Apstulbino Asseni, Akvilytės, Olestos ir Eiwiles tortukai
QUOTE(Dianocka @ 2010 11 27, 20:15)
Labai grazus tortas... toks ziemiskas... bet mano galva apvalus padekliukas cia nelabai tinka... ir man atrodo, kad labai jau storai kocioji mase, bent kiek matau ant juosteles apjuostos ant torto... jei ir mase ant torto tokia...cia as tik pastebejau, nesikabineju
QUOTE(Asseni @ 2010 11 27, 23:38)
Dukra pamatė jūsų tortą - reakcija: mama, kur šita teta gyvena? fantastiškas
Ir lobių skrynia
Asseni, vaikiškų tortų fėja, tiesiog talentas kurti mažiesiems tai kas gražiausia
Likta, kritika yra sveikintina ir laukiama, o konstruktyvi kritika būtų dar ir gerbiama kas man iš to , kad anoje temoje gavau kritikos, aš nesuvokiau kodėl ji man buvo išreikšta, paprašiau pakomentuoti ir liko be atsako, ir galvok kaip nori, kas žmogui netiko (spalvos, forma, plotis, aukštis, akys be apvadų, ar duobučių per mažai, ar jos ten kairiau, ar dešiniau turėjo būti)...kai skaitau kritiką, ne tik savo tortų, bet ir kitų mergaičių, tai aš deduosi galvon irgi, kad kitą kartą man taip irgi nenutiktų ir man labai patiko pasiūlymas pagaliukus padažyti, tiesiog šaunus sumanymas, man pavyzdžiui būtų net tokia mintis nekilusi, o va kitam kartui įsidėmėjau ir žinosiu
Labai gerbiu Asseni kritiką, ji ne tik pastebi, kas negerai, bet ir tuo pačiu gražiai, taktiškai, ir švelniai pasako, ką reikėtų padaryti kitaip
Neli, labai gražios figūrėlės
Likta, kritika yra sveikintina ir laukiama, o konstruktyvi kritika būtų dar ir gerbiama kas man iš to , kad anoje temoje gavau kritikos, aš nesuvokiau kodėl ji man buvo išreikšta, paprašiau pakomentuoti ir liko be atsako, ir galvok kaip nori, kas žmogui netiko (spalvos, forma, plotis, aukštis, akys be apvadų, ar duobučių per mažai, ar jos ten kairiau, ar dešiniau turėjo būti)...kai skaitau kritiką, ne tik savo tortų, bet ir kitų mergaičių, tai aš deduosi galvon irgi, kad kitą kartą man taip irgi nenutiktų ir man labai patiko pasiūlymas pagaliukus padažyti, tiesiog šaunus sumanymas, man pavyzdžiui būtų net tokia mintis nekilusi, o va kitam kartui įsidėmėjau ir žinosiu
Labai gerbiu Asseni kritiką, ji ne tik pastebi, kas negerai, bet ir tuo pačiu gražiai, taktiškai, ir švelniai pasako, ką reikėtų padaryti kitaip
Neli, labai gražios figūrėlės
QUOTE(Olesta @ 2010 11 28, 11:14)
Asseni, vaikiškų tortų fėja, tiesiog talentas kurti mažiesiems tai kas gražiausia
Likta, kritika yra sveikintina ir laukiama, o konstruktyvi kritika būtų dar ir gerbiama
Likta, kritika yra sveikintina ir laukiama, o konstruktyvi kritika būtų dar ir gerbiama
sveikutes...vat butent ir aš pritariu Olestai šimtu procentu.....
Vaidosse,puiki skrynia,tokia turtinga,storule...daug lobio joje.....
Dianočka,labai graži dovanele...spalvingas bantas labai gražiai žiurisi,tik ir man, kaip ir Rugiagelei,atrodo,kad mase storoka.......
Asseni,Hellow kity nuostabus tortas.....
Neli,kita kartuka nepagailek trupinuku......o šiaip gražiai žiurisi....
