Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(laimiene @ 2010 11 21, 15:56)
turiu issisaugojus, jei sitas  mirksiukas.gif

PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui

labai labai aciuks.gif sitas sitas cool.gif
Atsakyti
Rekaliuke,nu super tvarkingi ir gražus tortai....fantastika.....
Red69,nu labai labai faini tortai.....su lektuveliu ypač gražus...ir alaus bačkute labai faina.....

Rueta,mielas tortas suneliui...ir šaunuole ,kad pati kepi,o neduodi vaikučiui visokiu parduotuviniu...ypač kaip sakai ,kad beria vaika....

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 21, 11:19)
blush2.gif ačiū
nu man ta žolytė tai slabnumą sukelia  wub.gif  praveskit kasnors kursus, a?  blush2.gif bezo virimo ir žolytės darymo, nes man čia atrodo misija neįmanoma  doh.gif

pabandyk sviestinį-morenginį kremą žolytei mirksiukas.gif man geriau gaunas nei bezius rolleyes.gif
Atsakyti
tai arevitos irangoj netinkami tie antgaliukai zolytei? smile.gif ar kuri naudojat?
Man dabar "uzsidege" ir noriu labai biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane Wilton Nr. 233, va toks user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 11 21, 16:21)
pabandyk sviestinį-morenginį kremą žolytei  mirksiukas.gif  man geriau gaunas nei bezius  rolleyes.gif

tai kad nesigavo man tas kremas doh.gif nu reiks kadanors pamėgint vel...

Atsakyti
Sveikos merginos,

Atnesu savo savaitgalinius darbelius:

Jubiliatui - futbolininkui, Snickersas ir MMG, zolyte aisingas:) privargau as su situo kamuoliu doh.gif

user posted image

60 metu proga, snickersas ir MMG...

user posted image

2- ju metuku proga, snickersas ir MMG...

user posted image

Atsakyti
dianočka,ehhhh labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
O kam ta grandine prie kamuolio? smile.gif cia mintis, kad esi jau prikaustytas prie futbolo smile.gif
Papildyta:
Gal galit kas paaiskint, kokios konsistencijos turi but decorgelis g.gif jis man vesta dabar, bet vis susidaro kokia pleve ant pavirsiaus... as isivaizdavau, kad gaunasi tokia kaip nebaigus stingt zele, drebuciai... ir puodeli dejau nuo kavos, nes nezinojau kokios talpos imt...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 21, 15:59)

turiu aš tuos bortelius, tai niekas nesikraipo  schmoll.gif  tvirti labai  thumbup.gif  gal kokius fuflo iš plonesnio netalo turėji  g.gif  aš turiu tokius rimtus kaip kepejo pardėj poardavinėja.. tik aš kažkada maxėj netyčia nukainuotus uz 7 lt pirkau  lotuliukas.gif

Nu, zinokit, gera pirkau, vokiskas. Tai ir galvojau, kad nepaves verysad.gif O maximoj neteko man matyti
Atsakyti
sakykit ka blogai padariau gal pudros padauginau g.gif . gaminau sokoladine saldainiu mas, ji man trupa. Ar galima kazkaip pataisyt ar jau palikt "na sjedenija valkam" t.y. vaikam tongue.gif
Atsakyti
red69, super, issisaugojau visus 4u.gif o kaip apdengimo mase taip saikingai blizga? ar cia su blizgesiu nutepta?
Atsakyti