub.gif

jau dura Dievazi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugita25: 30 lapkričio 2010 - 12:37
QUOTE(kirbe @ 2010 11 30, 11:25)
,rožes puikios...... thumbup.gif

QUOTE(laimiene @ 2010 11 30, 12:05)
rivera, jau rozes kokios grazios  wub.gif

blush2.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
ar butina aptepti torta sviestiniu kremu pries liejant sokoladu? gal iseina ir ant biskvito? (nemegstu tu riebiu kremu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 11 30, 15:33)
ar butina aptepti torta sviestiniu kremu pries liejant sokoladu? gal iseina ir ant biskvito? (nemegstu tu riebiu kremu  blush2.gif )

Mano nuomone nebutina, tik matysis nelygumai. Bet tai tik mano nuomone, yra cia daugiau asiu smile.gif kurios gal patikslins smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 30, 09:30)
Na štai, pagaliau torto sulaukėm  thumbup.gif  K. Lapelyte, va šitą tortą noriu pagirti, šaunuolė 4u.gif  man gražu  4u.gif lėlytė turi ir dekoltė, ir liemenį ir proporcingą sijoną, tikrai šauniai padirbėjai ir dar jogurtinis thumbup.gif

clap.gif lauktas komentaras. darbuojuosi is peties thumbup.gif
Papildyta:
beje,NAITAS, gal jau greitu laiku sulauksim prekyciu is surbitono?
Atsakyti
jei nori graziai ir tvarkingai papuosti torta - reikia pamirsti ta "nemegstu, nedesiu".. Deti reikia viska pagal taisykles, tada rezultatas bus vertas vargo smile.gif
O kol nepabandysi - nesuzinosi at tai skanu.. nes rezultatas daznai pranoksta lukescius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 11 30, 17:23)
jei nori graziai ir tvarkingai papuosti torta - reikia pamirsti ta "nemegstu, nedesiu".. Deti reikia viska pagal taisykles, tada rezultatas bus vertas vargo smile.gif
  O kol nepabandysi - nesuzinosi at tai skanu.. nes rezultatas daznai pranoksta lukescius smile.gif

Visu 100% sutinku drinks_cheers.gif anksciau as ir sakiau, kad jau sviestinis tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif bet kai pradejau daryti viska kaip reikia, tai skirtumas didziulis ir nieko bendro su riebumu ar kitais isitikinimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 11 30, 12:53)

O cia keli torciukai- pyragiukai. Dengti sokoladu

gal galetumet parasyt kaip apliejat sikoladu , ar i sokolada dedat grietineles ar sviesto, ziuriu taip graziai aplietas jis pas jus, aciu
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 11 30, 17:31)
Visu 100% sutinku drinks_cheers.gif  anksciau as ir sakiau, kad jau sviestinis tai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  bet kai pradejau daryti viska kaip reikia, tai skirtumas didziulis ir nieko bendro su riebumu ar kitais isitikinimais doh.gif

juolab kad ten ant gabaliuko to sviestinio kremo tiek mažai gaunas kad irnesakyk.gif bet skirtumas tikrai akivaizdus bigsmile.gif

aš dėl pinigų maišo noriu pasikonsultuot ax.gif aišku milijoną kartų klausta, bet kai pačiai nereikia tai neatkreipi dėmesio į atsakymus blush2.gif

ar reikia lygint su sviestiniu kremu??? juk vistiek ten susiraukia viskas g.gif

ir kaip dengiat? dedat į vidurį masės ir suraukiat ar juostą apjuosiat aplink??? nuorodos nemeskit kur rodo kaip daryt.. nes ten jau galutinis variantas parodytas.. o kaip tai padaryt nerodo g.gif

ačiūūūūūūūūūū kas pagelbėsit biggrin.gif
Atsakyti