Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=Vaidosee,2010 11 27, 19:41]
Dailiai padaryta lobių skrynia, tik keletas pastabų vaizdą gadina mediniai pagaliukai ir padėklo kraštas negražiai užlankstytas, gal natūroje ir gražiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 27, 17:47)
viskas labai labai gražu,tik vat to gulinčio arkliuko man gaila....kiek žinau,tai arkliai guli tik kai serga,tai man vat  atrodo,kad labai mielas gražus arkliukas,bet sergantis ir liudnas...... verysad.gif

Kirbe, arkliuka norejosi padaryti kaip is pasakos....tokios paslaptingos... blush2.gif
torciuko norejosi subtilaus ir kuklaus blush2.gif
Atsakyti
Kokie tortai, wow wub.gif Vienas uz kita grazesni. Skrynia, bokalas, o jau pingvinukai thumbup.gif
Asseni tortas su gelemis - super.

Mergaiciukes, jus man pasakykite, kodel kai as kazka padarau is pastiliazo lipdymui (Asseni receptas), nudazau ant virsaus kokia nors spalva, dziudamas jis susirauksleja ir sugeria spalva, t.y. spalva isblunka ir as turiu pakartotinai dazyti?
Kad geriau suprastumet, ka turiu uomenyje imetu ne itin pavykusio tortuko foto.

Viduje kirbes medutis (dariau pirma karta - fantastisko skonio!!!). Dengtas MMG, kuri pavirsiumi dazyta su kempinele zydrai - ne lygiai ale dangaus imitacija, debeseliai - aisingas, kempiniukas i spastiliazo lipdymui.

user posted image
Atsakyti
Dar vienas torciukas su zieminiu akcentu smile.gif
Snickersas ir MMG
user posted image
Atsakyti
Po Liktos komentaro, net grįžau pasižiūrėti Vaidosee padėklo ir pagaliukų, padėklas kaip padėklas, o ką siūlytum vietoj medinių pagaliukų „vaizdo pagerinimui“??? Tas dangtis gi sveria pasiutusiai daug ir ne bet kas gali jį atlaikyti g.gif Tortas turtingas, labai gražus medžio raštas, šaunuolė Vaidosee 4u.gif jei įdomus mažosios mano tortų gerbėjos įvertinimas, kai pamatė eidama pro šalį tavo tortą ir sako (tuo metu iš rankų iškrenta papuošalų dėžutė): „Tu tik pamanyk,kaip taip įmanoma padaryti“ thumbup.gif

Asseni AČIŪ 4u.gif iš Tavęs sulaukti komplimento - nektaras mano dūšiai, tikrai labai AČIŪ 4u.gif

Dianočkos tortai kaip visada, įdomūs, su idėja, išskirtinio braižo, MAN PATINKA 4u.gif vien už snaiges 10 balų, labai gerai žiūrisi jos ant masės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 27, 19:41)
Labas vakarelis merginos  smile.gif
Tortai visu labai grazus,Kirbe,Olesta,Dianocka,Akvilyte jus tikros menininkes  wub.gif
Na,o as su lobiu  biggrin.gif ,sokoladine saldainiu mase,bet daryta balto sokolado ir dazyta rudais dazais ,vidus kociojamas medutis  smile.gif

user posted image

man skrynute labai garzi wub.gif tuos pagaliukus galima padazyti kad nekristu i akis, bet vizualiai tai ir taip labai gerai smile.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2010 11 27, 21:40]
ką siūlytum vietoj medinių pagaliukų „vaizdo pagerinimui“???
Aš tik išsakiau savo pastabas, kas man krito į akis, juk kritika sveikintina.
Atsakyti
[quote=GITALE,2010 11 27, 18:54]
o sakykit tas dangtis irgi meducio yra ar tik saldainiu mase? 4u.gif
[/quote]

Dangtis- vaflis,biskvitas,lauzytas gabaleliais,ir apteptas sviestiniu kremu,dengtas,saldainiu mase 4u.gif

[quote=likta,2010 11 27, 19:06]
[quote=Vaidosee,2010 11 27, 19:41]
Dailiai padaryta lobių skrynia, tik keletas pastabų vaizdą gadina mediniai pagaliukai ir padėklo kraštas negražiai užlankstytas, gal natūroje ir gražiau atrodo.
[/quote]

Kritika visada priimu ir kita karta stengiuosiu nepamirsti ir taisyti klaidas,pagaliukus,tikrai galejau nudazyti,bet aukso dulkes baigesi,tad rytoj zadejau nudazyti sidabrinem dulkem,o padeklas,tai tikrai nelabai grazus,gerai,kad ant lekstes nedejau biggrin.gif ,nes torta dariau,tetei,isivaizduoji,pagailejau kartona gadyti,tai apdengiau pjaustymo lentele blush2.gif

[quote=Olesta,2010 11 27, 20:40]
„Tu tik pamanyk,kaip taip įmanoma padaryti“ thumbup.gif
[/quote]

Aciu aciu 4u.gif ,pasakyk savo dukrytei,kad sedziu issisiepus ,si vakara,esu laimingiausias zmogus po jos ,tokiu zodziu,uzmigsiu su sypsena thumbup.gif 4u.gif

[quote=likta,2010 11 27, 21:11]
Aš tik išsakiau savo pastabas, kas man krito į akis, juk kritika sveikintina.
[/quote]
Viskas gerai,aciu uz nuomone,ji man taip pat labai svarbi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 27, 18:25)
iš mmg likučių  biggrin.gif

Man nulipdyk rolleyes.gif Galiu keisti į jievrus arba medų ax.gif
Atsakyti
Dianocka, labai dailus arkliukas, patiko tortas man. bigsmile.gif

Akvilyte, kiek daug linksmų pingvinų thumbup.gif įtariu, kokie laimingi vaikai buvo.

Asseni, tu vis stebini, visad laukiu tavo torčiukų thumbup.gif

Olesta bokaliukas bigsmile.gif

Vaidosee, skrynelė šauni, tik va vis nesumastau, kaip tie pagaliukai per masę nepralenda g.gif į ką jie remiasi?

Mašinytės dykumoje, maskarponės torčiukas, trupiniai, mašinytės iš marcipano ir pastilažo.
user posted image
Atsakyti
Neli, grazus tortas. Tik kodel kaktusai melyni? Susalo? Ir kiek vaizda gadina trupiniu trukumas

As buvau sveciuose pas Hello Kitty smile.gif

user posted image

Arciau
user posted image
Viduje sokoladinis tortas su vysniomis ir persikais, pastilazas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 27 lapkričio 2010 - 23:42
Nuostabus tortas su pingviniukais. Heh, kad as galeciau toki grozi sukurt tik del to, kad saldytuve per daug grietines. Tiesiog truksta zodziu. Man akvilytes tortai patys paciausi 4u.gif
Atsakyti