Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 11 30, 08:35)
tikrai nieko tokio, todėl kad ten nėra kam sugesti, drąsiai naudok, šita masė negenda  4u.gif

Aciu smile.gif siandien vienu darbu man sumazejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 30, 08:30)
Noriu paklausti: zodziu pas mane yra likusios sokoladines saldainiu mases... ir ji jau stovi na ilgokai, kokios 3 sav gal.. minksta, skani, kvepia, kaip manot, nieko tokio jei apdengsiu torta? nemenkas gabalas, tai sakau, nereiktu daryt kitos..

o as laikiau paprasta saldainiu masegal savaite, tai ji man kaip gumine buvo, kieta, traukesi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 11 30, 09:56)
o as laikiau paprasta saldainiu masegal savaite, tai ji man kaip gumine buvo, kieta, traukesi... unsure.gif

O jei ciut mikruskej pasildyt , manau butu lengviau kociot ax.gif ax.gif
Atsakyti
As maisiau su pastilazu ir mikrobangej pasildziau...
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 11 30, 10:05)
O jei ciut mikruskej pasildyt , manau butu lengviau kociot ax.gif  ax.gif

sildziau - schmoll.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 30, 10:13)
As maisiau su pastilazu ir mikrobangej pasildziau...

neisivaizduoju kaip isminkyt, pasildzius ir tai ne kas
Atsakyti
tik dar kartą pasitvirtina mano pasakymas, kiekvienai gaunasi skirtingai ir kiekviena turi skirtingos patirties 4u.gif man irgi atsišildo ir puikiausiai tinka naudoti net po labai ilgo laiko 4u.gif
Atsakyti
Na man sokolado mase nesigavo, tai kol kas guli saldytuve smile.gif, tikriausiai laukia savo dienos tongue.gif .
Labai puikiai gavosi MMG, pirma kart dariau, bandziau. Kadangi neturejau glicerino, vietoj jo dejau medaus, naturalaus smile.gif, nes dirbtinio neturejau (o ir kam man jis jei pati bitininkauju smile.gif ). Aliejaus t.p. be kvapu ir kitokiu kaip ten daugelis raset ir rekomendavot neturejau. Issitraukiau savo alyvuogiu, o gi jis žalsvas, tai nusprendziau geriau det saulegrazu (obeliu aliejaus). ir viskas thumbup.gif , ir skanu ir jokiu kvapu ir blogybiu. Net MB valge, nors siu masiu jis is tolo baidesi ir turejo isankstine nusistatymo pozicija pries jas (cia pirktiniu tortu itaka sad.gif ) Bet as patenkinta, man pavyko, nugalejau dar viena baime masems biggrin.gif .

O cia keli torciukai- pyragiukai. Dengti sokoladu puosti sokoladinem rozem smile.gif.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Va aisinga tai drebanciom rankom papaisiau doh.gif . O kol saugojau kad sokolado mazoji padejeja nenukrapstytu ji man 2 rozes pavoge doh.gif . Teko perdarinet, nes jau buvo nebetinkamos kai ja pagavau su ikalciais doh.gif
Papildyta:
user posted image
Cia tas mano pirmagimis su MMG. Dariau sau, pabandymui tiek pati vidu tortuko, tiek virsu. Isbandziau mase, dazus, kaip kas limpa. Zinau klaidas, zinau ka kaip darysiu kita kart, tad labai nesmerkit smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 30 lapkričio 2010 - 10:49
QUOTE(rivera @ 2010 11 30, 11:53)

Cia tas mano pirmagimis su MMG. Dariau sau, pabandymui tiek pati vidu tortuko, tiek virsu. Isbandziau mase, dazus, kaip kas limpa. Zinau klaidas, zinau ka kaip darysiu kita kart, tad labai nesmerkit smile.gif.

tikrai nesmerksim,o tik pagirsim,kad stengiesi,gamini ir puoši..... thumbup.gif kuo toliau tuo geriau ir gražiau bus...beje,rožes puikios...... thumbup.gif o mažoji tavo-šaunuole...reik paragaut ka mama lipdo ir yvertint ar tinka naudojimui..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 30, 11:25)
tikrai nesmerksim,o tik pagirsim,kad stengiesi,gamini  ir puoši..... thumbup.gif kuo toliau tuo geriau ir gražiau bus...beje,rožes puikios...... thumbup.gif o mažoji tavo-šaunuole...reik paragaut ka mama lipdo ir yvertint ar tinka naudojimui..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif Taip taip tai pagrindine vertintoja ir padejeja. Viskas mmm kaip grazu ir mmm kaip amamam. Ir jusu tortus vertina, kai kartu apziurinejam SM smile.gif.
Atsakyti
jūsų tema geras spyris į gerą vietą lotuliukas.gif nusprendžiau vis dėl to pabandyti ir aš ax.gif sakausi dažus ir bandysiu kažką "lipdyti" ax.gif jei pavyko bezė tai gal pavyks ir visą kitą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebukliukas13: 30 lapkričio 2010 - 11:49
rivera, jau rozes kokios grazios wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, skaitineju skaitineju, lipdau lipdau tortus is puosiu paprastais budais, iskilo klausymas arba as visai tupa, arba nesuprantu, kaip man pasidaryt sokoladine saldainiu mase pinigu maisui, Migles ideta, bet man rusiskai kazkaip sunkiai blush2.gif busiu dekinga uz bet kokia info smile.gif
Atsakyti