konkrečiai šitam tortui sunaudojau 7 biskvitus, 6 pertepimus, biskvitų skersmuo 21 cm, masės sverti, nesvėriau, bet buvau pasidariusi vieną normą šokoladinės saldainių masės ją maišiau su MMg mase, kad būtų tvirtesnė... tai man jos gerokai daug liko kitam tortui, šiaip iš esmės turėtų pakakti vienos normos saldaininės masės... būtent čia viršus nedengtas, ten tik bezė kremas, šonai klijuoti atskiromis juostomis iš dešinės į kairę... galima dengti ištisine juosta sakysim ir tik su peiliu įrėžius padaryti, kad būtų kaip iš medinių pliauskų pagamintas, na čia iš tikrųjų tai fantazijos reikalas kaip padaryti... bokalas gai būti ir siauresnis, ir aukštesnis/žemesnis, priklausomai nuo to, ko Jums reikia pasidaryti ir kokį kiekį
[quote=Olesta,2010 11 29, 10:43]
Olesta, man tai Jusu bokalas , padariau copy pase ...man patys tortai gaunasi, skonis geras, na as ir tedarau seimos ratui, bet papuosimam tai fantazijos neturiu, pagailejo dievulis to meno, bet manau svarbiausia kad turiu rankas ir noro ...
Olesta, man tai Jusu bokalas , padariau copy pase ...man patys tortai gaunasi, skonis geras, na as ir tedarau seimos ratui, bet papuosimam tai fantazijos neturiu, pagailejo dievulis to meno, bet manau svarbiausia kad turiu rankas ir noro ...
Olesta, instrukcijos ir man labai laiku, planuoju daryti kazka panasaus vyro gimtadieniui. Aciu uz issamius paaiskinimus. O manot, jeigu desiu vien sokoladine mase pakankamai tvirtai bus, jeigu nemaisysiu su MMG?
QUOTE(Rutele81 @ 2010 11 29, 15:23)
Olesta, instrukcijos ir man labai laiku, planuoju daryti kazka panasaus vyro gimtadieniui. Aciu uz issamius paaiskinimus. O manot, jeigu desiu vien sokoladine mase pakankamai tvirtai bus, jeigu nemaisysiu su MMG?
pažinodama šitą masę, aš nesirįžčiau tokiam gimdymui
QUOTE(Olesta @ 2010 11 29, 17:18)
pažinodama šitą masę, aš nesirįžčiau tokiam gimdymui
O man puikiai laikesi ir buvo gan tvirta vien sokoladine mase
vadinasi viskas tvarkoj, kiekviena darom taip, kap mums patogiau
QUOTE(DONRA @ 2010 11 28, 12:59)
MERGAITES REIKIA SKUBIAI...LABAI NORIU ISBANDYTI ANANASINIO TORTO BISKVITA...JAU SUSIRUOSIAU IR SUABEJOJAU TEN DEDASI PAKELIS KEPIMO MILTELIU.......PRASAU PARASYKIT AR TIEK IR DETI?
PAZIUREJAU PAS MANE 30 GR.
PRASAU...SKUBIAI
PAZIUREJAU PAS MANE 30 GR.
PRASAU...SKUBIAI
As dedavau 20g kepimo milteliu i si biskvita
Saunuoles mergaites tortu groziai stulbinantys
Kadangi vistiek čia sueina visų akys, tai štai ir informacija:
Gavau šiand siuntinį ir TRIS skirtingus važtaraščius
pradėjau po truputį dalinti.. na bet negaliu iki galo, nes trūksta ne vien tik tų mažų gėlyčių...
žodžiu, užklausiau email'u, tai ką tik gavau atsakymą, kad EINA ORU ir tos mažos gėlytės, ir kiti "trūkumai".. tai ryt dar papešiosiu tas prekes, žiūrėsiu, gal kam susidėlios pilnai, o jeigu ne, tai lauksim tada ateinančio trūkumo..
idedu barbe. jogurtinis tortas
mmg mase
mmg mase
Na štai, pagaliau torto sulaukėm K. Lapelyte, va šitą tortą noriu pagirti, šaunuolė man gražu lėlytė turi ir dekoltė, ir liemenį ir proporcingą sijoną, tikrai šauniai padirbėjai ir dar jogurtinis
Noriu paklausti: zodziu pas mane yra likusios sokoladines saldainiu mases... ir ji jau stovi na ilgokai, kokios 3 sav gal.. minksta, skani, kvepia, kaip manot, nieko tokio jei apdengsiu torta? nemenkas gabalas, tai sakau, nereiktu daryt kitos..
tikrai nieko tokio, todėl kad ten nėra kam sugesti, drąsiai naudok, šita masė negenda