NA jau arkliukas koks
Asseni kaip visad mano autoritetas
O Vaidoses skrynia kokia, gaila pjaut tokia butu
Ateinu ir as su savo bandziau kopinti berods nuo Kirbes, sory bet nebepamenu
Juodasis miskas MM truputis aisingo
Asseni kaip visad mano autoritetas
O Vaidoses skrynia kokia, gaila pjaut tokia butu
Ateinu ir as su savo bandziau kopinti berods nuo Kirbes, sory bet nebepamenu
Juodasis miskas MM truputis aisingo
Visų torčiukai nuostabūs
neli, kaip tu dar randi laiko tortams kepti
neli, kaip tu dar randi laiko tortams kepti
Aciu merginos uz grazu zodi,apie mano skrynele
Vaidosee, skrynelė šauni, tik va vis nesumastau, kaip tie pagaliukai per masę nepralenda į ką jie remiasi?
Mašinytės dykumoje
Masinyciu trasa labai faina ir jauciu,kad labai skanus tortas,man skaniausi,sitie su trupunukais,o va su mase,aplamai nemegstu
Pagaliukai nelenda,nes po mase,pakisau vaflio kvadratelius,kitaip niekaip nesilaike,bandziau paskui ir isimti juos,bet tada visiskai nesilaiko,galima daryti be ju,bet tada jau dangtis bus,tik nedaug atviras
Hello kity nuostabios
QUOTE(neli @ 2010 11 27, 23:25)
Vaidosee, skrynelė šauni, tik va vis nesumastau, kaip tie pagaliukai per masę nepralenda į ką jie remiasi?
Mašinytės dykumoje
Masinyciu trasa labai faina ir jauciu,kad labai skanus tortas,man skaniausi,sitie su trupunukais,o va su mase,aplamai nemegstu
Pagaliukai nelenda,nes po mase,pakisau vaflio kvadratelius,kitaip niekaip nesilaike,bandziau paskui ir isimti juos,bet tada visiskai nesilaiko,galima daryti be ju,bet tada jau dangtis bus,tik nedaug atviras
Hello kity nuostabios
sunku sunku su tais dangčiais, man yra tekę daryti ne tokį storą, ir tai reikėjo gerai galvą paskti kad laikytųsi, o čia toks turtingas dangtis
Rutyte11, tos žalios spiralės čia gal jau ir nebereikėjo, arba ryškiai salotinė ir plonesnė kad būtų buvusi, bet šiaip tortas dailus, ir aisingui lyg tirštumo trūksta, ar ne??? Bet šaunuolė, stengiesi, tobulėji, rožės dailios
Rutyte11, tos žalios spiralės čia gal jau ir nebereikėjo, arba ryškiai salotinė ir plonesnė kad būtų buvusi, bet šiaip tortas dailus, ir aisingui lyg tirštumo trūksta, ar ne??? Bet šaunuolė, stengiesi, tobulėji, rožės dailios
pritariu olestai. rutyte,gal nebereik tų spiralių o rožės tikrai gražios
QUOTE(adriu @ 2010 11 28, 13:11)
pritariu olestai. rutyte,gal nebereik tų spiralių o rožės tikrai gražios
gerai kita kart nedesiu
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 11 28, 13:09)
sunku sunku su tais dangčiais, man yra tekę daryti ne tokį storą, ir tai reikėjo gerai galvą paskti kad laikytųsi, o čia toks turtingas dangtis
Aisingas lyg tai normaliai buvo nei tyso nei plyso, na gal taip atrodo
MERGAITES REIKIA SKUBIAI...LABAI NORIU ISBANDYTI ANANASINIO TORTO BISKVITA...JAU SUSIRUOSIAU IR SUABEJOJAU TEN DEDASI PAKELIS KEPIMO MILTELIU.......PRASAU PARASYKIT AR TIEK IR DETI?
PAZIUREJAU PAS MANE 30 GR.
PRASAU...SKUBIAI
PAZIUREJAU PAS MANE 30 GR.
PRASAU...SKUBIAI