Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(DONRA @ 2010 11 28, 13:59)
MERGAITES REIKIA SKUBIAI...LABAI NORIU ISBANDYTI ANANASINIO TORTO BISKVITA...JAU SUSIRUOSIAU  IR SUABEJOJAU TEN DEDASI PAKELIS KEPIMO MILTELIU.......PRASAU PARASYKIT AR TIEK IR DETI?
PAZIUREJAU PAS MANE 30 GR.

PRASAU...SKUBIAI smile.gif

as biskvitui dedu 1 a.s
Atsakyti
Aciu 4u.gif tikrai pagalvojau kad cia labai daug
Atsakyti
Sveikos nuostabus tortukai.kazkuriminejot kad i geles dedat dirbtinus kuokelius o gal paskysite kur ju galima nusipirkti ir kokia mazdaug kaina ju?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 11 28, 00:38)
Neli, grazus tortas. Tik kodel kaktusai melyni? Susalo? Ir kiek vaizda gadina trupiniu trukumas

As buvau sveciuose pas Hello Kitty smile.gif

kaktusai ne mėlyni, jie žali lotuliukas.gif ale tokia elektrinė spalva, na foto visad mėlyni atrodo doh.gif biggrin.gif O dėl trupinių, lyg daug bėriau, kiek prilipo. O kaip galima jų daugiau priberti, juk jie nesilaiko g.gif Gal keliais sluoksniais, vėl tepti grietinėle ir vėl barstyti? g.gif

O tavo Kitty kaip visad keri wub.gif tiek daug smagių smulkmenų thumbup.gif
Atsakyti
as pvd kai darau su trupiniais aptepu visada grietinele pirma naujai ar sviestiniu kremu ir beriu tuos trupinius, jei jie nelabai prilimpa is pirmo karto kartoju trupiniu apibarstyma, o antra karta nieko netepu , bet viskas labai normaliai prilimpa, na sunku pasakyti kodel neprilipo tau neli.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 28, 09:22)
Labai grazus tortas... toks ziemiskas... bet mano galva apvalus padekliukas cia nelabai tinka... ir man atrodo, kad labai jau storai kocioji mase, bent kiek matau ant juosteles apjuostos ant torto...  g.gif jei ir mase ant torto tokia...cia as tik pastebejau, nesikabineju smile.gif

gal taip ir atrodo kad storoka juostele, bet as jau cia pati taip norejau tokios storesnes blush2.gif pacia mase labai plonai kocioju....net teko kelis sykius per naujo kocioti, nes neuzteko apdengrti torciuko, tai ploninau kad apsidengtu blush2.gif idedu is arciau paziureti torciuka ir pasakykite jus pacius kaspinelius dar ploniau kociojate? Gal as per storai juos darau? g.gif Kiek jus mm kociojate mase? Dekui merginos uz ats.

user posted image

Atsakyti
Mergaites, is ko ir koks lengviausias ir paprasciausias budas apdengt torciuka (meduti) as labai noreciau ta mase, kur lygus lygus tortas buna (nzn kaip vadinasi blush2.gif ) bandyciau daryt pirma karta, tai kazkaip labai baisu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2010 11 28, 18:04)
Mergaites,  is ko ir koks lengviausias ir paprasciausias budas apdengt torciuka (meduti) as labai noreciau ta mase, kur lygus lygus tortas buna (nzn kaip vadinasi  blush2.gif )  bandyciau daryt pirma karta, tai kazkaip labai baisu  unsure.gif

mesvarbu koki dengti, tiesiog ji tai pries dengiant reik graziai islyginti pasidarius sviestinio sarlot kremo ir poto dar iberus medaus lakstu persijotu truoinuku i ta sviestini krema, tuomet tepti ant torto sonu ir virsaus ir padaryti kiek imanoma lygesni, ideti truputi i sakdytuva, poto jei matai nelygumu dar aptepti jau tuo kremu be trupinuku ir pasidarius bet kuria is dengiamu masiu kloti. lygumas pasimatys kaip padarysi, linkiu sekmes. prasom pasirodyti su nuotraukelem smile.gif
Atsakyti
Nepykite, kad pasikartosiu su siuo klausimu, bet neradus atsakymo vel klausiu:
jus man pasakykite, kodel kai as kazka padarau is pastiliazo lipdymui (Asseni receptas), nudazau ant virsaus kokia nors spalva, dziudamas jis susirauksleja ir sugeria spalva, t.y. spalva isblunka ir as turiu pakartotinai dazyti?

Tarkim varlei, kempiniukui - tas pavirsiaus susiraukslejimas dziunant - ne itin pakenke, nes jie ir yra rauksleti, bet kodel taip yra? Man tai aktualu, jei darysiu kazka kita...
Atsakyti
Dianočka,bantas normalaus storio viskas gerai...tik ta juostele kur aplink balta torta apačioje storoka tokia,tai pagalvojom ,kad jeigu tokio storio ir dengi tortus ,tai truputy per storai,o jeigu kaip rašai ,kad plonai kočioji dengimui,tada viskas labai liuks.....labai gražus tavo ir išskirtiniai torčiukai...... thumbup.gif

eda.dita,del paslilažiniu figureliu dažymo nelabai ka galiu patarti...man atrodo dauguma dažo pačia mase ir tada lipdo...aš mažai lipdau,bet kai reik,tada dažau pačia mase.....
Atsakyti
aš tai tikrai visada stengiuosi masę dažyti o paskiau lipdyti, nes ant viršaus vistiek ne taip gražu
Atsakyti
blush2.gif turtingas šokoladinis kavos tortas, dengtas šokoladinės saldainių masės-MMG mišiniu... putos iš bezė...

[url=http://www.radikal.ru-->
QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 15:37

man po Jūsų tortų reikia alaus ir DAUG, tai ta proga stipriojo papilstau blush2.gif turtingas šokoladinis kavos tortas, dengtas šokoladinės saldainių masės-MMG mišiniu... putos iš bezė...

[url=http://www.radikal.ru)

Nuoastabūs VISŲ merginu tortai.Norečiau paklausti o kiek reik tos mases pasidaryti kad užtektu tokem tortukui apdengti?ir dar 1klausimas čia tik šonai dengemi ar ir viršus o po to dar ir putos?ir kokio skresmens (cm)forma?
Iš karto labai dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti