Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

konkrečiai šitam tortui sunaudojau 7 biskvitus, 6 pertepimus, biskvitų skersmuo 21 cm, masės sverti, nesvėriau, bet buvau pasidariusi vieną normą šokoladinės saldainių masės ją maišiau su MMg mase, kad būtų tvirtesnė... tai man jos gerokai daug liko kitam tortui, šiaip iš esmės turėtų pakakti vienos normos saldaininės masės... būtent čia viršus nedengtas, ten tik bezė kremas, šonai klijuoti atskiromis juostomis iš dešinės į kairę... galima dengti ištisine juosta sakysim ir tik su peiliu įrėžius padaryti, kad būtų kaip iš medinių „pliauskų“ pagamintas, na čia iš tikrųjų tai fantazijos reikalas kaip padaryti... 4u.gif bokalas gai būti ir siauresnis, ir aukštesnis/žemesnis, priklausomai nuo to, ko Jums reikia pasidaryti ir kokį kiekį 4u.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2010 11 29, 10:43]
Olesta, man tai Jusu bokalas thumbup.gif , padariau copy pase blush2.gif ...man patys tortai gaunasi, skonis geras, na as ir tedarau seimos ratui, bet papuosimam tai fantazijos neturiu, pagailejo dievulis to meno, bet manau svarbiausia kad turiu rankas ir noro lotuliukas.gif ...

Atsakyti
Olesta, instrukcijos ir man labai laiku, planuoju daryti kazka panasaus vyro gimtadieniui. Aciu uz issamius paaiskinimus. O manot, jeigu desiu vien sokoladine mase pakankamai tvirtai bus, jeigu nemaisysiu su MMG?
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 11 29, 15:23)
Olesta, instrukcijos ir man labai laiku, planuoju daryti kazka panasaus vyro gimtadieniui. Aciu uz issamius paaiskinimus. O manot, jeigu desiu vien sokoladine mase pakankamai tvirtai bus, jeigu nemaisysiu su MMG?

pažinodama šitą masę, aš nesirįžčiau tokiam „gimdymui“ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 29, 17:18)
pažinodama šitą masę, aš nesirįžčiau tokiam „gimdymui“  4u.gif

O man puikiai laikesi ir buvo gan tvirta vien sokoladine mase g.gif
Atsakyti
vadinasi viskas tvarkoj, kiekviena darom taip, kap mums patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 11 28, 12:59)
MERGAITES REIKIA SKUBIAI...LABAI NORIU ISBANDYTI ANANASINIO TORTO BISKVITA...JAU SUSIRUOSIAU  IR SUABEJOJAU TEN DEDASI PAKELIS KEPIMO MILTELIU.......PRASAU PARASYKIT AR TIEK IR DETI?
PAZIUREJAU PAS MANE 30 GR.

PRASAU...SKUBIAI smile.gif

As dedavau 20g kepimo milteliu i si biskvita 4u.gif

Saunuoles mergaites tortu groziai stulbinantys 4u.gif
Atsakyti

Kadangi vistiek čia sueina visų akys, tai štai ir informacija:

Gavau šiand siuntinį ir TRIS skirtingus važtaraščius doh.gif
pradėjau po truputį dalinti.. na bet negaliu iki galo, nes trūksta ne vien tik tų mažų gėlyčių... doh.gif
žodžiu, užklausiau email'u, tai ką tik gavau atsakymą, kad EINA ORU ir tos mažos gėlytės, ir kiti "trūkumai".. tai ryt dar papešiosiu tas prekes, žiūrėsiu, gal kam susidėlios pilnai, o jeigu ne, tai lauksim tada ateinančio trūkumo..
Atsakyti
idedu barbe. jogurtinis tortas
mmg mase
user posted image
Atsakyti
Na štai, pagaliau torto sulaukėm thumbup.gif K. Lapelyte, va šitą tortą noriu pagirti, šaunuolė 4u.gif man gražu 4u.gif lėlytė turi ir dekoltė, ir liemenį ir proporcingą sijoną, tikrai šauniai padirbėjai ir dar jogurtinis thumbup.gif
Atsakyti
Noriu paklausti: zodziu pas mane yra likusios sokoladines saldainiu mases... ir ji jau stovi na ilgokai, kokios 3 sav gal.. minksta, skani, kvepia, kaip manot, nieko tokio jei apdengsiu torta? nemenkas gabalas, tai sakau, nereiktu daryt kitos..
Atsakyti
tikrai nieko tokio, todėl kad ten nėra kam sugesti, drąsiai naudok, šita masė negenda 4u.gif
Atsakyti